אביטל24

avital24

New member
אור מה העיניינים?../images/Emo9.gif../images/Emo127.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

מה שלומך? (האינטרנט אצלי לא עובד אז לא יכולתי להיכנס) מה קורה ככה בחייך? מקווה שהכול בסדר
אצלי נחמד. תרגיש טוב

אור ה101

New member
אין נושא

את יודעת ... מה לעשות יש אצלי ירידות ועליות במצב הרוח מאזה קיצוניות מאופטימיות לפסימיות אלה חיי אני מקווה שהגאות והשפל יחלפו מהר כי זה הורס אותי.

avital24

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo127.gifכן יש מצבים שאי אפשר לדעת?

חשבת מה אתה הולך לעשות נגד זה? איך להתמודד ...? יש לי עצה בשבילך תנסה לקבל אותם כמות שהם את הגאות וגם את השפל.... לקבל אותם כשהם מגיעים לא להתנגד להם , לתת להם לעבור דרכך והחוצה ממך ותראה שיהיה לך יותר קל לחיות איתם ולבסוף גם בלעדיהם , לאט לאט הם יעברו לך פשוט תן להם לחלוף , תחיה אותם ואז תשתחרר מהם ותראה איך כמו שהם מתחילים הם גם עוזבים וככל שתתחזק ככה הם ישפיעו עליך פחות...... מקווה שתצליח ובאהבה אביטל

avital24

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif|V../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo127.gif

אור ה101

New member
אין נושא

את יודעת ... מה לעשות יש אצלי ירידות ועליות במצב הרוח מאזה קיצוניות מאופטימיות לפסימיות אלה חיי אני מקווה שהגאות והשפל יחלפו מהר כי זה הורס אותי.

avital24

New member
אהה ../images/Emo51.gif אז תגיד ../images/Emo51.gif

ואני מאחלת לך
והרבה
והרבה אושר ושמחה בחיים
והרבה כיף וצחוק
וקח
שישמח אותך כמו

avital24

New member
וכשהתחלת לחייך...../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

מה חשבת ? רק אם בא לך לחלוק....
בונד גיימס בונד

avital24

New member
כלומר אני חייכתי כך...../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

וכך

אור ה101

New member
מה חשבתי

איזה אדם מקסים את שגרם לי לחייך אבל הפעם זה היה חיוך אמיתי

avital24

New member
אז אני שולחת לך ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ברגע זה מצבור ענק בגודלו של חיוכים
שיספיקו לך מעכשיו ועד סוף החיים שכל יום תיזכר באחד מהם תיקח אותו ותחייך ככה עד הסוף , מצבור שיספיק לך עד אלפי אלפים לנצח , שיהיה חקוק בפנים ב-
שיהיה לך שמח וקל יותר מפה ועד להודעה חדשה וגם אם יבוא לך להגיד למישהו אוף איתך
לא אוהב אותך זה גם טוב כי גם אז בסוף ישאר רק
אז תגיד אוף ותכעס ותצעק ותשחרר את כל הבאסה גם אם היא גדולה ואם מישהו מעצבן אותך תרשה לעצמך לעשות לו פרצוף כזה
כמה שאתה רוצה ותגיד לו אוף איתך לא אוהב אותך.... ואם תרצה לחייך תחייך כך
כי תאמת בינינו אני אגיד לך בשקט שלחייך זה הרבה יותר כיף , נפלא ומדהים והנשמה שרה לה בקול גדול כשאתה מחייך יש קסם באוויר כלומר אפשר לכעוס
ואשפר לחייך
כל אחד בוחר מה טוב לו מניסיוני חיוך על הפנים עושה פלאים גם בשטחים ועם חיוך מתחת למצח אתה הכי חזק בשטח , חיוך עושה שמחה ומביא לך הרבה ברכה אז חייך זה לא בכסף ולחייך יזרמו כוחות אור בשצף קצף כי חיוך עושה טוב לכל אחד שרואה אותך ברחוב , חיוך מביא אושר ותוך שניות אתה נכנס לכושר , בקיצור ולעניין כשחיוך על פנייך אתה בעניין!!!! זו הסיבה שאני ממליצה על
כתרופת על (שמביאה גם כל מזל) ועדיף במינון גבוה ובשמיים עוד תוכל לנגוע....
ופרחים להריח את האושר מנציח
ואור ואהבה את ליבך[
] יקיפו

avital24

New member
ושים לב - תגובת שרשרת../images/Emo9.gif../images/Emo127.gif../images/Emo42.gif

אור ואהבה [
] מקיפים מכל הצדדים

למעלה