אבי מוסקוביץ ז"ל

actress

New member
אבי מוסקוביץ ז"ל ../images/Emo16.gif

אבי מוסקוביץ מייסד הלהקה "המעלית עולה לקומה ה 20 נהרג ביום א' בלילה בתאונת דרכים עם האופנוע שלו, אני יודעת שציפי מור אחותו גולשת באינטרנט ואני מפה רוצה לשלוח את תנחומי לה ולמשפחה, כולנו איתכם ומחזקים אתכם ברגעים הקשים מאיתנו משפחת פורום סי היימן ולכל מי שרוצה לקרוא את הכתבה ב YNET שילחץ

ט י נ ה

New member
אבי אני כבר מתגעגעת ......./images/Emo16.gif.

נפגשנו שוב לפני שבועיים במזדרון של אמנון פאר שתיים בלילה יום חמישי מהביל . למטה על הרחבה ראיתי אופנוע נוצץ לא העלתי על דעתי שהוא שלך אבי ...לא העלתי על דעתי ששלושה שבועות אחר כך אתה תהרג מתחת לככר אתרים ככה סתם ,ככה באכזריות רגע לפני הגשת החלום הכי עמוק שלך המוסיקה. הזמנת אותי למופע שלך אמרתי שאגיע אם לא אופיע ולא הגעתי. כי הופעתי. כמה כואב לי עכשיו הייתי מוכנה לרוץ את כל העיר לבטל הכל ורק לזכות לראות אותך על הבמה שמעתי שהיית בשיא האושר. מה אגיד לך אבי .פגשתי היום את המשפחה שלך,כמה אהבה השארת מאחור... כמה ... אנחנו נמשיך את מה שהתחלת נליחן נשיר נספר נראה צילומים ונשאר עם סינגל אחד שהספקת להוציא לרדיו אבל שיר כל כך יפה. תהיה נשמך צרורה בצרור החיים שלך סי תודה שבאת כל כך הרבה ללוגוס לעודד אותי בשנים יותר קשות שידעתי ציפי מור חברתי שלא תדעי צער יותר בעולם .

למעלה