אביגיל האם היה לך היום יום שלישי

urifelsher

New member
אביגיל האם היה לך היום יום שלישי

קבוצה שאת מדריכה,פגישה אם הקבוצה מדטציה בשעה 8:48 בבוקר?

urifelsher

New member
קצת מוזר אבל התעוררתי בשעה הנ"ל

מחלום שבו את עם קבוצת אנשים שאת מלמדת באתם לבקר אותי בביתי. אני מקבל מסרים בחלום אבל חלום זה היה יותר מציאותי ,לא מסר. מצד שני מי יודע??? הקשבתי לתוכניתך אתמול ונהנתי כמובן. אורי נ.ב שלחתי אנרגית קריסטל לכל מאזיני התוכנית ,כדי שיתנסו בה. פתאום הבנתי שלא בקשתי את רשותם,אם כי עד עכשיו כל אדם ששלחתי לו דיווח על הרגשה טובה.אז אם זה גרם חוסר נוחות למישהו התנצלותי.

תודה אורי יקירי- הרי עשית זאת

ממקום נקי של אור ואהבה של רצון לעזור ולתת את אפשרות החוויה לא מאמינה שלמישהו זה הפריע רק חבל קצת לצערי שלא היתה הענות יותר גדולה לנושא אנרגית הקריסטל אני מקווה שדר לב הבינה היא היתה מדהימה- ממש להתאהב בה- ותודה לך על השידוך- חיברת אורות חזקים- וכל זאת למרות שלא הכרתי אותה בפיזי- זכותך שמורה איתך- כמחבר רשתות גלקטיים ובנושא החלום- אני עצמי מבקרת אצל הרבה ממטופלי ותלמידי בחלומם= עושה עבודת פתיחה אנרגטית- ואף טיפולים רפואיים רבים= ספר לי עוד פרטים על החלום= אולי בפרטי= מעניין אותי= אולי אסביר לך יותר אם אבין יותר אוהבת אותך= ותודה שאתה פעיל ושומר על הגחלת של הפורום הזה- תבורך הלוואי שיהיו עוד הרבה עם האיכות והרגישות המוארת שלך=אמן שמחתי שהקשבת לתוכנית הרדיו ונהנית- זה מחזק אותי בארצי שולחת נשיקות = ואם תבקר באילת או בתל אביב= אשמח לקפה

urifelsher

New member
זה היה כל החלום ביקרת אותי עם קבוצת

אנשים שידעתי שהם תלמידים שלך. אם זה חשוב יעבירו לי את זה פעם נוספת ואם לא. נמשיך כרגיל. אור ואהבה אורי

למעלה