אבירם בן שושן מגיע ל-

אבירם בן שושן מגיע ל-../images/Emo43.gif

אבירם בן שושן מגיע לתפוז! לאחר שהגיע לבית האח הגדול אך לא זכה להיכנס אליו, יגיע אבירם בן שושן - ארוסה לשעבר של הדיירת ליהיא גרינר לפורום האח הגדול הרשמי, היום בשעה 16:00. מהן תכניותיו להמשך הדרך? האם הוא מתחרט על בחירותיו ומה הוא חושב על דיירי הבית? העלו את שאלותיכם לאבירם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2077&MessageId=149257498
מהו הרגע המשפחתי שהכי ריגש אתכם? פורום שיחת נשים מזמין אתכם לספר על רגע משפחתי מרגש שחוויתם בחייכם ואולי לזכות במהדורה החדשה של הספר הקלאסי האהוב נשים קטנות! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=823&MessageId=149246409
רוצים כרטיסים לסרט החדש "סאנקטום"? אנחנו מזמינים אתכם לסרט אקשן והרפתקאות עוצר נשימה - בתלת מימד! ספרו לנו בפורום סרטים וקולנוע על פעם בה חיפשתם דרך לצאת ממקום או מסיטואציה. 40 גולשים יזכו בכרטיס זוגי לסרט החדש בתלת מימד סאנקטום - מבית היוצר של ג'יימס קמרון (אוואטר): http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=65&MessageId=149282491
העולם שלנו - מנקודת מבטנו "לכל תחנה ולכל תקופה בחיים יש את הניגון והזמר השייך לה, וכל הזמירות של כל התחנות נמשכים מן הזמר והניגון של האמונה, שהוא למעלה מכל הזמירות והניגונים"... הראו לנו בפורום העולם החרדי תמונה שצילמתם, המשקפות את העולם שלכם – מנקודת מבטכם. עשרה גולשים ייזכו בעותק של אלבומו החדש של אסף נווה שלום – "תחנות": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1701&MessageId=149248747

עינב ג ל

New member
מה עם הלקים החדשים הנסדקים של שיק?

הייתי בשתי חנויות שונות ושאלתי על זה, והנה התשובות שקיבלתי: חנות 1: הלקים מאוד יקרים ונמכרים רק בזוגות, ואם לקוחות ירצו רק את הנסדק? אנחנו לא מביאים את הלק הזה. יש לנו נסדקים של פירמה אחרת. חנות 2: אני רוצה שימכרו לי רק את הנסדק והם לא מוכנים, וזוגות יעלו לצרכן בערך 50 ש"ח - כרגע אני בודק, לא יודע אם אביא. תגידו - מה יהיה????

noash5

New member
הם ימכרו רק בזוגות

ככה לפחות זה פורסם. לק בסיס וטופ נסדק לפי ערכות שהם יצרו. המחיר לפי מה שהם אמרו יהיה באמת בסביבות 50 ש"ח. הם הודיעו גם בדף הפייסבוק שהחלוקה תתחיל השבוע ושנוכל למצוא את זה בכל הפארמים. יהיו גם עדכונים שם בהמשך אני אכתוב כאן..

b o t t e n

New member
כתבתי להם תגובה לסטאטוס בשאלה

והם התפלצפו שזה מתאים רק הטופ+הבסיס שלהם. ואת התגובה הבאה הם מחקו. אני כתבתי: א. זה כנראה רק במוצר שלכם. ב. זה נראה כמו ניסיון לא אמין למכור בכוח בסט ולא בבודדים. ג. כדאי ללכת לחנויות ההובי לקנות חומר קרקל שגם עולה יותר זול ועושה פיצוצים על כל דבר עם כל דבר כולל לקים. אז רק שתדעו שיש אופצייה אחרת. כתבתי להם שגם 50 ש"ח לסט זה מחיר יקר {בהתחשב באיכות המוצרים שלהם ובמחירים הרגילים שלהם בשוק}.

mayane21

New member
התפלצפו? זו תשובה עובדתית

מי שלא מעוניינת שתרכוש את האופציות האחרות, יש מגוון וזכות הבחירה היא שלנו, אף אחד לא מחייב אותנו.

b o t t e n

New member
מניין לך שזו עובדה!! ניסית אחרת ולא עבד???

