אביב מגיע,פסח בא רעיון למתנה
ש שריתוש המקורית New member 27/1/10 #2 נייסססססססססס......./images/Emo140.gif רק צוואר הבקבוק, צר מדי לפתח המדגים... פעם... יודעי דבר, ה"מתדלקים" באופן קבוע ביינות אמרו שליין הכי טוב בשכיבה.... אהההממממ .... (ולעוד כמה....)...
נייסססססססססס......./images/Emo140.gif רק צוואר הבקבוק, צר מדי לפתח המדגים... פעם... יודעי דבר, ה"מתדלקים" באופן קבוע ביינות אמרו שליין הכי טוב בשכיבה.... אהההממממ .... (ולעוד כמה....)...
פ פוקהונס New member 28/1/10 #11 חבורת הזבל..לשריתוש../images/Emo6.gif לא יפה לזה את צריכה לכנות את כל החבר'ה שהם שומרים על איכות הסביבה ומשחזרים את כל העצים שנזרקים ויוצרים מהם דברים יפים. לחבורה שבפורום המשחזרת עצים אני מורידה את הכובע לדברים שנוצרו מהזבל..
חבורת הזבל..לשריתוש../images/Emo6.gif לא יפה לזה את צריכה לכנות את כל החבר'ה שהם שומרים על איכות הסביבה ומשחזרים את כל העצים שנזרקים ויוצרים מהם דברים יפים. לחבורה שבפורום המשחזרת עצים אני מורידה את הכובע לדברים שנוצרו מהזבל..
Y yulevi New member 27/1/10 #3 לחיים../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo45.gif
ב בני הרשקוביץ New member 27/1/10 #4 יפה מאוד אפילו מתאים ליודאיקה גפן אחת משבעת המינים אפשר גם לשייך לט"ו בשבט
Y yulevi New member 27/1/10 #6 צביקה?עדיין שומר../images/Emo46.gif את עבודות הנגרות ,כל פעם מגלה טפח מהכשרון
Z zvika f New member 28/1/10 #10 אריהההההההההה!!!!!!!!!! תודה על המחמאה כמו שכבר ראית ,כלים נוספים מצויים בסטודיו מלבד המחרטה ולפעמים אני חוטא בעזרתם
אריהההההההההה!!!!!!!!!! תודה על המחמאה כמו שכבר ראית ,כלים נוספים מצויים בסטודיו מלבד המחרטה ולפעמים אני חוטא בעזרתם