אביזרים לחדר ילדים

נ ו נ ו ש

New member
אביזרים לחדר ילדים

שלום רב. בימים אלו אני שוקדת על הכנת החדר לבן שלי. החדר בצבעים אוף-וייט כחול גינס עם ציור של פו הדב. חסרים לנו כמה דברים: 1. וילון -איזה וילון מתאים לחדר ילדים? עדיף מבד או תריס? איפה אפשר להשיג וילון בד? האם אפשר לארגן וילון לפי הזמנה בצבעים ספציפיים?(הסיכוי שאני אמצא משהו בצבעים של החדר די קלוש). מישהי ראתה וילון אוף-וייט מעניין? 2.מנורת תקרה- מחפשת משהו ילדותי מעניין, כמו פו הדב או משהו, רק שייתן מספיק אור. כמו כן, אנחנו צריכים גם מנורה שתעמוד על השידה שתיתן אור חלש כשקמים בלילה. 3.כריות גדולות מאורכות ("נקניק" כאלה) או כל צורה אחרת שיתאימו למיטת נוער. כרגע המיטה יותר בשימוש שלי. אני מחפשת משהו שיהיה נוח להישען עליו כשאני מניקה או סתם כשיושבים על המיטה. חוץ מזה , מאחר והחדר בסגנון "פו הדב", כל דבר אחר (תמונות,פח חיתולים וכו') שקשור לפו יתקבל בברכה... אשמח לקבל המלצות... תודה מראש.

0 אור 0

New member
כמה קישורים לחנויות של וילונות

לבנות שלי שמתי צילון עם דוגמת ציפורים עדינה, והחזיק מעמד הרבה שנים, עד שנקרעה השרשרת - עכשיו אני צריכה להחליף , אבל ממילא משפצים ועוברים חדרים והטעם השתנה ...

0 אור 0

New member
ועוד

וכמובן שבחיפוש קצר באינטרנט או שיטוט קצר ברחובות תל אביב אפשר למצוא עוד רבות

נ ו נ ו ש

New member
איפה בת"א יש ריכוז של חנויות שיש

בהן וילונות ואביזרים לוילונות? אשמח לקבל המלצות על חנויות שאת מכירה.

mikiap

New member
וילונות וכריות

נונוש שלום. אני מציעה לך ללכת לנחלת בינימין (או לכל איזור אחר שאת מכירה שיש בו חנויות בדים, פשוט בנחלת בינימין יש ריכוז גדול) לבחור בד וללכת לתופרת שתתפור לך את הוילון, או אולי את מכירה מישהו שיודע לתפור. כך תוכלי לבחור איזה סוג בד, ואיזה צבע שתרצי וסביר להניח שהעלות תהיה נמוכה יותר. לבד של הוילון את יכולה לתפור תוספות כמו כיסים, או מן צלליות של פו הדוב (שמים תמונה של פו הדוב על הבד וגוזרים לפי קוי המתאר). בשביל תופרת זה ממש קלי קלות. אותו הדבר את יכולה לעשות עם הכריות - לקנות בד ולתפור, כך תוכלי להתאים את הבד לבד של הוילון ולעשות כריות בכל גודל שתרצי. רעיון נוסף - לקנות אהיל פשוט מבד וגם עליו לתפור או להדביק את הדמויות. בקשר לעיצוב הכללי לחדר - אני הייתי מציעה (וזו רק דיעה שלי) לא להעמיס יותר מידי עם פו הדב, וללכת למשל על סכימת צבעים שמתאימה לו, אולי להוסית אלמנטים של דשא או עץ, כיוון שחדר ילדים הוא גם ככה עמוס בצבעים וצעצועים (ובדרך כלל בלאגן), עדיף לתת רקע קצת יותר רגוע וניטרלי.

נ ו נ ו ש

New member
אם לא תהיה לי ברירה אני אתפור.

הייתי מעדיפה למצוא משהו מוכן, וילון אוף וייט נייטרלי כזה. ואני מקבלת את ההצעה שלך לא להעמיס... מסכימה ב100%. תגידי - איפה יש חנות עם מבחר של כריות? יש לך מושג?

mikiap

New member
בכל חנות

לוילונות תוכלי למצוא וילון כמו שאת מחפשת. בד כותנה בגוון ניטרלי אני מאמינה שזה בסיסי. אם נוח לך להגיע לאיקאה תנסי שם, יש להם וילונות ממש זולים אבל הם באים בגדלים קבועים, אז לא בטוח שזה מתאים. אני לא כל כך מכירה חנויות עם מבחר גדול של כריות, אולי בדרום ת"א באזור של הרצל, אבל אני לא רוצה להטעות אותך.

נ ו נ ו ש

New member
איפה יש חנות עם מבחר של כריות למיטה

? אני מפנה את השאלה לכולם...אם מישהו מכיר חנות כזו...

למעלה