אבי ביטר, היום בתפוז

אבי ביטר, היום בתפוז ../images/Emo43.gif

האיש והאגדה מגיע הערב ב-19:00 לענות לשאלותיכם Live בצ'ט של פורום מוזיקה מזרחית. תוכלו לראות ולשמוע אותו, וכמובן לשאול שאלות. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. האירוח בהנחיית רועי יחזקאל.
השבוע ב"קופסא" אוונסנס שומרים על המקום הראשון והשני. דרגו והשפיעו על המצעד!

limilu

New member
אוקי, תקראו בבקשה...

בבקשה? תודה... אז כתבתי סיפור ופירסמתי אותו בסופרים צעירים אבל לוקח קצת זמן להגיב לי כנראה, אז אני רוצה לשאול מה דעתכם עליו... אה, וגם, אין לו שם, אז אני צריכה שם... אז תציעו שמות, טוב? תודה... תהנו... היא הייתה סתם ילדה. נראתה כמו כולם. עם עיניים חומות, ושיער חום. ילדה ממוצעת. אף אחד לא העריך אותה. מכתה א', כולם חשבו שהיא קטנה מדי לביה"ס. את צריכה להיות בגנון עכשיו, יא תינוקת. אמרו לה חברי הכתה. היא תמיד הייתה קטנה יותר מכולם, אבל הרבה יותר בוגרת ונבונה. בהתחלה נראה שכמעט כולם חברים שלה. לצערה, היא טעתה. היו לה חברות, כשלא היו דעות קדומות על לבוש ומראה. בהדרגה, כל שנה היו לה פחות ופחות חברות, מה שכנראה היה אמור להיות להפך. כבר בכתה ד' נשארה רק עם חברה אחת, החברה הכי טובה. הייתה גם החברה-לא-חברה, זאת שכל בערך חודש החליטה שהיא שונאת אותה, או שהיא חוזרת להיות חברה שלה, תלוי איזה חודש זה היה. אחר-כך זה נעשה גרוע יותר. היא התחילה להתעמק בעצמה, ולא לתת לאף אחד מקום להכנס. היה לה די הרבה ניסיון מהחיים, יחסית לילדה בת 12. היא נעשתה אדישה, עד שבכלל לא היה אכפת לה שאחרים מקניטים אותה, או מקללים אותה מאחורי הגב. לרגע קצר, היא חשבה שסוף סוף יש לי חברים אמיתיים. כאלו שלא זורקים אותה כל שניה. אבל היא טעתה, היא כל כך טעתה. אפילו ה"חברה הכי טובה" שלה הפנתה לה את גבה והתביישה בה. את יכולה לא לבוא למסיבת הפיג'מות שלי? היא אמרה. אני לא רוצה שיחשבו שאנחנו חברות. כל פעם שהיא לא הסכימה לשחק במשחק מסוים, "חברתה" הכריחה אותה לחשוב על כל הפעם הקודמות, שהיא לא הסכימה. לבסוף היא אמרה לחברתה. אולי את תחשבי שניה על כל הפעמים שאת מכריחה אותי לחשוב על זה שאני לא מסכימה לשחק משחק מסוים? למה מי את? חברה שלי, או חקירה משטרתית? הן היו אמורות ללמוד ביחד בותו בי"ס אחרי זה, הן בנו על את כל כתה ו'. אבל אז, אחרי שנרשמה לביה"ס, אמרה לה חברתה, שהיא נשארת בביה"ס שהיה איפה שהן גרו. זה תמיד קרה, היא תמיד גררה אותה לאנשהו, כאילו כדי שהיא לא תישאר לבד, ואז עוזבת אותה, כאילו היא שכחה מה שהיא אמרה. היא נשארה לבדה בעולם, בלי שום חברים. חייה לפניה, מוכנה לבזבז אותם ללא תכלית. בביה"ס החדש היא לא הכירה אף אחד חוץ מעוד שתי ילדות מאיפה שהיא גרה, שגם אותן היא לא הכירה ממש. במשך השנה היא הצליחה די טוב בלימודים, רכשה לה חברים חדשים, ואפילו הספיקה להרשם לצופים. שם היא פגשה את החברה הכי טובה שלה לעתיד. ואז היא גילתה שהן שכנות, והייתה כל כך שמחה. כל יום היא באה אליה, כי הן גרו במרחק של שניות אחת מהשניה. הן בילו בנעימים, היא כמעט שכחה את ימיה הקודמים, המרים. עד שיום אחד, אחרי שחברתה חזרה הביתה, פשוט התחשק לה לקלל את כל העולם. היא ישבה במשך שעות, בחדר נעול וחשוך, עם עיניים דומעות, וכתבה את הנאום הכי ארוך ומיגע שראיתם בחיים שלהם. אף פעם לא היו לי חברים אמיתיים. היא כתבה. היא כתבה לכל העולם, מה דעתה עליהם. היא נשטפה בדמעת עצמה, כמעט טבעה, בדיוק כמו אליס. טוב, אולי לא בדיוק כמו אליס. לה הייתה סיבה מוצדקת לבכות. היא המשיכה לחיות את חייה, וכולם חשבו שהיא אותו דבר כמו שהייתה פעם. אבל כמה שהם טעו, ועוד איך טעו. אחרי מספר חודשים, מסיבות מסתוריות... היא מתה. מי יודע, אולי היא מתה בגלל מחלה שלא הייתה. היא חשבה שהיא מקוללת, וניצלה את זה עד הסוף. היא מתה...

Death of Rats

New member
המפף. בדקי מסרים....

