אבי,אני לא יודעת איזה חינוך קיבלת

אבי,אני לא יודעת איזה חינוך קיבלת

ואני לא יודעת מי חינך אותך לאטימות וסטיגמות,אבל חביבי,אתה בעצמך הפחדן,האטום,ואפח´ד פה לא מנסה לשכנע אותך לרוץ ולהצביע לעלה ירוק,אנחנו רק מנסים להראות לך שיש עוד דרך,פרט לדרך הקיימת. אל תלך ותעשן,תזריק,תסניף,תבלע,חס ושלום,לא לזה אנחנו רוצים שתגיע,ממש לא,אבל זה לא אומר שהדרך של האחר היא הדרך הלא טובה. אתה יודע,יש יותר מדרך אחת משעממת לחיות את החיים,הרי חיים רק פעם. ואני אישית מעדיפה לחיות אותם בהנאה,בלמידה,בשינוי,בפתיחות,וכמובן בהבנה שלא רק הדרך שלי נכונה. ורק להמחיש לך את הכוונה שלי,אני אגע בנושא אחר,הדתיים והחילוניים,אני חילונית,וכמו שאני לא רוצה שהדתיים יגידו לי איך לחיות,אני לא רוצה שהם יגידו לי אם להאמין או לא,זה כבר נתון להחלטתי הבלעדית.אותו הדבר לגבי שימוש בסמים קלים,כיוון שלמדתי את הנושא לעומקו במסגרת לימודי רפואה,היום אני הרבה יותר חכמה בנושא ויודעת שכל ההפחדות ( גראס יהרוג אתכם...עאלק..מקסימום ישלח אתכם למיטה לישון שינה מצויינת) לא במקומן. תראה,באמת,אני חושבת שבני אדם שרוצים להשתמש במשהו,ויש להם יכולת ההחלטה,רצוי שישבו לפני,ויקראו קצת חומר בנושא,שיבינו לאן הם נכנסים,אחרי שהם ידעו את כל העובדות שיחליטו אז אם זה טוב או רע. אותו הדבר לגבייך,לפני שאתה בא לכאן וקורא לנו מסוממים (סליחה?אנחנו מכירים מאיפשהו???) לפני שאתה זורק מילים אטומות לחלל הפורום,תלמד,תבין,תפנים ואז נמשיך את הדיון. אשרייך בדרכך,היא לא פסולה בעיניי,נהפוך הוא,אבל גם דרכנו לא פסולה. המשך יום טוב,

ארנון4

New member
הוא לא בא לנהל דיון ממשי

כוונתו להתנשא ולהקניט זה ברור. גם אני לא משתמש בסמים לא חוקיים אבל אני לא בז לאלה שכן.....

BlueCarrera

New member
הוא צודק...

פשוט תתעלמו ממנו. הוא לא בא לנסות לנהל דיון כמו שצריך, אלה הוא חושב שרק הוא צודק ולא מקשיב לכלום. אין טעם להסביר לו. אני בטוח שהוא לא בן 30, הוא בסך הכל איזה ילד קטנצ´יק שיודע לנסח את עצמו. (רואים את זה משום שהוא מפחד לגבש דעה חדשה)

למעלה