אבי וכל מי שיכול -עזרתך בבקשה

אבי וכל מי שיכול -עזרתך בבקשה

אני מחפשת עבודה באיזור חיפה והאזור. בעברי עבדתי כעו"ס במרכז שיקום וכיום התחלתי תואר שני בעבודה סוציאלית במגמת ילד ונוער. אני מחפשת עבודה עם ילדים/נוער אולם לצערי לא מוצאת.....בבקשה עזרתכם ...אני לא כל כך מכירה מסגרות כאלו באזור הצפון (חדשה באזור) .אשמח מאוד לדעת ולקבל טיפים על מקומות.

SuperGirl 25

New member
הי, האם שלחת קורות חיים?

כמו לרווחה-למחלקות ולהנהלה (אצלנו זה באגפים שונים בעיר, אני לא יודעת איך זה בחיפה והאיזור) אני יודעת שבחיפה יש יחידת נוער וצעירים גדולה ומכובדת (שייך לרווחה). שלחת להוסטלים/פנימיות באיזור? מאחלת לך המון

בדקתי...

האמת היא שאני פונה אחרי חיפוש ארוך חיפשתי בפנימיות אבל לצערי כל המשרות הן מלאות ועקב הלימודים זה בעייתי. ברווחות באיזור שלחתי אבל לא קיבלתי תשובה. איזה הוסטלים יש לאוכלוסיות בגיל הזה? האמת היא שהתראיינתי לאחרונה לעבודה בהוסטל אנוש עם מבוגרים וידוע לי שקיימות בעמותה גם קבוצות תמיכה למשפחות/ילדים. יש לך אולי רעיון בנוגע לעוד עמותות? עשיתי חריש די עמוק מבחינת שליחת פקסים לפי דפי זהב וכו' האמת היא שאני כבר קצת מיואשת ורציתי לחלוק חוויות, עזבתי עבודה די טובה ועכשיו אני קצת במשבר....

SuperGirl 25

New member
אין לי מידע על חיפה והאיזור ../images/Emo4.gif

אבל עשית נכון ששלחת פקסים. עזבת עבודה טובה בגלל שעברת לחיפה והתחלת ללמוד תואר שני? אני מאמינה (ומקווה) שזו רק תקופת ביניים כזו ותמצאי עבודה במהירות.

אז ככה

עברתי לחיפה לפני שנתיים ולא הכרתי כלום וזו הייתה העבודה הראשונה שמצאתי . לכן נחשפתי באזור רק לתחום השקום.התקבלתי לתואר שני פה והחלטתי ללכת בעקבות הלב.... הבעיה היא שכרגע לא יוצא כלום מההליכה הזו. יש לי קצת נסיון וזה עובד לטובתי אבל פשוט לא מצליחה למצוא. חיפשתי באינטרנט והאתר הכי טוב היה של האיגוד אבל הוא נפל לפני שבוע ומאז למען האמת די אין כלום. סתם לסקרנות- איפה את עובדת?

SuperGirl 25

New member
אופניק, אז בעצם...

עזבת מיוזמתך את השיקום? את יכולה לשלוח לאיגוד באיזור מגוריך קו"ח בפקס. אני עובדת עם נוער ברשות מקומית.

SuperGirl 25

New member
אולי...

תשלחי גם לחסות הנוער קו"ח, יש להם הוסטלים ומוסדות לנערים (בעיקר בצפון הארץ). אין לי את הפקס שלהם, אך מאמינה שתשיגי

המון תודה וגם....

סליחה על הבורות אבל מה זה בדיוק חסות הנוער ולאן זה שייך בירוקרטית?(זאת אומרת לאן לפנות?

SuperGirl 25

New member
חסות הנוער שייך למשרד הרווחה

הם עובדי מדינה ולא רשויות/עמותות, מה שאומר משכורת בזמן
הם עובדים עם נערים קשים (התנהגותית, עבריינות, התמכרויות). מצאתי קישור על חלק ממוסדות של חסות הנוער, שיש בהם הכשרה מקצועית (בקישור), לדעתי יש עוד מוסדות, תחפשי בגוגל. מה עם שירות מבחן?

המשך...

