חברה לפי מה שהבנתי בא לציון גואל
אז אם כך ממשיכים כרגיל, לתת מתכונים לצחוק ולשיר, אגב כאחת שתמיד רואה רק את החצי כוס המלאה אני יכולה רק להודות לרותי אביאל וקפון שלא שיעממו אותנו השבוע, אבל אל תמשיכו כך, מזל מזל שירדתם מהעץ, מה היה קורה לו ענף אחד היה נשבר? אי אגורה פישקאדו קון סלסה אי לימון: פארא אסטה קומידה אס בואנו דה טומאר או לוקוס, או בורי, או בס הסלע או אמנון, קרפיון. סה מטה אל פישקאדו אן אונה "קערה" קון און לימון אספרמידו, 3 אז´יקוס קורטאדוס מוי צ´יקו, אי סאל אי פימיינטה, פארא 2-3 אוראס, או לה נוצ´ה אנטרה, מיז´ור, אה לה דמניאנה סה פרייה אל פישקדו קון ארינה אי גואבו, סה אסנטה לוס פדאסוס אן און טיפסין, סה טומה און קוטיקו צ´יקו דה סלסה, אי סלסה דה 2 טומאטס קון אונה קופה דה אגואה, און לימון אספמידו און פוקו דה סאל אי און פוקו דה פימיינטה, סה מטה אן אל אורנו פארא מדיאה אורה, און פוקו אנטס דה קיטאר אל טיפסין סה אצ´ה אנריבה און קוארטו דה קופה דה פרישיל קורטאדו. תרגום: ועכשיו דג ברוטב רסק עגבניות ולימון, שמים את הדג בקערה עם מיץ מלימון שלם, 3 שיני שום קצוצות, מלח ופלפל, ל- 3 שעות טוב יותר לכל הלילה, למחרת מטגנים את הדג כשהוא טבול בקמח וביצה, מניחים ב "טיפסין" שזה מחבת ללא ידיות שאפשר לשים אותו בתנור, או כמובן תבנית לדעתי רצוי חד פעמית, מפזרים מעל את הרסק עגבניות כשהוא מעורבב בכוס מים ואת רסק העגבניות, מלח ופלפל, אופים חצי שעה בתנור שחומם מראש ובחום 180 מעלות, לפני הסוף מפזרים 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה וממשיכים לבשל עוד מעט. מעדן צ´ופר לוס דדוס, בתאבון אי קה טנגמוס קאבה דה סמאנה בואנה, שיהיה לנו סוף שבוע נעים.
אגב דג זה מזל טוב, ומכאן הרעיון לתת לכם מתכון זה.
אז אם כך ממשיכים כרגיל, לתת מתכונים לצחוק ולשיר, אגב כאחת שתמיד רואה רק את החצי כוס המלאה אני יכולה רק להודות לרותי אביאל וקפון שלא שיעממו אותנו השבוע, אבל אל תמשיכו כך, מזל מזל שירדתם מהעץ, מה היה קורה לו ענף אחד היה נשבר? אי אגורה פישקאדו קון סלסה אי לימון: פארא אסטה קומידה אס בואנו דה טומאר או לוקוס, או בורי, או בס הסלע או אמנון, קרפיון. סה מטה אל פישקאדו אן אונה "קערה" קון און לימון אספרמידו, 3 אז´יקוס קורטאדוס מוי צ´יקו, אי סאל אי פימיינטה, פארא 2-3 אוראס, או לה נוצ´ה אנטרה, מיז´ור, אה לה דמניאנה סה פרייה אל פישקדו קון ארינה אי גואבו, סה אסנטה לוס פדאסוס אן און טיפסין, סה טומה און קוטיקו צ´יקו דה סלסה, אי סלסה דה 2 טומאטס קון אונה קופה דה אגואה, און לימון אספמידו און פוקו דה סאל אי און פוקו דה פימיינטה, סה מטה אן אל אורנו פארא מדיאה אורה, און פוקו אנטס דה קיטאר אל טיפסין סה אצ´ה אנריבה און קוארטו דה קופה דה פרישיל קורטאדו. תרגום: ועכשיו דג ברוטב רסק עגבניות ולימון, שמים את הדג בקערה עם מיץ מלימון שלם, 3 שיני שום קצוצות, מלח ופלפל, ל- 3 שעות טוב יותר לכל הלילה, למחרת מטגנים את הדג כשהוא טבול בקמח וביצה, מניחים ב "טיפסין" שזה מחבת ללא ידיות שאפשר לשים אותו בתנור, או כמובן תבנית לדעתי רצוי חד פעמית, מפזרים מעל את הרסק עגבניות כשהוא מעורבב בכוס מים ואת רסק העגבניות, מלח ופלפל, אופים חצי שעה בתנור שחומם מראש ובחום 180 מעלות, לפני הסוף מפזרים 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה וממשיכים לבשל עוד מעט. מעדן צ´ופר לוס דדוס, בתאבון אי קה טנגמוס קאבה דה סמאנה בואנה, שיהיה לנו סוף שבוע נעים.
![](https://timg.co.il/f/Emo19.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo19.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo19.gif)