אביתר.

O Twenty

New member
אביתר.

מה קורה בשיר הזה? על מה הוא נכתב? השיר הזה פשוט ריגש אותי, יש למישהו הסבר מלומד עליו?

היו פה כמה השערות

רובם דיברו על ילד מפגר כנראה.. ובאיזה מקום קראתי משהו על אביתר בנאי.. אני זוכרת בהופעה הראשונה של קרן בתמונע היא שרה אותו ולא התחברתי אליו.. אבל מהפעם השניה ששמעתי אותו גם אותי הוא ממש ריגש. אני דווקא חשבתי על מקום קצת אחר. קרן סיפרה לאחרונה בהרבה ראיונות שהיא היתה כותבת שירי חרם על "חברים" לכיתה... וחשבתי שזה אולי על אחד מהם שהיה מכוער, לפחות בעיניי האנשים בכיתה וכולם תמיד החרימו אותו והוא היה תמיד מנודה ולאיש לא היה אכפת ממנו ואמא שלו אף פעם לא ידעה... סתם מחשב, מה ההשערה שלך?

עדי C

New member
לדעתי...../images/Emo39.gif

השיר הוא על ילד מכוער, לאו דווקא במובן החיצוני. כלומר פשוט ילד שמנדים אותו מסיבה זו או אחרת. [היום לא חסרות סיבות - מוצא, עולה חדש וכו'...] וכל ההתנהגות שלו, היא תגובה ליחס אליו. סרטים כחולים, הפתק לאמא... הוא לא מרגיש ילד,או שהוא מנסה להתעלות על החבר'ה סביבו. המשפט - "לילדים מכוערים לא קר" - הרי זה לא שבאמת לא קר לו... פשוט שהקור זה משהו כ"כ קטן לעומת מה שהוא מרגיש בפנים.

O Twenty

New member
"לילדים מכוערים לא קר"

נראה לי מתייחס לזה שלחברה לא אכפת מהם. ילדים "מוזרים" לא מרגישים כביכול. בכל מיקרה שיר מצויין.

למעלה