אביגדור קהלני ב
אנשים

אביגדור קהלני ב../images/Emo43.gif אנשים

לתשומת לבכם: ביום רביעי ה-17 ליוני (לילה בין שלישי לרביעי) בין השעות 02:00 – 07:00 לפנות בוקר תתבצע עבודת תחזוקה באתר. בעקבות עבודה זו אתר תפוז יושבת למשך כמה שעות. אנו מתנצלים מראש על חוסר הנוחות שיגרם.
בשעה 14:00 יתארח אביגדור קהלני, יו"ר האגודה למען החייל בפורום מתגייסים לקראת פסטיבל "קרוב" למתגייסים, שיתקיים מחר. מר קהלני ישיב לשאלות בנושא גיוס, פעילות האגודה עבור המתגייסים וכל מה שביניהם. שרשרו לו את שאלותיכם כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=164&MessageId=130644297
אין לך אף תמונה בפרופיל? תמיד הרגשת חסר/ת בטחון בגלל תווי פנייך? חולם/ת כבר שנים על ניתוח אף, אבל נרתע/ת מהעלויות? פורום יופי וטיפוח אישי וד"ר רוני מוסקונה נותנים לך הזדמנות של פעם בחיים לזכות במתנה יקרת ערך - ניתוח אף אצל אחד המנתחים המובילים והמוערכים בארץ ובעולם, ד"ר רוני מוסקונה ולספר לנו על החוויה! שימו לב, התחרות מסתיימת היום וזו ההזדמנות האחרונה להשתתף! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=591&MessageId=130167453
מתחם MAX IT בתפוז אנשים מזמין אתכם להשתתף בתחרות שתמקסם לכם את הבלוג
ספרו לנו על חוויית שיא בחיים שלכם ואיך הגעתם אליה, ואולי תזכו במקרר מיני מיוחד עם אספקה של פפסי מקס! http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1496605

pix37

New member
למה שרשרת את טיפני לקהלני

א- כן הוא באמת מזכיר פיגל. קטן, לא ממש חכם אבל נורא אמיץ. אכן שרשור גאוני.

איזו חוצפה, משווה את קהלני לפיגל

סלח לי, אבל אפילו ל-Duft Wullie יש יותר תאי מוח מלאביגדור קהלני. פעם לקחו אותנו במסגרת ביצפר ל"יום בעקבות לוחמים". הייצור התמהוני הזה (קהלני) עמד וצרח עלינו שאנחנו צריכים להיות מוכנים לזרוק את עצמנו מול תותחי הסורים כשאלו יתקיפו אותנו, ושאדם שלא מוכן לזה הוא פחדן סמולן מסריח שבכלל לא מגיע לו לגור במדינה הזאת. אחר כך העמידו אותנו במדבצה ענקית (כמו מדשאה, רק עם בוץ במקום דשא) בזמן שהיה גשם מטורף, ונתנו לנו לעמוד שם איזו שעה בגשם ובבוץ עד שהודיעו לנו שבעצם ההופעה של הלהקה הצבאית מבוטלת בגלל הגשם (לא נכון!). באמצע הטררם הזה אביגדור קהלני עלה לבמה וצרח עלינו במילים הללו ממש - "אני גאה בכם שאתם עומדים בגשם ולא בורחים לאוטובוסים! זה אומר שאתם לא תברחו כשהסורים יתקפו!!!" ממש אומץ... אם הוא היה סותם את הפה, זה היה טיפה יותר אמיץ, כי אולי זה היה מכריח אותו לחשוב על השטויות שהוא מוציא ממנו.

pix37

New member
לי זה נשמע מאוד פיגלי

לעמוד בגשם ולצרוח על תלמידים שילכו להלחם בסורים נשמע לי משהו שכל פיגל שמכבד את עצמו היה עושה. ולעניין וילי הסתום, משום מה יש לו את היציאות הטובות ביותר.

אני היחיד שהתפלץ מכמות בדיחות עורכי הדין?

חשבתי שזה ספר ילדים בכל ספר אחר יש פחות הפניות לעולם שלנו

נו, דווקא בגלל שזה ספר ילדים

מישהו צריך לחנך ילדים להיזהר מהבריות המסוכנות בעולם שלנו.

pix37

New member
ואני חשבתי שזה החלק התיעודי של הספר

בכלל לא חשבתי שאלה בדיחות.

ויימס

New member
רוני, אתה לא מתבייש להתלונן על הגשם והבוץ,

כאשר החיילים המסכנים שלנו שוכבים... אממ... בגשם ובבוץ? כנראה שלהקה צבאית היא אכן המקום המתאים ביותר לצמולן מסריח שכמוך. (צמולן זה כמו סמולן אבל יותר גרוע. ככה אני החלטתי. השלב הבא זה צ'מולן) בכל אופן, זה היה יכול להיות סיפור מאוד משעשע וקומי אם הוא לא היה אמיתי. 0_0 היה לנו מורה בתיכון, שששמעתי שביום שבו פינו את ימית, הוא הגיע לשיעור עם חולצה שחורה וקרועה. הוא אמר שמאלצים אותו ללמד למרות שהוא באבל, ולכן הוא רוצה שהוא והתלמידים ישבו ויחשבו על ימית במשך שעתיים. ואנשים ישבו בדממה במשך שעתיים ובהו בחלל הריק. אה, והוא גם אמר פעם, שאנחנו יכולים להגיד לו 'סיני' כשאנחנו רואים אותו ברחוב. כי כל פעם שמישהו אומר לו 'שלום' הוא חושב על סיני.

למעלה