כל עובדה שנמסרת לי מחברה עם אינטרס כלכלי מוטלת בסימן שאלה. וחוצמזה כתבתי על מה שהם מחקו לי, אם לא היו מוחקים הייתי חושבת אחרת עליהם.

lilo4

New member
אני לא מבינה מה הפליאה הגדולה

שיק, כמו כל חברה אחרת הם חברה כלכלית. המטרה שלהם היא למכור ולהרוויח כמה שיותר כסף. אם הם הגיעו למסקנה שהכי משתלם מבחינתם למכור את הקראקל שלהם במארז של בסיס+טופ ולא לאפשר משהו אחר זו זכותם. על מי פה יש המלצה חד משמעית להשתמש במשחת שיניים של החברה. על סבון פנים יש המלצה חד משמעית להשתמש בחלב פנים או מי פנים של אותה חברה וכו' וכו' וכו'. כמעט לכל חברה יש מארזים של פרנץ'- שעולים משמעותית יותר מאשר קנייה של מרכיבי הסט בבודדים. הנקודה שלי? כולם עושים את זה. כל חברה עושה את המקסימום כדי למכור כמה שיותר מוצרים שלה. אנחנו בתור צרכניות צריכות להפעיל את הראש ולחשוב- האם אני צריכה את המוצר הזה? האם המחיר שלהם מתאים לי? אם הגעת למסקנה שלא מתאים לך לקנות את המארז- אחלה, זכותך. אף אחד לא מכריח אותך. מצאת מוצר שמתאים לך יותר? מצוין, לכי על זה. ולגבי העובדה שמחקו את התגובה שלך- וואלה, זה דף הפייסבוק של שיק. המטרה היא לפרסם את המוצר, ואם את באה וכותבת שאפשר לקנות תחליף למוצר שלהם במחיר נמוך יותר או כל דבר כזה- כן, הגיוני שימחקו את התגובה שלך. כי המטרה היא לשווק את עצמם, לא את המתחרים. ומילה אחרונה לגבי שיק- אני מאוד אוהבת את הלקים שלהם. ויותר מזה, אני מאוד אוהבת את השינוי שהם עוברים בתקופה האחרונה. מחברה קטנה שייצרה לקים זולים שנמכרו בעיקר בשוק, הם נכנסו לפארמים, הם התחילו להוציא קולקציות, יש להם מוצרים נלווים ובאופן כללי החברה הופכת להיות יותר מקצועית ורצינית. אני לא אוהבת באופן עיוור את כל המוצרים או את כל ההחלטות שלהם, אבל אני בהחלט שמחה לראות חברה ישראלית שמצליחה להתפתח ולהתקדם.

iefrat

New member
../images/Emo45.gif קראקל קניתי מחברה בלי בית ב30 ש"ח

אז 50 שקלים לפני מבצע לזוג לקים של הטרנד העכשוי - לא יקר. אני סקרנית לקנות דווקא את הבסיס בלי הקראקל...

b o t t e n

New member
מה הקשר??? לא הבעתי פליאה.

