אביזרים למיניפוד בתאילנד-סין

אביזרים למיניפוד בתאילנד-סין

אבא שלי נוסע עוד חודש-חודשיים בערך למזרח הרחוק (תאילנד והונג-קונג) ומכיוון שהכל שם (חוץ מהטיסות
), זול נורא אז הייתי רוצה שהוא יביא לי אביזרים למיני-אייפוד שלי (סבסטיאן) איזה אביזרים כדאי/מומלץ/אפשר לרכוש שם (ואיך נמנעים מחיקויים?)

JustThomas

New member
לא לקנות בתאילנד דברים חשובים.

במיוחד לא מוצרי אלקטרוניקה. מה שלא מזויף, עולה כמו בארץ ואפילו יותר. בתור אחד שחיפש שמה מוצרי אלקטרוניקה, זאת אחת המדינות במזרח שהכי לא כדאי לקנות שמה מוצרי חשמל. (אומנם יש הרבה דברים טובים זולים שמה. הכל פשוט חיקויים, וחנויות מורשות מקוריות פשוט לא זולות)

flyboi

New member
סין סין, תאילנד תאילנד....ואי פוד

אז ככה, בסין אני לא יודע בדיוק איפה אפשר להשיג מוצרי אי פוד, אבל בתאילנד, בבנגקוק במרכז שנקרא "פאנטיפ פלאז'ה" שזה קניון ענק של מחשבים..ישנה בקומה השניה 2 חנויות שמוכרים של מוצרי אפל ...וכמובן גם אי פוד. יש שם את כל האביזרים הבסיסיים..לאי פוד..ואני שוב חוזר ..הבסיסיים.... נסיעה נעימה

לא יודע מה לגבי הקניון הזה כי

בכל זאת בנגקוק זה לא מקום קטן
אתם בטוחים שלא יהיה שם יותר זול משמעותית?
כי דווקא כשהייתי שם (בתאילנד) לפני שנתיים בערך קניתי מצלמה דיגיטלית נהדרת של סוני ב500 ש"ח (בערך) אז אולי נמצא גם דברים למיניפוד?

JustThomas

New member
כשהייתי שמה לפני שנתיים

מלא, מלא, מלא זיופים. קניונים של 7 קומות מלאים בדוכנים של זייפנים. אפילו חנויות. אני לא יודע מה אתכם, אני לא הייתי שמח לקנות שמה. בסינגפור טוב, גם ביפן - אבל יקר.

flyboi

New member
אז ככה...

מנסיון , אין שום בעייה לקנות שם אביזרים לאי פוד...המחירים גם כן במעט יותר זולים. אבל רק מה שידוע לי בשתי החנויות הספציפיות שמוכרות אך ורק מוצרי אפל.

ובסינגפור?

(מסתבר שאחרי תאילנד וסין אבא שלי נוסע גם לסינגפור לכמה ימים) שם יהיה זול לקנות אביזרים למיניפוד?

Dood1000

New member
בסינגפור יש מגוון עצום של

מוצרים לאייפוד, אבל המחיר יקר (לא ברמות של הארץ אבל עדיין יקר).

למעלה