אבישג - איך עברו ההצגות היום

אבישג - איך עברו ההצגות היום ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למרות שלא ממש יצא לנו לדבר בימים האחרונים, זכור לי שהשבת היו לך 2 הצגות האחת בבוקר במרכז קסטרא בחיפה והשניה במעון בקריות שחיפש בפורום מתנדבים להופעה ואת וליבך הגדול נענתם!!! איזה הצגות אלו היו ? ואיך היה ? מה הגיב הקהל ומה תגובתך אליהם ולהצגות ? הסבירי, פרטי ונמקי... שבוע נפלא
איזה מזל שיש לי מדי פעם הצגות באזורך וככה מזדמן לי לראות אותך, אומנם לזמן קצר אבל עדיף על כלום להתראות בחמישי ואולי גם בשבת...ו
גדולה את יודעת למי...

איזה חמוד אתה, שככה אתה דואג לי../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

אז ככה- ביום חמישי הייתי במעון לילדים בסיכון, בקרית-ים ( סכנת נפשות להגיע לשם!איזה חור!לא פלא שהם בסיכון!) 12 ילדים מקסימים בני 3-12 שקיבלו אותי בהתלהבות אדירה ( את קוסמת?!?!) ושיתפו פעולה בצורה מדהימה. מזל שנעמי הציעה שאביא להם את " להציל את הכדור הגדול", כי בהצגות רב-גילאיות כאלה חשוב יותר לרתק את הבוגרים, אחרת " אבוד לי"....הם כבר רצו לעשות הצגות בעצמם ושאני אבוא כל שבוע.... היום הייתי בקסטרא- שבת 3 ברציפות. בשתיים הקודמות, לא הבנתי למה ביום יפה עם שמש בוהקת ושמים כחולים אנשים הולכים לקניון ולא לטייל בחוץ, אבל היום, כשמזג האוויר נראה מבשר את קצו של העולם, אפשר היה להבין אותם... היו פשוט מליון וחצי אנשים! ודווקא עם הצגה שהיא לא "שוס" מובטח. אז קניון זה קניון זה קניון. גם כשהוא קטן, ואלק,אמנותי. הרעש, הכסאות הנגררים, שקיות החטיפים, ( למה הורים מלעיטים את האוצרות שלהם בזבל כזה. מה, הם לא אוהבים אותם?) האבא, שמניח על הבמה את צלחת הבמבה והקולה ,עד שאני קמה ומורה בתקיפות שהבמה אינה שולחן ואני מבקשת לפנות את הארוחה משם!, ואז הבן -יקיר-לו עולה ויורד מהבמה, כאילו שהיא המיטה שלו- עד שאני עוצרת הכל ומסבירה בדיוק "למה אני מתכוונת כשאני אומרת לא!!!!!!!!!!!!" כמבון, שכל זה בשקט ובהחלטיות. את סימני הקריאה אני מעבירה בלי שיראו שאני מעוצבנת לאללה. הילדים השתתפו, וגם ההורים ואפילו סבא נלהב אחד מקיבוץ צובה ( הרבה הורים ניגשים אלי אחרי ההצגה בהתלהבות ומספרים לי המון דברים. אז זה אחד מהם.)ובסך הכל היה מאד מוצלח! משם נסעתי לשמורת נחל מערות, לאסוף חומר להצגה החדשה שנרקמת במוחי. חוץ מזה, בא לך להעלות אתי הצגה למבוגרים בלבד? ונעמי מוסרת: שאתה חיים שלה!נשמה שלה!ומאמוש שהכי בעולם! מעריצה צמודה יש לך פה!

ויש לך כח להכנס לפורום ולרשום???

וואו כל הכבוד לך. אשמח להצטרף אלייך למעון שנמצא איי שם בחור.... בכלל אפשר להרים יום תרומת הפורום וכולנו ביחד ניסע להופיע יכול להיות מעניין..... בהקשר להצגה למבוגרים דודי הבטיח לי
והוא מתעלם ממני!נו נו נו אני הייתי ראשונה
אוהבת דבוש

בנות, לא לריב...יש ממני מספיק ל 2 ../images/Emo6.gif

דביל'ה - לגבי הרעיון להתנדב ביחד, זה אחד הרעיונות שהיו לי במסגרת החידושים שהזכרתי בהודעות השונות בפורום וממש בקרוב אעלה הודעה בנושא שתכלול גם את האפשרות הזו וברעיונות נוספים שלכם, שלי ושל הנהלת הפורומים. אני
ו
אותך על ההצעה להתנדבות משותפת ואני לגמרי איתך!!!!!!!! צודקת לחלוטין, את היית הראשונה ומודה קבל עם, אבישג ופורום שהבטחתי...אבל מאיפה הרעיון שאני מתעלם??? ממך אפשר להתעלם??? אני רוצה לראות מי הגבר שיעז להתעלם ממך וואוו ווואוו עליו...חחחח (אשלח לך במהלך היום מייל בנושא) אבישגשוג - אם לא אני אדאג לך אז מי? למרות שבכל זאת קצת פישלתי, משום מה היה נדמה לי שיש לך השבת הצגות בבוקר ואחה"צ אך מסתבר שהמעון היה ביום חמישי...לא נורא הייתי קרוב כפי שכתבתי דבי היתה באמת הראשונה להציע אך למרות שאני צנום...יש בי מספיק ל2 ואף ליותר מזה... אני כולי
ממילות האהבה של נעמי...איזה כייייייייף לי

ועוד מי השואלת? זו שמכינה קוסוקוס באמצע הלילה

אז קודם כל, אשמח בכלל אם תצפינו ותגיעו... למרות הבצורת הכל כאן ירוק,
ולא לזמן רב.... ושיתופי פעולה זה רעיון נפלא! במיוחד לשכמותי ( ושכמותך) שעובדות לבד...לבד...לבד...
לגבי יום מרוכז שכולם מופיעים- צריך לחשוב על זה, כי כך יצא שמקום אחד יוצף בשפע ועושר, שאולי אפילו גדולים על מידותיו, וכל האחרים יישארו מיותמים...
צריך אולי לחשוב על יום התנדבות מוכרז, מיוחצן ומתוקשר, אבל שכל אחד יופיע במקום נצרך באזורו. ויש המון כאלה!
ואם כבר שיתופי פעולה- אותו דבר תקף גם לגבי הצגת המבוגרים- אפשר גם בשלישיה.... ( האמת היא, שבאמת חשבתי על הצגה למבוגרים בלבד, רחמנא ליצלן.......אז זה לא בדיוק סותר...)
זה התחיל מפנייה שקיבלתי, שהתבררה כבדיחה משעשעת של בן-זוגי, אבל נתן לי רעיון....

O.K נכנעתי. אתה מתאים לשתינו ....

מה אתה ער בשעות שכאלה? אהה חשבת עליי ועל אבישג.....
נדדה שנתך... אבישג שלישיה זה רעיון לא רע.
הלו....
.פה זה תיאטרון בובות?? וודאי וודאי.....

maorkad

New member
../images/Emo22.gifקורא אתכן לסדר בואו לא נשכח שבבובות עסקינן

למעלה