"אביב" שיחקו אותה מפחינת ארועים

ram 13

New member
"אביב" שיחקו אותה מפחינת ארועים../images/Emo59.gif

היום אני בא לתחנה, ואני שומע שיש לאביב שרפה בדירה עם לכודים. עזבו אתכם מהשרפה הזו(בסוף לא היו לכודים). כבאי אחד אומר שאנחנו הינו עבורם כוננות כללית בגלל שתי שרפות בדירה. ועוד משהו- עם פיצוצים ב תוך דירה. למה לנו אין כאלה ארועים .

TAFD

New member
היה לנו יום עמוס.

בתל אביב יש סה"כ 6 צוותי כיבוי במשמרת (2 צוותים בכל תחנה) ועוד רכבים יעודיים. אתמול טיפלנו במשמרת ב 35 אירועים. בשעה 12:32 פרצה שריפה בדירה בקומה ג´ ברחוב טרומפלדור 44 למקום יצאו 2 צוותי כיבוי, מנוף גבהים ס.ק המשמרת וס.מפקד התחנה מהתחנה הראשית ש"י וצוות נוסף לתגבורת מתחנת יפו. הדירה נשרפה כליל והלכודים לכאורה שדיווחת עליהם היו בעל הדירה (שנרדם כאשר האש פרצה) ושכנה שלו שנפגעו קל ופונו על ידי מד"א. בשעה 13:12 בזמן שעדיין לא השתלטו על השריפה הראשונה פרצה שריפה נוספת בדירה ברחוב כורזים בשכונת נווה שרת שנמצאת בקצה הצפוני מזרחי של ת"א, כלומר הכי מרוחק. במקרה רגיל היו יוצאים למקום צוותים מתחנת ש"י אבל הם עבדו בשריפה ולכן יצא למקום צוות מתחנת המשנה בסינרמה (אביב ב) וצוות, הצלה ומנוף מתחנת יפו (שנמצאת במרחק של כ 20 דקות נסיעה עם סירנה מהמקום), כי לא היתה ברירה. בנוסף באותו זמן התקבלה הודעה על פיצוץ וריח של גז בבניין מצודת זאב (בניין בן 15 קומות) ברחוב המלך ג´ורג בת"א, מכיוון שלא היו מספיק צוותים פנויים וגם רכבים יעודיים, יצא למקום צוות אחד מתחנת הסינרמה וטיפל באירוע בכוחות עצמו. בשעה זו שכל הצוותים היו עסוקים, רובם בשריפות שנמשכו זמן רב הוכנסו התחנות השכנות לכוננות למקרה שיהיו אירועים נוספים והצוותים שלנו לא יוכלו להתפנות ולטפל בהם. אתה יכול להגיד ש"שיחקנו אותה" אבל זה היה באמת יום מעייף, כאשר התחנה הראשית וכל אחת מתחנות המשנה יצאה לכ 12 אירועים שחלקם היו אירועים מתמשכים או גדולים.

Amitg

New member
תגיד רותם...

זה כולל את ההיא שעדיין מחכה עם האנטה שלה?!
חחחחחחחחחחחח

ram 13

New member
בקשר לפיצוצים בתוך הדירה

יש כתבה על הארוע של הפיצוצים בתוך הדירה זה בעמוד 19 ולמי שאין עיתון מעריב, אני מצטט את הכתבה: "פיצוץ שנשמע אתמול בשכונת שרת שבתל-אביב הקפיץ כוחות הצלה רבים מחשש לאירוע חבלני. בדיקה שנערכה במקום העלתה, כי מדובר בקצר חשמלי ברחוב שגרם לפיצוץ בבנין סמוך. כתוצאה מכך פרצה דלקה באחת הדירות. לא היו נפגעים".

למעלה