לפני החגים היה מכרז באור בנוגע לקציני מבחן כרגע אני מחכה לראיון. ממש אחרי שסיימתי את הלימודים ניסיתי מכרז והראיונות היו בערך בדצמבר. אז הגעתי שנייה מתוך 20 מועמדים (ות) והייתי בלי נסיון בכלל. הייום אולי יש לי יותר סיכוי
התחלתי לחפש בכל מיני קישורים ודווקא מצאתי דברים מענינים המון המון תודה אשמח לעוד רעיונות טובים

ג שם

New member
פנימיות

דווקא אוהבות לזלול תלמידים לתואר שני ולפעמים גם אפשר לעשות סמינרים/ תזות סביב נושאי טיפול בפנימיות. משרות העו"ס בהן לרוב חלקיות, כך שזה מתאים לסטודנטים, ביחוד אם הם יש מי שיממן את מחייתם
חיפשת בכככככככככככלללללללללל הפנימיות בצפון? מצרפת קישורים בהם יש רשימות של כל הפנימיות: באתר הזה, בתוך "מאמרים ומידע" יש קובץ ובו טלפונים/ כתובות של כל הפנימיות ומרכזי החירום שבפקוח משרד הרווחה, אפשר למיין את הרשימה לפי אזור גיאוגרפי. בקישורים- אפשר למצוא גם את כפרי הנוער של משרד החינוך, עם טלפונים וכאלה. ב ה צ ל ח ה

הוסטל לצעירים

קיים בחיפה בדרך הים - הוסטל "ענבלים". לא מדובר בילדים אלא במתבגרים וצעירים בגילאי העשרים. טלפון ניתן לקבל מלשכת הפסיכיאטר המחוזי שרשמתי בהודעה האחרת.

מנסה לעזור

ואני לא מומחה גדול למסגרות עבודה עם נוער וילדים. זכורני שלמשרד הבריאות יש רשימה של שירותים כאלה בכל הארץ. חיפשתיה אך מצאתי רק פרטי מסגרות למתבגרים, בקישור הזה: http://www.health.gov.il/pages/default.asp?pageid=996&parentid=995&catid=4&maincat=1 לגבי מסגרות שיקומיות הרי שיש מספר יזמים ועמותות באיזור חיפה, ביניהם אנוש אליהם פנית, חברת ק.ט.ב., "מלהיב", "עתיד חדש". אשלח לך מספרי טלפון במסר. מלבד זאת אפשר לבקש מלשכת הפסיכיאטר המחוזי לשלוח לך רשימה של מסגרות כאלה בחיפה. אפשר לפנות אליהם לטלפון 04-8632945.

../images/Emo13.gifאלפי תודות לכולם....../images/Emo24.gif

עזרתם לי מאוד בחשיבה ובמידע והמון בעידוד המורל הדי נמוך שלי... היום אחרי הלימודים אני בהחלט אעשה רשימה של כל המקומות ואתחיל לפקסס ולהתקשר. ויותר מהכל רציתי לומר תודה על ההתגייסות המדהימה ועל העזרה. (עו"סים או לא?) מבטיחה לעדכן איך יהיה ושוב המון המון תודה.

tapuzit123

New member
../images/Emo103.gif

08-11-2004 תאריך פרסום עובד/ת סוציאלי/ת שם המשרה כפר נוער שם/תאור החברה בוסתן הגליל כתובת צפון מיקום גיאוגרפי בעל/ת תואר ב.א. בעו"ס. התפקיד דורש שלושה ערבים ויציאות לטיולים נודדים בשטח. תאור ודרישות התפקיד מלא היקף משרה פרטי קשר 0546645622 טלפון2: 04-9919991 טלפון1: :דואר אלקטרוני 04-9919993 :

tapuzit123

New member
../images/Emo103.gif

27-10-2004 תאריך פרסום רכז/ת חברתי אזורי - תוכנית "עוצמה " שם המשרה עיריית חיפה שם/תאור החברה רח' חסן שוקרי 9 עיריית חיפה כתובת צפון מיקום גיאוגרפי אקדמאי/ת בעל/ת תואר ראשון בעל/ת יכולת עבודה במסגרות בלתי פורמליות מתחום החינוך,קידום נוער ועבודה סוציאלית . התפקיד הינו במסגרת תוכנית ייחודית הנותנת מענה לילדים ונוער בסיכון. העבודה באזור בת גלים קרית אליעזר בחיפה ומתאימה גם לסטודנטים/ות בתואר שני. תאור ודרישות התפקיד היקף מישרה - 3/4 . פרוט היקף משרה חלקי היקף משרה פרטי קשר טלפון2: 04-8356422 טלפון1: [email protected] :דואר אלקטרוני 04-8642363

למעלה