אבי ישיר לנו סולו-מזל טוב!

AvtipuS

New member
אבי ישיר לנו סולו-מזל טוב! ../images/Emo65.gif

לפני 28 שנים בתאריך 6.2.1979 נולד אבי מרקוביץ'. אבי היה חבר בהרכב הראשון של שייגעצ עם יובל מנדלסון,שיקו פלדמן ודנה רגב. אבי היה חבר בלהקת "שמה למה דינג דונג" עם אסף רייז [אספיס] שהצטרף לשייגעצ אחרי שדנה עזבה. אבי ניגן גם ב "The Blueberries" בתור מתופף עם יובל מנדלסון שהיה בסיסט וקולות רקע ורועי בן ארצי שהיה הסולן והגיטריסט. אבי גם לוקח חלק ב"מג'יקל מיסטרי טור" ביחד עם שיקו פלדמן ונוספים והם מבצעים שירים של הביטלס כמובן. אבי גם מלמד גיטרה בין השאר. ומי שהיה בהופעה האחרונה בבארבי גילה גם את כישרון השירה של אבי. בזכות הביישנות שלו הוא כובש את ליבן של כל הבנות. [ויש פה מספיק בנות שיעידו על כך] אז מזל טוב אבי ושתמשיך להיות איש אשכוליות ואני מקווה שעוד נשמע אותך יותר בהופעות
ותאשר אותי ב ICQ, שנים אני מחכה

מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

אפילו שלא צריך מזל בשביל אושר אז פשוט שיהיה טוב
[רז חפרת]

AvtipuS

New member
יווו נכון שכחתי!

רציתי בסוף להוסיף: "וואי איזו
דפקתי".

animal bar

New member
אבי...333333>

*מעתיקה מההודעה בהייד פארק* [שלא כמוך שאה מעתיק מתפוז...פפט...P:] מזל''ט!!...D: אבי חמוד מזל טוב!!... אני מקווה שתשיר גם בהופעות שאני יהיה בהן... אז הכנתי לך משהו בתוכנת גרפיקה הכי טובה בעולם!!... איזה כישרון!!...D: ----------------------> אבי גם אני מחכה שתאשר אותי באייסיקיו... הורדתי רק בשביל זה...S: שתשאר צעיר לנצח!!... אם זה אפשרי...;) (V) (V) V V ^ |_____| אוהבת!!... 3> קרן מרקוביץ'...*-: שנים לא הייתי פה...)':

Ontario R Z Y H

New member
XDXD

גם אני נתקלתי בה קצת (יותר מדי) פעמים ביומיים האחרונים
חחחחחחחחח טובנו, שתהנה

animal bar

New member
אני אוהבת אתה...3>

ואני מתגאה בה... אבל בשבילכם פעם הבאה אני שם תמונה עם יובל... :)

למעלה