אביזרי פוטבול

melad11

New member
אביזרי פוטבול

חברה איזה באסה שנגמרה העונה...למה אין יותר מחזורים למה? כן כן פציעות אני יודע... ועכשיו לשאלה: מי יודע איפה מוכרים חולצות כדורים וכל מני דברים של האנ אף אל? אבל הכוונה בחנות בארץ לא בהזמנה באינטרנט... תודה מראש

Yo-man

New member
אין להשיג בארץ

יש איזו חנות בקניון ארנה ששמעתי עליה שיש בה כמה חולצות, אבל אין ממש חנות עם ציוד פוטבול. הפתרון בדרך כלל הוא להזמין מארה"ב לכתובת של חברים המבקרים שם או גרים שם. בהצלחה

Shitbreak

New member
בקניון ארנה יש רק חולצות

או שיש גם כדורים? כי אני ממש רוצה שיהיה לי כדור פוטבול עוד פעם. בבקשה תענו לי... תודה מראש

Shitbreak

New member
סליחה אבל בא לי להקפיץ כי זה דחוף

ההההההההההההההההההקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצההההההההההההההההההההההה

Shitbreak

New member
שלום

אני התקשרתי לכל הקנייונים בארץ וכל החנויות שיש בתוך הקניון ודיברתי עם כל מוכר/ת בחנות. שאלתי: "שלום, האם יש לכם כדורי פוטבול?" התושבה: "בטח שיש לנו.. יש לנו" קטעתי את המכור ואמרתי פוטבול אמריקאי!!! הוא אמר אהההההה לא.... ואפשר להזמין ישר שאלתי ותשובתו כמובן הייתה לא.... אז איפה אפשר להזמין בבקשה תגידו

Shitbreak

New member
שלום

אני התקשרתי לכל הקנייונים בארץ וכל החנויות שיש בתוך הקניון ודיברתי עם כל מוכר/ת בחנות. שאלתי: "שלום, האם יש לכם כדורי פוטבול?" התושבה: "בטח שיש לנו.. יש לנו" קטעתי את המכור ואמרתי פוטבול אמריקאי!!! הוא אמר אהההההה לא.... ואפשר להזמין ישר שאלתי ותשובתו כמובן הייתה לא.... אז איפה אפשר להזמין בבקשה תגידו

גילי162

New member
אם

יש בקניון ארנה אז זה יקר....... אני התכוונתי לדברים זולים בטוח שיש מישהו יודע ?

גילי162

New member
*הקפצה*

ההההההההההההההההההההההקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

גילי162

New member
למה לעזזל זה לא קופץ? תקפוץ !!!!!!!

ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצהההההההההההההההההההההההה ה ה ה ה ה ה ה ה ה !!!!!!!!!!!!!

למעלה