אביטל, עכשיו תהיי גאה בי...

אביטל, עכשיו תהיי גאה בי...

חזרתי מהליכה של שלושים דקות. היה כיף וטוב ואני שמחה שעשיתי את זה למרות שזה יום שישי עם הנירוואנה, אבל בכל זאת, לא נכנעתי. נתתי לעצמי טפיחה על השכם
ערב נעים לך ולכולם, אגב, איפה דליה, אני מתגעגעת

אביטל +

New member
יעל../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אני באמת גאה בך, כל הכבוד
והרגשת בסדר ? בלי סימנים לסימפטומים הקודמים ? תראי, אני חושבת שהפעילות הגופנית צריכה להיות משהו שמתאים לך ושלא תסבלי ממנו וגם אפילו תהני ממנו. בשבילי זה הליכה אבל יכול להיות שלך מתאים משהו אחר. המטרה היא להתמיד, וקשה לעשות את זה אם סובלים. דליה עם בעיות מחשב בבית

../images/Emo9.gif

תודה, והיום אני אחזור על זה, כי היה לי ממש כיף ובנחת. והרגשתי בסדר, בלי סימנים לסימפטומים הקודמים. תודה על העידוד,

Nut420

New member
תסלחו לי שאני מתערב לכם בפורום אבל

אני לא ממש מסכים שפעילות גופנית צריכה להיות משהו שלא סובלים ממנו, אחרת לא יהיו תוצאות! No Pain No Gain

vodka2

New member
עדיין לא אומר סבל

גם בדבר שהכי נהנים לעשות יש קטעים פחות מהנים, ומנסיון אם מתעמלים וסובלים התוצאה היא בדרך כלל התחמקות מההתעמלות, אז גם שם צריך למצוא משהו שיותר מדבר

אביטל +

New member
יש הבדל בין מאמץ וסבל

אנחנו לא ספורטאים מקצועיים ולא מתאמנים לאולימפיאדה אין שום סיבה שנעשה משהו שאנחנו לא מרגישים טוב איתו כמו שכבר ענו לך, מצב כזה גורם להתחמקות מהפעילות במקום לרצון ומוטיבציה לעשות אותה כל אחד צריך לבחור את הספורט המועדף עליו, כך שייקל להתמיד בזה לאורך זמן

behappy

New member
למה שלא יהיו שום תוצאות???????

תסלח לי. אבל אני כל כך לא מקבלת את הגישה שלך.נראה לי שזה מזוכיסטי מאוד. כמובן,לפעמים לא מתחשק לעשות פעילות,ובא לרבוץ בבית בלי לזנק ולקפץ... אבל לא צריך להפוך את כל העניין למסכת ייסורים כדי להשיג תוצאות! אני למשל אוהבת מאוד ריצה.אז אתה רוצה לומר לי שאם אני לא ארוץ אלא אשחה<שזה דבר שאני שונאת> אני לא אראה תוצאות בירידה במשקל/שיפור הכושר וכו? וכל פעילות גופנית,אם עושי אותה בהתמד ובהתאם לרמת הכושר האישי ומעלים בהדרגה את משך הזמן או העצימות שלה-תוביל לתוצאות. לא צריך להיות מזוכיסטיים בשביל לרדת במשקל.אפשר לעשות מזה משהו מהנה ונכון הרבה יותר. שיהיה לך שבוע טוב. שיר

Nut420

New member
את צודקת

פשוט אני רואה הרבה אנשים שהולכים 10 דקות ביום במהירות של 3 קמ"ש וחושבים שזה נותן להם משהו

אביטל +

New member
אז אנחנו מתווכחים על כמויות ../images/Emo13.gif

אני הולכת 45-85 דקות במהירות של בערך 5 קמ"ש אני לא סובלת ודי נהנית מהמאמץ אני מבינה את מה שאתה אומר, אבל צריך להתחשב בכל הגורמים אדם שצריך לרזות הוא לרוב אדם שאינו רגיל לפעילות גופנית סדירה וכדי לרזות באופן רציני חייבים לשלב פעילות גופנית באופן קבוע ולהתמיד בזה אם עושים משהו לא נוח שנתפס כסבל, מגיע שלב של שבירה וחוסר רצון להמשיך

vodka2

New member
עצם העשיה זה רווח נקי

כל רגע שאת מתעמלת זה רגע שאת לא במקרר, אז כבר כאן יש תוצאה מיידית ותחשבו על זה

למעלה