אביגדור קהלני ב
אנשים

אביגדור קהלני ב../images/Emo43.gif אנשים

לתשומת לבכם: ביום רביעי ה-17 ליוני (לילה בין שלישי לרביעי) בין השעות 02:00 – 07:00 לפנות בוקר תתבצע עבודת תחזוקה באתר. בעקבות עבודה זו אתר תפוז יושבת למשך כמה שעות. אנו מתנצלים מראש על חוסר הנוחות שיגרם.
בשעה 14:00 יתארח אביגדור קהלני, יו"ר האגודה למען החייל בפורום מתגייסים לקראת פסטיבל "קרוב" למתגייסים, שיתקיים מחר. מר קהלני ישיב לשאלות בנושא גיוס, פעילות האגודה עבור המתגייסים וכל מה שביניהם. שרשרו לו את שאלותיכם כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=164&MessageId=130644297
אין לך אף תמונה בפרופיל? תמיד הרגשת חסר/ת בטחון בגלל תווי פנייך? חולם/ת כבר שנים על ניתוח אף, אבל נרתע/ת מהעלויות? פורום יופי וטיפוח אישי וד"ר רוני מוסקונה נותנים לך הזדמנות של פעם בחיים לזכות במתנה יקרת ערך - ניתוח אף אצל אחד המנתחים המובילים והמוערכים בארץ ובעולם, ד"ר רוני מוסקונה ולספר לנו על החוויה! שימו לב, התחרות מסתיימת היום וזו ההזדמנות האחרונה להשתתף! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=591&MessageId=130167453
מתחם MAX IT בתפוז אנשים מזמין אתכם להשתתף בתחרות שתמקסם לכם את הבלוג
ספרו לנו על חוויית שיא בחיים שלכם ואיך הגעתם אליה, ואולי תזכו במקרר מיני מיוחד עם אספקה של פפסי מקס! http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1496605

always be me mc

New member
דוד, נטלי סליחה שנעלמתי../images/Emo201.gif

פשוט הוירוס הזה שיש לי מיום שישי משגע אותי
37.6, 38.9, 39.5, 40.1 ברצינות זה פשוט עולה ויורד כל הזמן
אז אומנם אני לא הולכת ממש לכתוב פה עד שהחום הזה יתייצב וירד באמת(וזה היה קורה דוקטור אם היית מביא לי משהו יותר טוב לקחת
) אבל זה לא אומר ששכחתי מאליסה או שאני מרשה לכמה אנשים חוצפנים לפרסם פה בלי רשות ובלי לשרשר(כמו ההודעה הזאת של הבחורה שאוהבת 'על טבעי' ושמחקתי
) המ וזהו איי גס, מקווה שמצבכם הרבה יותר טוב

Natali Milano

New member
../images/Emo101.gif גליוש

חשבת להשים לוירוס אנטיוירוס?
או ניסית לבקש מקלואי שתרפא אותך? חח אניוואי תרגישי טוב

always be me mc

New member
נייס טריי

אבל אני מרגישה כל כך רע עד שאני לא יכולה באמת לחייך(כמו בבוקר שהרגשתי כל כך רע עד שהקאתי במדרגות של קופת חולים.. המ מקווה שזה לא יקרה שוב
) אבל באמת שאני מעריכה את הנסיון לשמח ואם הוירוס הזה יועיל כבר לעוף מהמערכת אז אני בטוח אצחק
בכל מקרה תודה נטלי

LeAnnDylan

Well-known member
רפואה שלמה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo101.gif../images/Emo193.gif

קחי תרופת סבתא שעוזרת תמיד ולהכל- תה עם דבש וסרט של אליסה חשפנית
works like magic

always be me mc

New member
האמת שתיתי תה עם דבש

אבל בשביל בעיה אחרת ולא, זה לא הכי עזר עם הבעיה
(אבל זה היה דיי טעים
) המ וכיוון שהיה לי חום ואמא הציעה ללכת לקחת בשבילי סרטים לא היה נעים לי להגיד לה ללכת 'לקנות את הפרה' (בגלל התמונות כן?
) אז אמרתי לה שתקח לי את 'בולט' ו'ספיידמן 2' ואת 'לקנות את הפרה' חשבתי שאני כבר אלך ואשאיל בעצמי(הגיע הזמן לקצת אומץ). אניוואי תודה רבה על האיחול
ההבדל בין היום לבין יום שישי של שבוע שעבר הוא ענק מבחינתי
ובולט זה סרט כל כך מקסים
הו גם יס מן היה טוב
ורואים ? כן יצא משהו טוב מכל המחלה הזאת : חרישה מסיבית על סרטים וזמן איכות מול ה-BBC Prime

always be me mc

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif נראה לי אני סופסוף

כמעט שמה
*מזנקת לקו הסיום*

למעלה