אבי ביטר, היום בתפוז

אבי ביטר, היום בתפוז ../images/Emo43.gif

האיש והאגדה מגיע הערב ב-19:00 לענות לשאלותיכם Live בצ'ט של פורום מוזיקה מזרחית. תוכלו לראות ולשמוע אותו, וכמובן לשאול שאלות. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. האירוח בהנחיית רועי יחזקאל.
השבוע ב"קופסא" אוונסנס שומרים על המקום הראשון והשני. דרגו והשפיעו על המצעד!

Mrs CoStA

New member
שלום לכולםםם!!../images/Emo24.gif

הייייי..אני חדשה כאןןן!! ואני מתה על תשוקותת במיוחד על אית'ן.צ'אד ולואיססס....
.. קוראים לי מיטל ואני עוד מעט בת 16.....

t o o l

New member
ברוכה הבאה....

ראיתי בחתימה שלך שאת אוהדת בייתר...... נשמה אני כבר אוהבת אותך ;)

Mrs CoStA

New member
כנסי לפורום של בית"ר תראי מה עשיתי

שם לגולן...חח...תראי תהודעה שלי שם ותלחצי על הקישור..

moran14h

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

נדמה לי שאני מכירה אותך מפורום ג'סטין,אני צודקת?

python 4

New member
ברוכה הבאה!

בת 16? זה מה שנקרא גיוון. בהעדרה של המנהלת הרישמית (לומדת) או מלכת הפורום (עסוקה בלאכול עוגות עם קווין) תרשי לי להציע לך
על חשבון ה-
, שלא תגידי אחרי זה שלא קיבלת! (אני לא קיבלתי, אגב). אה, ארבע ימים בלי תשוקות, ואני כבר מתחיל להרגיש את הקריז מתקרב.

moran14h

New member
מה,לא קיבלת שוקו?

מוזר... טוב אז הנה
או
לבחירתך על חשבון ה
או שאולי זאת התוכנית מרושעת שלך לקבל שוקו חינם על חבון הבית?

python 4

New member
לא קיבלתי שוקו!

הייתי פה לפני שרעות הגיעה עם השוקואים שלה. מאז היא מחלקת אותם רק לחדשים ושוכחת לגמרי שיש פה אנשים מסכנים שהיו מוכנים לחיות על שוקו למשך חודש שלם. לא שיש לי איזה אובססיה לשוקו, אבל בכל זאת אני לא מבין למה צריך להפלות ככה מגזר שלם על בסיס שוקיו-אקונומי. מעכשיו אני פוצח בשביתת שוקו - עד שאני לא מקבל שוקו רישמי מההנהלה (על חשבון הבית כמובן) אני לא זז מפה. שלום ותודה.

Bow Wow2004

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

אתה זה שמטריד אנשים במשוב? מעתיקן!

אני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif להטריד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חס וחלילה
אני מסייע לגולשי הפורום ומנסה להראות להם את התמונה הכוללת. יחד עם זאת שירותיי אכן לא בחינם, וכל עוד לא ייחתם חוזה עם ההנהלה אינני בטוח אם אמשיך גם בעתיד

python 4

New member
רגע, אתה גם רוצה שוקו?

בשביל זה באת? חשבתי שאתה עסוק בפורום משוב. אגב מה שלום נורה?

L i r a n L

New member
לא הוגן!!!

גם אני די חדשה ולא קיבלתי שוקו!!!(למרות ששוקו עושה לי כאב בטן איום........)

Bow Wow2004

New member
חדשה ומשרשרת??? זה דבר שלא רואים

כל יום. בכל אופן תודה ששיתפת אותנו על הקטע עם השוקו. ברוכה הבאה לפורום תשוקות - או יותר נכון "ממלכת תשוקות" בו אני והבקסטריט גירל מולכים ובעצם מחליטים את כל ההחלטות החשובות. ויש את רותם שהיא דואגת למחוק הודעות. אז ברוכה הבאה
אגב, מתי את מתגייסת?

למעלה