אבי ביטר, היום בתפוז

אבי ביטר, היום בתפוז ../images/Emo43.gif

האיש והאגדה מגיע הערב ב-19:00 לענות לשאלותיכם Live בצ'ט של פורום מוזיקה מזרחית. תוכלו לראות ולשמוע אותו, וכמובן לשאול שאלות. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. האירוח בהנחיית רועי יחזקאל.
השבוע ב"קופסא" אוונסנס שומרים על המקום הראשון והשני. דרגו והשפיעו על המצעד!

../images/Emo12.gif יו אמאאאאאאאא

וואי חלום חיינו התגשם אמא שושה!!!!!!!!!!!!!! אבי ביטררררררררררררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo46.gif כועסת עלייך שושואית!!

למה לא חייגת להגיד לי? את יודעת כמה אבא שושו רצה לשאול אותו שאלות ולהגיד לו שהוא אוהב!

חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח אמא שושה איזה קרועה את חחחחחחחחח............... את יודעת שאבא שלי כול הזמן אומר את זה...שרואים שאני ילדה מאושרת...וכאילו..גידלו אותי הכי צמר גפן בעולם כי קבוע כשהם כועסים עלי או צועקים אני מתחילה לצחוק!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא אומר לי "ילדים אחרים היו מקבלים סטירה על המקום על הצחוק הזה!" ואני צוחקת יותר חזק חחחחחחחחח אז הוא כבר לא יכול והוא צוחק איתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשבעת שאני הילדה הכי מקסימה בעולם:) יום קסום!!!!!!!!!

אממ חולקת אני על דעתך../images/Emo8.gif

נו טוב....אולי את כן הילדה הכי מקסימה בעולם.... אבל סתם אני לא קשורה כרגע סתם היתחשק לי לרשום לך תגובה וששתיראי את החתימה שלי למטה... חחחחחח וסתם משעמם לי כרגע ואני מחכה שאמא תסיים להכין סביח כי אני מתה מרעב לא אכלתי מהבוקר... וילה וילקולה מחכה לנווווווווווווווו מה אעשה היום? מה נעשה היום? מה אעשה היום, מה אעשה???? עזבו אני משועממת ומתה מרעב... אצלי זה השילוב הכי קרוע קטלני והרסני ודוש יודעת על מה אני דברת כן? נכון דוש? כן? איני ללכת לשירותים כן? אני להגיד שלום! שלום!
+
= אנייייייייייייי חחחחח סתם!! ניראה לכם???? בה ביי!!!!!!!1

יו אמא'לה

אין פשוט אין יותר קרועה ממך אין!!!!!!!! *חוצ ממני שזה בערך אותו דבר..אני-את...* ותורידי את השיר שלנו מהחתימה!! עוד יגנבו לנו אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אםילו אם תעשיית המוסיקה תקרוס לא יגנבו מאיתנו שירים..... אנחנו צריכות לשלם לאנשים כדי שיגנבו מאיתנו שירים חחחחחחחחח אנחנו לא להקת אינפקציה אנחנו "מוגלה" !!!!!!! זכרו את השם חחחחחחחחחחחחחח

escaping

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo124.gif פורום רובי וויליאמס../images/Emo70.gif

אנשים יקרים
אנחנו רוצים להזמין אתכם להצטרף לחוויה הענקית הידועה יותר בשמה- רובי וויליאמס, או בעיקרון, לפורום האוהב שלו כאן בתפוז
בפורום נפתח לאחרונה מבצע "כרטיס ברכה 2004" לכבוד יום ההולדת של רובי
מעוניינים לדעת מה זה?
אז אם אתם מעריצים אותו, אוהבים אותו,אוהבים שיר אחד שלו, יש לכם אלבום שלו,או שיש לכם משהו לספר לנו אליו, בואו בקרו
אתם מוזמנים להכנס לפרטים נוספים לפורום כולם יתקבלו בזרועות פתוחות! אז יאללה, למה אתם מחכים? תודה רבה על הזמן שלכם ומקווים לראותכם,
דרור- Drorrrrr וענת- escaping ההודעה פורסמה בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי פירסומים.

Ma E

New member
חח מאיפה זה בא?! וכן אני פנויה../images/Emo13.gif

Ma E

New member
מה זאת אומרת לא דווקא בשבילך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חחחחחח

סתם אמרתי שזה לאו דווקא בשבילי....כדי שאני אוכל לדעת אם יש מצב לתוכיה איתך
אז מה את אומרת?

Ma E

New member
אמרתי שבהחלט../images/Emo70.gif