אביטל ליבני מישהו יודע אם אביטל נשואה, או שיש לה חבר?
T TetiBETTY New member 4/11/04 #4 ../images/Emo104.gifנצל"ש-שאלה חשובה../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif למה אי אפשר לצלם את ההצגה בהבימה מחרימים את המצלמה עד סוף ההצגה,לא
../images/Emo104.gifנצל"ש-שאלה חשובה../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif למה אי אפשר לצלם את ההצגה בהבימה מחרימים את המצלמה עד סוף ההצגה,לא
M mary lou New member 4/11/04 #6 אם השומר רואה מצלמה ... אפילו בכניסה אומרים לך לתת אותה למישו לשמור אותה עקרונית אסור לצלם. לדעתי משתי סיבות עיקריות- הראשונה היא הפללאשים המאוד לא נעימים שמפריעים למהלך ההצגה. השניה היא זכויות היוצרים
אם השומר רואה מצלמה ... אפילו בכניסה אומרים לך לתת אותה למישו לשמור אותה עקרונית אסור לצלם. לדעתי משתי סיבות עיקריות- הראשונה היא הפללאשים המאוד לא נעימים שמפריעים למהלך ההצגה. השניה היא זכויות היוצרים
ש שירנטע New member 4/11/04 #7 בכל הפעמים ש.... אני הייתי בהצגה השומר ראה שיש לי מצלמה ולא אמר לי לתת אותה למישהו, הוא רק אמר לי לא לצלם וגם זה לא תמיד........
בכל הפעמים ש.... אני הייתי בהצגה השומר ראה שיש לי מצלמה ולא אמר לי לתת אותה למישהו, הוא רק אמר לי לא לצלם וגם זה לא תמיד........
ש שירנטע New member 5/11/04 #9 חחח כן.... התייאשו כניראה... אבל הם עדיין באים להעיר אם הם קולטים מישהו מצלם באמצע...
T TetiBETTY New member 7/11/04 #10 ../images/Emo104.gifאז להמ במקומות אחרים כן אפשר לצלם כשההצגה לא מתקיימת בהבימה....