אבישי רביב משקר או לא דובר אמת

pilovich shahaf

New member
אבישי רביב משקר או לא דובר אמת../images/Emo35.gif

אבישי רביב: לא ידעתי שנחקרתי כחשוד סוכן השב"כ לשעבר: יש לפסול את ההודאות שמסרתי אחרי רצח רבין עתי"ם סוכן השב"כ לשעבר אבישי רביב, אמר במשפטו, כי לאחר רצח רבין, הסכים להיעצר ביוזמתו, כדי לנסות ולהוציא מיגאל עמיר מידע...האמנם
מפרטים שהותרו היום (ה´) לפרסום...המשך הכתבה בקישור המצ"ב
כמו כן מצ"ב שתי כתבות נוספות: אחת מעיתון מעריב ואחת מעיתון הארץ, כל שעליכם, לקרוא, להבין, להפנים, ללכת אחורה בחומר שכבר קראתם, תמשיכו לעקוב, ותשאלו את עצמכם: "האם אבישי רביב המכונה "שמפניה" משקר או לא דובר אמת...

pilovich shahaf

New member
ד"ר גוטמן ממשיך להפתיע...../images/Emo4.gif

מצ"ב החומר הקודם והרלונטי חומר המוגש פה...:- תעודת חדר מיון חתום על ידי ד"ר גוטמן מחדר מיון של בי"ח איכילוב, שבו הוא משחרר את רבין ז"ל להמשך טיפול: "פצע יריה- חזה ובטן..."
{4 מילים באנגלית בלבד שנכתבו בכתב ידו של ד"ר גוטמן} האם ועדת שמגר ראתה את המסמך הזה...
האם ועדת שמגר היתה צריכה בכלל לראות את המסמך הזה...
מה בכלל היה תפקידה של ועדת שמגר...
לקרוא, להבין, להפנים וזה לא בושה לשאול שאלות...

pilovich shahaf

New member
אבישי רביב:נתן,נתן, עצרו אותי../images/Emo56.gif

חובתנו להוכיח מעל כל ספק "שאבישי רביב" בכלל ומפעיליו בפרט, ידעו את כוונותיו של יגאל עמיר לרצוח את ראש הממשלה, לכן בהמשך לישיבה האחרונה בבית המשפט ביום ה´ האחרון, שבו הודה אבישי רביב: שידע, והעביר, אך כל הודאותיו לא קבילות, מאחר והחוקרים לא אמרו לך שהוא חשוד ונחקר תחת אזהרה, המסמך שלעיל, מוכיח מעל כל ספק "שאבישי רביב" נחקר תחת אזהרה, באחת מחקירותיו הראשונות מיד אחרי הרצח...
יתרה מזאת, אני מצ"ב את דו"ח פעולה/מעצר מה- 6.11.95בשעה 22:10, המופנה לרמ"פ תשאול מרחב ירקון, על ידי מפקח דולי סבג, שרס"ר גבאי וסמ"ר שני עצרו את "אבישי רביב", והעבירו אותו לסנ"צ דני אבי מאיר מתחנת פ"ת להמשך טיפול...
שים/מו לב לנקודות המודגשות במרקר בכלל ולשתי הנקודות השחורות , המציינות התחלה וסיום שבו רס"ר גבאי: מודיע לאבישי רביב..."כי הינו עצור בגין חשד לקשירת קשר לביצוע פשע....ובהמשך "אבישי רביב" מתקשר למפעילו המכונה "נתן" ואומר לו "נתן, נתן עצרו אותי, נתן עצרו אותי..."|
{סוף ציטוט} כמו כן אני מצ"ב את פרוטוקול בית המשפט מתאריך ה-8.11.95, אצל כבוד השופטת ע. בקנשטיין, שהסיפא בהחלטת השופטת היא: "אשר על כן, רואה אני להורות על המשך החקירה בעוד החשוד במעצר, ומורה על מעצרו ל-7 ימים עד ליוםפ ה-15.11.95, ניתן ביום ה- 8.11.95, ושאר הפרוטוקול מדבר בעד עצמו..."|

למעלה