אני מבינה לחלוטין את האינטרס הכלכלי שלהם. רק שאני חובת שאת הלק המתפוצץ שלהם אפשר למרוח עם על בסיס אחר שלהם
2. עם כל הכבוד לכך שזה דף הפייסבוק שלהם, אני חושבת שבעידן המודרני, מול לקוחות חושבות, ולא הדיוטות, יש דרכים חכמות יותר להתמודד עם ביקורת שיווקית מאשר למחוק טענה לגיטימית. וזו הייתה מחשבה לגבי ההתנהלות השיווקית שלהם גרידא. 3. זה בכלל לא קשור למה שאני חושבת או לא חושבת לגבי המוצרים שלהם בכלל. ודגמא ממקום אחר. יש לי חברה שניהלה חנות לתיקים יוקרתיים. לעולם כשנכנסה אליה לקוחה היא לא נתנה לה לקנות את התיק היקר ביותר בחנות רק בשביל הקנייה. היא לה חשוב שהלקוחה תרגיש נוח עם התיק ושהוא יהיה יפה בשבילה (למשל בחורה רזה ונמוכה עם תיק גדול שהיה אופנתי אבל עליה זה נראה גדול מידי) גם אם זה אומר שהקנייה "מתכווצת" לחצי מחיר. ההתנהלות השיווקית שלה היתה שלקוחה שיודעת שלא דוחפים לה מוצר בכוח תבוא לקנות שוב ושוב. והיו לא מעט פעמים שהיא אמרה ללקוחה, תבואי עוד שבוע לקולקצייה חדשה, אולי אז יהיה משהו שידבר אלייך ועלייך יותר טוב. ותתפלאי, לרוב הלקוחות שחזרו, קנו בסוף מהקולקצייה הישנה, רובן הוסיפו ארנק לקנייה וחזרו לקנות והפכו ללקוחות נאמנות, גם כאשר החנות עברה לצד השני של העיר.

lilo4

New member
תקשיבי,

אני מסכימה איתך שהגישה הנכונה של מוכר היא לפעול בשקיפות ולהיות אמין ונאמן כלפי הלקוח, ולא למכור בכל מחיר. כל חברה תטען שהמוצר שלה עובד הכי טוב בשילוב עם מוצרים אחרים שלה, אין מה לעשות. מעבר לעניין השיווקי, זה סוג של כיסוי תחת. שיק לא רוצים להתסכן ולהבטיח לך שהמוצר שלהם יעבוד בשילוב עם מוצר של חברה אחרת. כי אם הוא לא יעבוד, את תבואי ותתלונני שקנית את הטופ אבל הוא לא עבד. חברה שהמטרה שלה היא לייצר טופים שגורמים לאפקטים שונים תשקיע משאבים כדי לוודא שהמוצר אכן עובד בשילוב עם מגוון רחב של לקים. אבל חברה כמו שיק שמוציאה מוצר נקודתי- לא תשקיע את המשאבים האלה. אין להם דרך לבדוק את זה, ודווקא בקטע הזה הם כן נוהגים בשקיפות- הם בדקו את המוצר שלהם על הלקים שלהם, ולכן הם לא יכולים להבטיח לך שהמוצר לא עובד על לקים אחרים. מבחינה כימית אין לי מושג איך הדברים עובדים, ויכול מאוד להיות שהפורמולה מורכבת בצורה כזו שהיא מיועדת רק ללקים שלהם ותיתן תוצאה פחות טובה על לקים אחרים. ולעניין ההתנהלות שלהם בפייסבוק- גם לביקורת יש גבול. כשאת נכנסת לאתר שיווקי של חברה אחת את לא יכולה להמליץ על מוצרים אחרים ולצפות שישאירו את התגובה הזו, מצטערת. בקטע הזה אני מבינה אותם.

b o t t e n

New member
חושבת אחרת. חושבת שיכלו לכתוב: "מאחר ומדובר

במוצר חדש שלהם, הניסיון שלהם, עד כה, מראה שהוא עובד הכי טוב בשילוב כפי שהם מציעים אותו במארז, ואם מישהי תנסה אופציות אחרות שיהיה לה בכיף". במקום למחוק הודעות. למחוק הודעות של ניסיון להבנה, למרות שלכאורה זה מחבל בתכסיסי השיווק שלהם, זה אשכרה להגיד ללקוחה- אל תכנסי לחנות שלי. זו דעתי. את לא חייבת להסכים איתה.

