אבי יחל שאל שאלה יפה :

מיטללל

New member
אבי יחל שאל שאלה יפה :

אם היית רואה מישהו בן 25 ואחרי חודש שהייתם מתאהבים היית מגלה שאף פעם לא הייתה לא חברה. וגם לא עבר מיני. כמה זה היה מפריע לכם?

קטרפי

New member
מזכיר לי את אסתי ../images/Emo110.gif

בת 27 ובתולה
אפילו שלדעתי היא יפה או לפחות היא לא מכוערת כמו שהיא אמורה להיות אבל נעזוב את זה כי זה לא קשור, סתאם ניזכרתי בזה אז ככה, דבראשון נניח שיש לי מה לחפש עם מישהי בת 25, אם הייתי מגלה שבחיים לא היה לה חבר \ עבר מיני, אז אם יוצאים מנקודת הנחה שהיא לא ניראת כמו אסתי המכוערת (כי אז הסיבה הייתה די ברורה) אז ברור שיש לה איזה בעייה אחרת ואני הייתי מנסה לעלות על זה, ברור שבהתחלה דרך שיחה איתה ואם זה לא עובד אז פשוט לעזוב אותה כי מצב כזה הוא לא הכי נורמלי בעולם. אז אם נניח היא דתייה שלפני שבוע ראתה את האור וחזרה בשאלה אז זה בסיידר, (זה אפילו חינני
) אבל אם היא לא ויש לה איזה פאק באישיות אז תלוי כמה זה היה יכול להפריע, רוב הסיכויים שזה משהו ממש רציני ששווה לעזוב אותה בשביל זה, אבל לא תמיד לפעמים אפשר להיתגבר על זה. דוגמאות תשלימו לבד מהדימיון החולני שלכם, אני לא ניזכר עכשיו

pain is MY love

New member
אצלי זה

טורן אוף רציני! אני עם החשדנות שלי ישר אתחיל לחשוב שמשהו ממש לא בסדר איתו. למרות שאם בעיניי הוא יהיה מושלם לא אכפת לי שאף אחת אחרת לא ראתה את זה קודם. אבל אני בגילי מחפשת לי גבר שילמד אותי על החיים... לא שאני בגילי הצעיר אצטרך ללמד אותו...

lola in pijama

New member
זה יהיה ממש מוזר

אבל לא יודעת אם זה יפריע לי, לא חושבת. בדיוק כמו בשאלה ההפוכה (בחור שהיו לו מליון לפני) - אם אנחנו באמת מאוהבים, ויש ניצוץ בעיניים, ויש מצב, אז כל ההיסטוריה לא משנה. לפחות לא יהיה קטע לא נעים עם אקסיות מיתולוגיות בטח הייתי חושבת שזה ממש חמוד שהוא גילה לי
אגב, יצאתי פעם עם בחור שאני הייתי הראשונה שלו והוא היה כזה מתוק...בנות אחרות לא קילקלו אותו ושברו את ליבו... יש יתרונות במצב הזה. (למרות שלשם הכנות - זה לא החזיק מעמד יותר מידי זמן)

למעלה