אביב מוציא אוסף שירי אהבה ובלדות

InnocenceLost

New member
אביב מוציא אוסף שירי אהבה ובלדות

כןכן קראתם נכון, אוסף שירי אהבה ובלדות שייצא לקראת פסח (חבל רק שלא המתיקו לנו את החורף איתו) ובינתים, זכינו לראות וידאו של מהדיסק החדש של בלאקפילד של השיר - once [ אפילו סלומון נראה שם] אנג'וי: http://music.walla.co.il/?w=/202/1039485

LightbuIb sun

New member
נחמד,

לא לגמרי הבנתי...זה יהיה אלבום של אביב גפן כולו? ואגב, הקליפ הזה של Once הוקלט יומיים לפני ההופעה האחרונה בזאפה, ביולי...הוא לא חדש. הכתבה שבה יצא הוידאו של השיר התפרסמה יום לפני ההופעה ההיא.

שירי האוסף

איזה שירים הייתם רוצים שיכללו באוסף? לדעתי יהיה משהו כמו: 1. שנינו שווים 2. אולי 3. על הכנרת בזריחה 4. האם להיות בך מאוהב 5. אהבנו 6. אתה נולדת לאהוב 7. מלאך 8. יש לך אותי 9. קנאה 10. עצוב בלעדייך 11. עניין 12. אם את תבואי אליי 13. השיר שלנו 14. זה בא והולך 15. לילות לבנים 16. מקסיקו 17. משהו בין שנינו 18. רומיאו ויוליה 19. שלוליות 20. מגיע לך יותר 21. קרן אור 22. את הכלב ואני 23. בשבילך 24. זה רק הלב 25. מחר ואולי איזה שיר חדש בנוסף

מעיין51

New member
הייתי רוצה את כל מה שרשמת...

. שנינו שווים 2. אולי 3. על הכנרת בזריחה 4. האם להיות בך מאוהב 5. אהבנו 6. אתה נולדת לאהוב 7. מלאך 8. יש לך אותי 9. קנאה 10. עצוב בלעדייך 11. עניין . השיר שלנו 14. זה בא והולך 15. לילות לבנים 20. מגיע לך יותר 21. קרן אור 23. בשבילך 24. זה רק הלב זה קצת הרבה לדיסק ...

למעלה