אביזרים ומשחקי יריות ל PS3

waseemfd

New member
אביזרים ומשחקי יריות ל PS3

יש לי PS3. שיחקתי בעבר ב KILLZONE 3. אהבתי אותו. יש לי חיישן תנועה.
שתי שאלות: האם יש צורך באביזרים כלשהם למשחקי יריות? ראיתי שיש אקדח ורובה. מה מומלץ ולמה אם בכלל?.
מה משחקי היריות המומלצים ל PS3? בגוף ראשון או שלישי. כולל אפשרות למשחק רשת.

amithas190

New member
משחקים

Farcry 3
Ghost recon future soldier
Gta v
Max payne 3
Wolfenstein
The last of us אפשר לומר
&nbsp

waseemfd

New member
שיחקתי ב killzone3

מה לגבי אביזרי למשחקי יריות כולל אקדח או רובה או חיישן תנועה? האם מומלצים או לא?

עוד משחקים מומלצים

Uncharted 2 Uncharted 3 (תדלג על 1 ) Dead space 1 Dead space 2 סליפינג דוג דאוס אקס hr Bulletstrom The darkness 2 Rage

CallMeCavanaugh

New member
משחקי יריות שאני אהבתי

Call of Duty 4 Modern Warfare
Killzone 2 (לדעתי יותר טוב מ-3)
Resistance 2
&nbsp
משחקים מגוף ראשון שהם קצת יותר מסתם משחקי יריות:
Bioshock, Bioshock Infinite (דלג על 2)
סדרת Borderlands
שמעתי שגם Dishonored טוב אבל שיחקתי בו רק כמה דקות.

waseemfd

New member
מה עם ציוד נלווה למשחקי יריות?

האם חיישן תנועה אקדח או רובה יכולים לקדם או להוסיף עניין למשחקים אלה? אם כן, מה מומלץ?

voguemaster

New member
לי יש PS sharp shooter

הרובה הרשמי של ה-PS3 ל-MOVE. שיחקתי ב-KZ 3 בעזרתו ואני מוכרח לציין שזה כיף גדול וזה ממש מגניב. יחד עם זאת, אתה צריך להבין שזה יעבוד רק למשחקי יריות שתומכים ב-MOVE כי על זה זה מבוסס. אני גם חושב שצריך TWEAKים קטנים במשחק כדי שהחוויה תהיה טובה.

למיטב ידיעתי KZ 3 ו-RESISTANCE 3 הם היחידים שעובדים טוב עם ה-SHARP SHOOTER. (שניהם מומלצים וגם RESISTANCE 2). מצד שני יש את RESIDENT EVIL 5 שאמור גם לתמוך ב-MOVE (יש לי ולא שיחקתי).

כך שזה מגניב, אבל קח בחשבון שצריך מראש משחק יריות תומך MOVE. אגב, לשחק עם הרובה + אוזניות בחושך זה כיף גדול
.

PlayGirl3

New member
ביושוק 2

לא מזמן סיימתי את הראשון ומאוד נהנתי. אין בעיה לדלג על 2 ולעבור ישר ל-Infinite?
פשוט יש לי אותו מהפלוס ואת 2 לא וגם קראתי במקומות אחרים ש-2 פחות טוב. אין קשר עלילתי ל-Infinite?
עד כמה מומלץ לקנות את ההרחבות של Infinite?

CallMeCavanaugh

New member
אין שום קשר

2 מתרחש אחרי 1, אינפיניט מתרחש קודם והוא גם סיפור נפרד באופן כללי, אין בעיה לשחק בו אפילו לפני 1.
לא שיחקתי בהרחבות שלו.

למעלה