אבי ביטר, היום בתפוז

אבי ביטר, היום בתפוז ../images/Emo43.gif

האיש והאגדה מגיע הערב ב-19:00 לענות לשאלותיכם Live בצ'ט של פורום מוזיקה מזרחית. תוכלו לראות ולשמוע אותו, וכמובן לשאול שאלות. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. האירוח בהנחיית רועי יחזקאל.
השבוע ב"קופסא" אוונסנס שומרים על המקום הראשון והשני. דרגו והשפיעו על המצעד!

ייייייייייישששששששששששששששששששששששש

ישששש אנשים|!!! אני הבן אדם הכי מאושר בעולם!!!!!!!!!!!!!!! לפני שבוע היינו במיונים לתחרות להקות ארצית של כל הארץ, מכל הארץ היו במיונים כ-10,000 מועמדים, שמתוכם נבחרים רק 12 הרכבים, זמרים וכו'..., והלהק שלי ואני הלכנו לנסות להתמודד על לעלות ואכן הצלחנו!!!!! אתם קולטים?!?!.!?!?!?! אנחנו מתוך ה-12 מכל הארץ!!!!!! אני בבהלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם...

בואר

New member
ווהו!!!../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

חן, אתם מתכוונים לעשות סיבוב הופעות באזור שלי (נניח, הבית שלי או משהו?)
שמחה ומאושרת בשבילך חנוש~!

יווווווו חןןןן! ../images/Emo110.gif

אני הכי שמחה בשבילך! יאללה הנה חן יהיה מפורסם

ShadowiT

New member
וווואיייייי מזל טוב חן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מזה שמחה בשבילך
פעם הבאה שנפגשים תביא לי מפרט חתום עם השם שלך
עוד כמה שנים זה יהיה שווה הון
בהצלחהההההה

Just Adi

New member
מזל טוב בוב../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

יהה אני מזה שמחה בשבילך :) ולי יש מפרט שלך! על הצוואר איזה יופי :)

l a d y b i r d

New member
ייאיי!!! מזל טוב!!!!

אני לא מאמינה שאני בפורום עם כוכב כזה!!! יו..איזה התרגשות!!!!!( צעקת פרחות מעריצות שפוגשות את הנערץ!)

amirbilu

New member
בניגוד לתגובות הפרחיות של כולן, אני

אאחל לך מזל טוב ובהצלחה בהמשך! ואם לא תזכו, אל תשכח את הסיפור של מוניקה שלא ניצחו בתחרות וכיום הם הלהקה היחידיה שקיימת מכולן:).

../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

תודה לכולם... ות'אמת שאנחנו חושבים דבר ראשון על להנות מכל זה ואולי גם קצת ללמוד מזה...

אאאאאאאאאאאאהההההה../images/Emo163.gif

(*צעקה המעריצה רותם*) אני לא מאמינהההההההההההההההההההההההההההההההההה....... אבי בוטרההה שלי....האיש והאבטיח... איזו אגדה... איזה שמנמן מתוק...פשוט לקפוץ עליו... כן טרמפולינה שלי...אויייייי משמושששששש יקר וטוב...אההההההה "אבבייייי תעשה לי סטייק" ייייייאאאאאיייייייייייי

למעלה