אביב
סטיבן

LightbuIb sun

New member
אביב../images/Emo36.gif../images/Emo26.gifסטיבן

האגדה מספרת שכשסטיבן מיסד את אביב. גרם לו להוריד בכמות האיפור, שיפסיק כבר לצרוח, שיתחיל לעבוד על הקול שלו, ושלא יעשה הכל בשם המרדנות. (לא שזה מה שקרה לפני כן..) חיובי או שלילי?

הממ...

כמות האיפור - לא מפריע לי. שישים מה שבא לו ויראה איך שבא לו. לא מפריע לי.
צרחות - לפעמים צרחות זה טוב. תלוי מתי ואיפה, לא כל הזמן.
לעבוד על הקול שלו - ויפה שעה אחת קודם

אני חושב שסטיבן יכול רק להועיל לו.

חוץ מזה, בלי בלאקפילד אני לא יודע איך הייתי מתייחס היום לאביב גפן. אלבום לא משהו, פרוייקט עם נינט טייב ואלבום שירי אהבה שמשווק ברשת בתי קפה טרנדית. בלאקפילד היא מן נקודת אור בשבילי

LightbuIb sun

New member
../images/Emo45.gif

אני זנחתי את אביב לגמרי האמת.. רק בלאקפילד מקשרים בינינו ..חח

עדן גפן

New member
..../images/Emo190.gif|פיס|

לפעמים פוגשים אנשים שמשנים אותך. זה קורה וזה לגיטימי לחלוטין. ולפעמים אתה משתנה עם הזמן. ["כי עם הזמן הכל חולף"
] אני, אישית, לא בטוחה ולא יודעת אם סטיבן גרם לשינויים או לפחות לחלקם ואני גם לא חושבת שזה הוגן מצידי ומצד כולם להגיב על זה כי אנחנו לא באמת יודעים מה הולך שם, גם אם נראה לנו. ואם שואלים דעתי- אם זה חיובי שאביב הוריד בכמות האיפור -זה לא אמור לעניין אותי איך הוא נראה.. וזה גם לא אמור לשנות לי שום דבר. הפסיק לצרוח- אני לא בטוחה שהוא הפסיק.. אתם יודעים, בהופעות עדיין לפעמים יש לו את הקטעים שלו של הצעקות [אולי בקטנה אבל יש..].. אבל בתכל'ס, זה לא מפריע לי. יתחיל לעבוד על הקול שלו- לא איכפת לי. אני אוהבת את הקול שלו בגלל סיבה אחת פשוטה, אני שומעת תמיד מאיפה הקול הזה יוצא. וזה פחות מהגרון מהאף או לא יודעת מאיפה. הקול הזה יוצא מהלב. ככה לפחות אני הרגשתי ועדיין מרגישה. בכל שיר שהוא שר יש לי כל פעם מחדש את הצמרמורת הזו ש.. אני מרגישה שבאמת יש לו מה להעביר לנו.. או פשוט משהו שהוא רוצה שנדע על קיומו והוא מנסה להראות לנו את זה בדרך שהוא חושב שתתאים והוא שר והוא שר והוא שר.. והוא כ"כ מרגיש את מה שהוא שר.. ושומעים את זה.. לפחות אני. וואי, בטח אף אחד לא הבין אותי. סליחה על החפירה.

LightbuIb sun

New member
אל תחששי ותתנצלי בפנינו,

אם לא היינו רוצים לקרוא את ההודעות שלך לא היינו קוראים:)

jenngirl

New member
הממ../images/Emo82.gif

בהופעות שלו לבד אביב עדיין מתאפר כי זה השירים שלו..זה ה"צעקה" שלו,ובבלאקפילד זה יותר לכבד את סטיבן,זה גם להיראות פחות בולט וצעקני,איכשהו להשתוות לסטיבן.ככה אני רואה את זה... הצרחות של אביב זה חלק מהשירים שלו,בבלאקפילד אין שירים שהוא יכול לצרוח ממש,ואני גם לא חושבת שזה הסגנון של סטיבן.הצרחות בהופעות שלו זה לא ממש הופעות,זה דווקא חלק מהשירים וזה מה שעושה את השירים לדעתי. בהופעות שלו הוא עושה מה שהוא רוצה,ובבלאקפילד,אין מה לעשות,הוא נותן את הכבוד גם לסטיבן.סה"כ לא רק הוא על הבמה.

MasterD_iL

New member
>>

איפור? ככה הוא מייצג את עצמו וככה אנשים אוהבים. אבל כנראה שהשילוב עם סטיבן באמת גרם לו להיות "רגוע" יותר ועדיין אוהבים אותו, לכן זה-חיובי. צרחות? בנתיים לא הפריע לאף אחד שאוהב אותו. הפריע במיוחד לאלה שלא אוהבים. כנראה שאם הוא יפסיק, בחומרים הבאים שלו יאהבו אותו יותר - חיובי. לעבוד על הקול שלו? אין מה להוסיף. בכללי, סטיבן יותר רמה גבוהה מאביב, אז זה סה"כ עצות טובות.

handlessman

New member
כע יש כאלה שלא סובלים אותו בגלל זה

מה לעשות שהקול שלו מיוחד... ברור ורואים שהוא יכול לשיר גם "רגיל" אבל הוא בחר לו כיוון ויש כאלה שאוהבים את זה וכאלה שלא... ובד"כ אלה שלא, מאוד מגזימים

MasterD_iL

New member
כל אחד וסגנונו הוא..

ומבחינתו לא איכפת לו שיאהבו או לא יאהבו.

Benn Is Kane

New member
דווקא מיקאל?

דווקא לו יש את הגראוול היחיד שאני מסוגל לסבול (ביחד עם קובי מאורפנד לנד), וכשהוא שר בקלין, במיוחד מאז שסטיבן התחיל לעבוד איתם, הוא פשוט שר מעולה.

יש לו גראול טוב,

אבל אני פשוט מעדיף בלי. כנראה הזדקנתי כבר, דברים כאלה סתם מכאיבים לי באוזן ואני לא נהנה מהליריקה

Benn Is Kane

New member
אתה צודק בקשר לליריקה, ללא ספק.

שירים כמו Deliverance למשל, מוערכים פחות בגלל שאנשים לא מודעים לליריקה המעולה שלהם. בכלל, רוב הליריקה של אופת', מאז שהם הפסיקו לכתוב על מוות, שדים ואניסת גופות |סהגזמה| (במילים אחרות, בכל האלבומים שסטיבן עבד איתם... הם חזרו לכתוב מסרים אפלים באלבום האחרון), היא מעולה. וזה מכאיב באוזניים רק כששומעים עם אוזניות על פול ווליום...

נר2

New member
בעיני..

סטיבן וילסון זה הדבר הכי טוב שקרה לאביב גפן. לפני כן לא ממש אהבתי אותו כזמר אבל כן חלק מהשירים שלו כך שבבלקפילד אני מקבלת את מה שאני אוהבת: השירים של גפן והשירה של וילסון. חלוקה הוגנת. חוצמזה שעוד פחות אהבתי את הפוזות והפרובוקציות שלו ועכשיו נראה שהתמתן והתבגר קצת, עדיין אומר מה שחושב ולא שם קצוץ אבל שם את המוזיקה שלו קודם ורק עכשיו אני מתחילה להעריך אותו כאמן.

סטיבן תרם לזה בהחלט

הוא ביקש מאביב לא להתאפר כבד בהופעות וזה.. אבל אביב היה מגיע לאיפה שהוא היום [מבחינת בגרות] גם בלי זה

למעלה