המסר מ"הגברת האפורה" (שזה הניק השני שלי כי יש לי בעיות עם תיבת המסרים בניק הזה) יסביר לך למה זה שורשר לשירשור עוף...

ויימס

New member
לימור, יש משהו שאת רוצה לספר לנו?

את יודעת, כולנו אוהבים אותך..! כן..! ...סתם, תתעלמי ממני, זה פשוט היה מתבקש. בכל אופן,זה היה חביב. אבל לא הבנתי, היא החליטה שגם החברה החדשה שלה תאכזב אותה ולכן החליטה שהיא מקוללת? או שהחברה החדשה שלך אכן איכזבה אותה? ואת יודעת, למרות שהסגנון שלך לא דומה לסגנון של טרוש הממוש, יש משפטים שבהם אני רואה את השפעתו מחלחלת- "מה שכנראה היה אמור להיות ההיפך", "תלוי איזה חודש זה היה". את צריכה לכתוב הרבה כדי להשתפשף. את כותבת רק סיפורים קצרים או שניסית לכתוב ספר? תנסי לכתוב ספר, זה מעין כזה מכריח אותך להשתפר בהרבה בעל כורחך (מניסיון), הרבה יותר מסיפורים קצרים. אני לא יודעת למה. גם אני אראה לכם מתישהו משהו שאני כתבתי.

limilu

New member
הממם...

עזבי, אף אחד לא מבין את הדברים שאני כותבת, אפילו לא אני. אני כותבת רק סיפורים קצרים, והאמת, זה הסיפור היחיד שיצא לי טוב... אבל אני לא יודעת, אני חושבת... הסיפור הזה זאת אני, אז אני לא כל כך בטוחה, כי זה קרה לא מזמן... ו... היא יושבת כאן לידי... זאתי ש... טוב, לא משנה! אז פתאום, בהסעה מהבי"ס, (מסכנה שכמותי, עדיין בבי"ס) אז אני כזה: בואו נעשה סרט לפולחני כשף, זה לא נשמע לכם נחמד? כי אם היינו נגיד עושים מפגש פורום או משהו כזה, ואז מישהו מביא מצלמה, וזה יכול להיות ממש נחמד, כבר אמרתי? אז בכל מקרה, בגלל שיש רק ילדה אחת בסיפור, אז אני יכולה להיות אסקרינה, למרות שאני בת 12, אני יכולה להראות כמו בת 9, כשתראו אותי. מצד שני אני יכולה להראות גם גדולה יותר מ12... טוב, תשכחו מה שאמרתי, אתם בטח לא תסכימו. (מה שאח שלי תמיד אומר. "אני לא אבקש ממנה, היא בטח לא תסכים...") וגם אני בטוחה שאף אחד מכם לא גר בצפון, או איפה שאני גרה, וגם בגיל שלי, ההורים שלי לא ירשו לי ללכת למפגש כזה... חבל...

ויימס

New member
כבר דשנו בזה בקשר לתרועת מוות.

אנחנו לא יכולים לעשות סרט, אין לנו את האמצעים. מה שכן, אפשר להמחיז סצינות נבחרות. אני בעד. "ההורים שלי לא ירשו לי ללכת למפגש כזה": אמא- פורום טרי פראצ'ט? החבורה של פושעים לעתיד הזאת??? אבא- זה מתחיל בלקרוא ספרים, אחר כך הם מתדרדרים לסמים...

limilu

New member
לא!

אבא שלי דווקא אוהב לקרוא את טרי פראצ'ט... אבל אני ילדה קטנה וכל זה, אז אני לא חושבת שהם ירשו לי לנסוע, רחוק, ואני לא חושבת שאתם תטרחו...

limilu

New member
ועוד משהו...

אני רוצה להסביר חלק ממה שאמרתי: הילדה בסיפור זאת אני (תעני). ורוב הדברים שם קרו לי חוץ מהסוף. מסכנה שכמותי, אף פעם לא היו לי הרבה חברים... ואז יש את הקטע עם זאתי שמכריחה אותי לחשוב על כל מה שעשיתי אור אלס, אז זה באמת מה שקרה, והיא כל הזמן הייתה אומרת שאני בוכה דמעות תנין וכל זה, למרות שזה לא היה נכון, ואני, אני ממש התרגזתי עליה, אז אמרתי לה: אולי פעם את תחשבי על כל הפעמים שאת הכרחת אותי לחשוב על מה שעשיתי? למה מה עשיתי? סך הכל לא הסכמתי לשחק איזה משחק דפוק! ואז היא אמרה את צודקת את צודקת בלה בלה בלה... והיא כל הזמן אומרת שאני צריכה להשתנות, וזה נורא מעצבן, ואנחנו כבר מזמן לא בקשר. אולי אני אכתוב את הסיפור הזה בגוף ראשון? שיהיו שמות והכל? מה דעתכם? אבל אני חושבת שזה יצא יותר טוב ככה, כי אז יש את הקטע שהיא מתה (את זה המצאתי, אבל בטח היה מגניב להיות מתה, לא? *מרביצה לעצמי, לימור! תתעוררי! את לא רוצה למות! עדיין...) ואז יש את הקטע שהיא כותבת דרך המחשב לכל העולם ואשתו את מה שהיא חושבת עליהם... אז זה ממש מוזר, כי כל זה קרה בגלל טעות קטנה במחשב, שאי אפשר היה לכתוב כלום, אז התעזבנתי, ואז זה היה בסדר ופתאום התחשק לי לכתוב את כל הדברים האלו... *מתנשפת* עוד שאלות?

limilu

New member
ומה עם...

כל הדברים האחרים שכתבתי? מתחילים לא להתייחס אליי גם פה?

למעלה