נלי12

New member
אני מצטערת מראש אם זה קצת פוגע אבל אני חייבת

להגיב.. מה שאת כותבת נורא ..איך לומר.. שטחי וילדותי.. כאילו דברים שמובנים מאליו לכולם ואת מנסה לנפח ולצאת צודקת כי ברור שזה נכון אבל לא ממש... לא יודעת אם הבנת למה אני מתכוונת אבל ככה מרגיש לקרוא את זה. ברררוררר שכל חברה מנסה להרוויח כסף, בררורררר שזו זכותי לא לקנות.. אבל יש סיבה שחברות מסוימות מצליחות יותר מאחרות, הן מבינות שאם הן יחשבו רק על כסף זה לא ילך כי הצרכן לא טיפש ופשוט נותן את הכסף שלו לכל מי שמביא סחורה.. שוב אני מצטערת אם יצאתי תוקפנית (למרות שגם את..) אני פשוט לא מבינה מה רצית להגיד.. ולגבי שיק..לא ממש אכפת לי פשוט לא אוהבת שמנסים לעבוד על האזרח הקטן..די שקוף שאין שום סיבה למכור בזוגות חוץ מלהרוויח כסף על חשבון נשים שלא מבינות.. וזהו לא רוצה להיכנס לויכוח אבל הייתי חייבת להגיב

lilo4

New member
איך בדיוק מנסים לעבוד עלייך כאן?!

הם החליטו למכור את המוצר שלהם במארז- זכותם! יש בנות שלא מעוניינות להתחיל להתעסק עם בייסים וטופים, ולהתחיל לקנות לק של חברה אחת ואז לק של חברה אחרת ובסוף לקנות טופ של חברה שלישית, או לרוץ להזמין במיוחד טופ מיוחד שעושה את זה. יש בנות שמעוניינות נטו לקבל את המוצר הזה- לק וטופ. אל תשכחי שהבנות שנמצאות כאן בפורום הן לחלוטין לא מדגם מייצג. רוב האנשים לא מעוניינים לרדוף אחרי מגוון של מוצרים, אלא רוצים לקבל את החבילה שתיתן להם את הפיתרון הנוח והזמין ביותר. אם מישהי הייתה נכנסת לחנות ומבקשת טופ בשביל קראקל והיו אומרים לה "אין רק טופ! את צריכה לקנות את המארז של שיק!"- זו הייתה רמאות. אבל כל אחת בתור צרכנית צריכה לעשות סקר שוק מינימלי, ולבדוק האם המוצר שהיא קונה מתאים לה או לא. זו גישה מאוד ילדותית לצפות מהחברות לקחת אחריות בשביל כלל הצרכניות שלהן, ולדאוג לעשות סקר שוק בשביל הצרכנית. אם שיק היו טוענים שרק הלק שלהם עושה פיצוצים ושאין אלטרנטיבות בשוק- וואלה, אני איתך, זו רמאות. אבל זה לא מה שהם טוענים. אתן טוענות ששיק מסתירות מידע, אבל מישהי מכן ממש קנתה את הטופ וניסתה אותו על לקים אחרים, שהיא יודעת להגיד בוודאות שזה לא עובד? הסיבה שהגבתי מההתחלה להודעה היא שלא הבנתי מה הכעס הגדול. בסדר, אז הם מוכרים את זה במארז. לא מתאים לך? אל תקני. תאמיני לי, זה כוח הרבה יותר גדול מאשר לשלוח להם הודעות בפייסבוק.

