אבישי

רעוּת

New member
אבישי ../images/Emo124.gif

א. אתה משדרות?
או מעשן הזמן?
תיסגר על עצמך כבר, בנאדם
. ב. לאור הצהרות האהבה שלך ליהוא בשרשור למעלה, תהיתי: ב1. האם אתה הומו? (כי אם כן זה בסדר, גם ככה אין פה אף סטרייט
. חוץ ממני ומהדר
אבל אנחנו בנות, אז זה לא נחשב
) ב2. האם זאת אהבה במסווה של פחד? כלומר, האם אתה מצהיר על אהבתך מפאת החשש למצוא את עצמך בקופסא של הקונטרבס, כמו במקרה שלי? ג. אם היית כחול פה, היית מוחק את ההודעה הזאת? ד. מתי אביתר יחזור בשאלה כבר ואוכל לבקש ממנו לחתום לי על הציצי? או לפחות להקדיש לי את תאטרון רוסי? ה. טוב., די, אין לי באמת מה עוד לשאול
. שרשור שאלות לאבישי!! ייאי!

Walk Two Moons

New member
את מוזרה.

(ומה שיותר מוזר, זה שלאחר ההכרות המעמיקה שלי עם הצדדים המורבידיים באישיותך, *זה* מה שהוביל אותי בסופו של דבר למסקנה המתבקשת הזו.) אבל שאלונים לא יפחידו אותי, מת עליהם. Eat this
א. אני מבאר שבע, אבל אחרי הופעות רבות בהן ראיתי את יהוא ירון, ניגשתי לדבר איתו בסה"כ פעמיים, אחרי הופעה שלו ב"עשן הזמן" ואחרי הופעה של אביב גדג' בשדרות אמש (כי אין כמו הפסקה מתודית בגלל "צבע אדום" כדי לשדרג הופעה פלאים), אז זה היה מין סימן זיהוי. ב1. אני לא הומו (וגם אם הייתי, לא נראה לי שהייתי מתוודה על זה כאן) אבל לא אכחיש שאני קצת מאוהב ביהוא. ב2. אההההההה.... לא. ג. מה פתאום? חונכתי על ברכי המסורת ש"מחיקה זה כלי רגיש ביותר ויש להשתמש בו רק כשאין ברירה אחרת". ד. האמת שחשבתי על זה לא מזמן. הוא בטח יהיה עוד יותר כועס ועצוב מאשר בתקופת האלבום הראשון. אבל לא נראה לי שזה יקרה אי פעם
[מעניין אם כל השרינקים פסיכיים כמוך
]

רעוּת

New member
כן, זה באמת מה שמוזר ../images/Emo46.gif

ולשאלתך, יש מספר תנאים הכרחיים כדי להפוך לפסיכולוג בימינו, ואני אסדר אותם לפי סדר חשיבות יורד: א. ממוצע מעל 90. ב. ציון מתאם גבוה (שמעת על הפסיכומטרי? אז זהו, שיש גרוע מזה
ותודה למרכז הארצי לבחינות ועינויים
). ג. המלצה מחקרית+ המלצה מהשדה (כלומר: במשך שנה אחת מנצלים את נכונות ההתנדבות שלך בבית חולים פסיכיאטרי, למשל. ובשנה אחרת מנצלים את הנכונות שלך להתנדב להיות פועל שחור במחקרים של הסגל או הדוקטורנטים). ד. OCD (בשביל להשיג את ה-3 הנ"ל- זה מאוד עוזר
) ה. סיפור חיים טרגי (כדי שיהיה להם על מה לחפור לך בראיון) ו. עצבים מברזל, כדי להיות מוכן לעבור את כל התופת הזאת הנקראת "תהליך הקבלה לתואר שני" ולוקחת חצי שנה (כל פעם, כי בדר"כ לא מתקבלים בנסיון ראשון) ז. התמוטטות העצבים מברזל (כדי שיהיה להם על מה לחפור לך בראיון, או לחילופין- זה מה שקורה אחרי הראיון). ח. אהבה עמוקה לתיאוריה הפסיכואנליטית ולטיפול הפסיכודינאמי, או לפחוק כשרון משחק שיאפשר לך להעמיד בפנים שזאת עמדתך (בראיון). ט.הפרעת אישיות נרקיסיסטית (לא בהכרח תנאי קבלה, אבל בדר"כ מתפתח אחרי שהתקבלת ונטעו בך את התחושה שאתה שייך ליחידת עילית, בדומה לרפואה כירוגית) י. להיות פסיכי. כמו הסעיף הקודם- לא ברור אם זה תנאי קבלה, או תהליך טבעי של התחרפנות שקורה במהלך התואר הראשון ותהליך הקבלה לתואר שני.

למעלה