אבי כאכון מה נסגר עם המוסיקה שלך

אבי כאכון מה נסגר עם המוסיקה שלך

יש לך אחלה תוכנית בן אדם אבל פעם השירים היו מעולים רק להיטים היית מנגן .אבל היום האזנתי לך יותר מדי זמרים חדשים יותר מדי התחכמוית עם המאזינים . לא שיש לי משהו נגד סינגלים חדשים וזמרים צעירים פשוט חלק מהזמרים שאתה נותן להם צ'אנסים לדעתי ולדעת רבים לא ראוים להישמע ברדיו . אני מקווה שאין לך אינטרס כלשהו בהשמעות שלהם. מה חסר מה לנגן מה להשים מה כל אחד ששולח לכם שיר אתם שמים כדי להיות נחמדים ולהגיד הנה אנחנו מקדמים ועוזרים לזמרים . יש באמת זמרים חדשים שמוציאים להיטים וכיף לשמוע כמו דודו אהרון ואמיר יוסף ואילן נורי . קח את זה לתשומת ליבך אני אישית עברתי תחנה בסוף השעה הראשונה פעם ראשונה אחרי המון זמן שאני מאזין לך .

יפיוף שכמוך

אים אתה מדבר אז כניראה שצריך ליבדוק אותך אתה באמת חושב שמי שאבי משמיע אז י ש לו אינטרס נו באמת אבי זה אחד ויחיד שמבין במוזיקה מזרחית ועובדה שרק מספר המאזינים שלו עולה ואתה יודע מה גם על אחד כמו כרמל דהרי והוא זה שצריך ויכול ללמוד ממנו בעיקר לפרגן ולא לישמור טינה חמוד על כל פנים גם בלעדך התוכנית של אבי תמשיך להשפיע לטובה לשמחת כולם כולל כל הקנאים ושימשיך לפרגן ליוצרים חדשים מפני שהוא בטוח שומע לפני שמשמיע תהיה רגוע

למעלה