אביקסה

פנטזי1

New member
אביקסה

היום שאלנו בקופ"ח מאוחדת על המחיר של האביקסה ונאמר לנו כ 500 שקל( קצת יותר לא זכור לי בדיוק)ולא ידוע להם על שינוי במחיר כפי שנאמר כאן בפורום 300 ש"ח.מישהו יודע משהו על כך?

ידידים

New member
מחיר האביקסה

השבוע קניתי את האביקסה במכבי ושילמתי כ 570 ש"ח. בחודשים הקרובים יכנס לשוק בארץ תרופה גנרית. המחיר צפוי לרדת. עד אז אין לנו בררה. שנה טובה

555adi

New member
לנו הרופא המליץ על אקסלון

האקסלון אינו בסל ועולה לנו 700 ש"ח לחודש הלואי והיה עוזר דבר שלא נראה לי.. בקשר לאביקסה ידוע לי שמשלווים אותו עם האקסלון לאמי נאמר שלא מתאים לה מאחר והיא עברה לפני שנים אוטם בראש לכן היא מקבלת אקסלון בלבד.

gala lo

New member
כן בסל

האקסלון כן בסל אנו משלמים כ 90 ש"ח עבור חודש. זה מופיע גם באתר העמותה.

555adi

New member
gala lo - כיצד אוכיח שהקסלון בסל?

הוצאנו כבר כ- 3.000 ש"ח על התרופה מאחר ואמרו לנו שאינה מופיעה בסל למי עלי לפנות על מנת לקבל את התרופה??? אנא, תשובתך חשובה לי . תודה מראש עדי

ידידים

New member
לינק

תיכנס ללינק הבא http://www.alz-il.net/?page_name=tipul/trufotbaarez.html גם אנו מקבלים את התרופה במסגרת סל בריאות. תילחם על זכויותך

555adi

New member
תרופה אקסלון

ברגע זה דברתי עם הרופא שלה והוא שוב אמר שלא מגיע לה מאחר והיא חולה זמן קצר.. כלומר כאשר מצבה יהיה הכי רע אז אולי תקבל.. ואז לא יהיה מה לשמר עם הכדורים תודה על הלינק, מיד אכנס לקרוא עדי

ronnyw

New member
בסל או לא?

למיטב ידיעתי אקסלון הוא אחת מהתרופות שנמצאות בסל רק עבור מקרים מיוחדים. כדי לקבלם דרך הקופה צריך לעבור איזו ועדה. להחלטת הועדה תוקף זמני, ואחר כך צריך ועדה נוספת. גם מי שמקבל מינון מסוים, וצריך להגביר לו את המינון - עובר שוב את אותה ועדה. זה מסביר את הסתירה שהין כותבי המסרים השונים.

gala lo

New member
ועדה

אני לא יודע למה אנשים כותבים דברים בלתי מבוססים. לא היינו בשום ועדה. גש לפסיכאטר או הגיאטר בקופה. (כך זה במכבי) הוא ממלא טופס על סמך בדיקה ומבחן. ושולח אותו לרופא גיאטר מחוזי לאישור. (אפשר להזמין תור ישרות לרופא המחוזי). ותוך 3 ימים מגיע ישרות לבית המרקחת אישור לחצי שנה. שום מקרה מיוחד לפי החלטת הרופא מה מתאים יותר ממוריט (ותחליפו) או אקסלון.

למעלה