אביב נפטר!

TairAtias

New member
אביב נפטר!

סתם חס וחלילה, אחד באפריל מתכננים מתיחות?

נתוש ז

New member
כה! עשיתי בכיתה ט' משהו נחמד!

התקשרתי לחצי כיתה להגיד שנשפך על חבר מים חמים והוא בבית פצוע ממש קשה..(בינוני) ואז....כולם התקשרו אליו. ההורים שלו התחרפנו, נתקו את הטלפון של הבית. מה שקרה שכל הכיתה דאגו כי הוא לא ענה להם..D: היה ממש משעשע. *מומלץ לעשות על מישהו ללא נייד

כשהייתי בכיתה ח' אני וחבר שלי

הזמנו את כל הפיצות בפתח תקוה לבית של ידידה שלנו כי היא לא הזמינה אותנו ליומולדת שלה חחחח אבל זה לא קשור ל1 באפריל........

חח

אממממ עבדתי על חברה שלי שאני לסבית.... ושאני לא נמשכת כבר לחבר שלי וגם לא לאף בן והיא האמינה והקטע הלא נעים הוא שהיא שפכה בפני את הלב ואמרה שהיא גם מסתכלת על בנות לפעמים וחושבת שהיא לסבית לפעמים...ואז לא היה נעים לי כבר להגיד לה שעבדתי עליה אחרי שהיא שפכה את הלב שגם היא לפעמים חושבת שהיא לסבית.....

חחחחחחחחח (=

אני תמיד מאמינה להכל כי העולם הזה כל כך הזוי אי אפשר לדעת. תמיד עובדים עלי ולא ההפך. יא אללה התמימות .......

"איך אני נוהג.?"

מכירים את המדבקות "איך אני נוהג" שיש על מכוניות של חברות? תכננתי להתקשר למספרים האלה ולהגיד "אתה נוהג בסדר גמור!" אבל אין לי מספרים P:

bobit marely

New member
חחח משעשע כל מה שהולך פה...

עלי הכי קל לעבוד

Hosh17

New member
חחח

היו כמה מתיחות בחטיבה היה פעם בשיעור היסטוריה כל הכיתה נכנסה לשירותים והרמנו כיסאות בכיתה וכיבנו את האור ואז שמענו את המורה להיסטוריה צועקת "נעלמה לי כיתה".. בסוף נכנסה לשירותים וראתה את כולנו אחד על השני בתוך האסלות.. למען האמת זה לא ממש הצחיק אותה.. להפך חח

galush29

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני זוכרת פעם אחת,ששכנה שלי ואני עבדנו על אימא שלי שקנינו כלב. עכשיו,לאימא שלי יש פחד מטורףףףףףף מכלבים..כיאלו ממש!היא לא יכולה להיות לידם
והיא התחילה לצעוק עלינו שממש הגזמנו ושנקח מהבית את הכלב מיד.. זה היה כזה טוב.. והייתה פעם שדודה שלי אמרה לי ולאמא שלי שיש לה כרטיסים טיסה בשבילנו...וכ"כ שמחנו הודעתי לכל החברות שלי,הם תיכננו לעשות לי מסיבת פרידה והייתי צריכה לומר להם אחרי כמה ימים שהדודה המפגרת שלי עבדה עלינו
זה לא היה נעים.

חחחחחחחחח

וואי יש לי מלא זכרונות מהאחד לאפריל. פעם אחת חברה שלי אמרה לי שהיא בהריון וממש האמנתי לה!חחח זה היה מצחיק. פעם אחת עבדתי על חברה שלי שהאוגרים שלי מתו וזה וזה ממש עבד
השנה לא עבדו עליי לצערי

למעלה