נלי12

New member
בדיוק! הפורום הוא לא מייצג

ורוב הבנות/נשים שבאות לקנות חושבות שחייב לקנות את הזוג כדי שהלק יעבוד.. בין אם עובדים על הצרכן או לא מרגיש לי פיכסה ואין לי דרך טובה יותר לתאר.. לא קונה מחברות שמרגישות לי פיכסה.. ולא רוצה לדון בזה יותר כי את תגידי שהמטרה של חברות הן כסף והחברה לא צריכה לקחת אחריות ואני אגיד שחברות באמת מצליחות הן מעבר לזה.. ביי

lilo4

New member
גם אני חושבת שחברות מצליחות הן מעבר לזה

אבל אני לא תמימה, ובתור צרכנית אני לא מטילה את אחריות הבדיקה על החברות. עבדתי יותר משנה בבית מלון בתור פקידת קבלה. יש לך מושג כמה פעמים שמעתי את המשפט- "אבל לא אמרתם לי!" ? כמה עשרות פעמים, ותמיד בהמשך לתלונה כ"כ איזוטרית, שאין שום סיכוי שיכולנו בכלל לעלות עליה. ראיתי יותר מדי לקוחות שהולכים כמו עדר, וקונים בצורה עיוורת לחלוטין. הייתה לי למשל אורחת שהתלוננה בפני שמשעמם לה בגלל שאין במלון צוות בידור. אם היא הייתה מבררת מראש היא הייתה מגלה שהמלון בו עבדתי הוא מלון עסקים, שלא מספק שירותים כאלה- כי זה לא מלון משפחות כמו באילת, למשל. כשאני מחפשת לקנות מוצר מסוים אני מבררת פרטים עליו ועל אפשרויות אחרות- זה בדיוק מה שנקרא סקר שוק. במקרה של מלון- המלון שלי מציע איקס לעומת המלון בצד השני של הכביש שמציע וואי. שיק מציעה סט שמחייב אותך להשתמש בשני הלקים הספציפיים, ואילו חברה אחרת מציעה את הקראקל בנפרד. צרכנית חכמה צריכה לבדוק את הדברים האלה ולהחליט האם המוצר מתאים לה- וזה בכלל לא משנה באיזה תחום היא קונה ואם היא מבינה בו או לא. היא צריכה לשאול ולברר. ואני שוב חוזרת לסיטואציה שבה לקוחה תקנה רק את הטופ, תשתמש בו על לק אחר וזה לא יעבוד. ואז היא תגיע לשיק ותתלונן שהמוצר שלהם לא מקיים את ההבטחות- אני מניחה שזה חלק מהרעיון במכירת המארזים. בניגוד לCND למשל שנתח מכובד מהמוצרים שלה הם טופים שנותנים אפקט שונה. זכותך להחליט שאת לא מסכימה עם הגישה הצרכנית של שיק ולא לקנות. וזו בדיוק הנקודה שלי! את צרכנית חכמה שמפעילה את הראש, וזה מה שכולנו צריכות לעשות.

mayane21

New member
ההשקה וההפצה תהיה ממש השבוע !

יש לי הרגשה שזה יתחיל מחר ב- 1 לחודש אך היום המדוייק ופרטים נוספים יתפרסמו בקבוצה של chic הטופ הנסדק חייב את הבסיס המיוחד, עם לק אחר זה לא יסדק. המחיר יהיה פחות מ- 50 ש"ח ואני בטוחה שיהיו מבצעים והנחות נוספות. בקיצור- יש למה לחכות, לבדוק ולהחליט.... יהיה טוב

noash5

New member
שיק כתבו בדף הפייסבוק שההפצה כבר התחילה

"Chic בשעה טובה ומוצלחת התחילה ההפצה של גרפיטופ - הלק הניסדק. אז כמו שהבטחנו - ההפצה החלה בתל אביב, עכו, רעננה, אשדוד, בת ים, רמת גן, פתח תקווה, נתניה וירושלים. "

יעל י

New member
לק סדקים...

א- גם למקצועיות לק בודד עולה כ 26+מע"מ ככה ש50 לצמד זה בסדר. ב-יותר יפה לשים מתחת לק כהה יותר אז הסדקים נראים יפה יותר. ג-מי שרוצה בודד אני מוכנה לקנות אצל הסוכן שלי ושתבוא לקחת ממני.ללא רווח כמובן.

למעלה