אבי מעוניין לשיר לי שיר בחתונתי

oc101

New member
אבי מעוניין לשיר לי שיר בחתונתי ../images/Emo12.gif

עדיין אין לו שיר, אם זה תלוי בו אני אזכה ליצרה `קלאסית אבי- זמר מקהלה, אני חשבתי על "כל מה שתרצי " של רמי יש אתר שאני יכולה להריד מילים של שירים? hatzhira

יעלי2

New member
לגבי שיר וריקוד

לגבי הורדת שירים אני פחות מתמצאת, אבל באותו נושא (פחות או יותר). בן זוגי ואני חשבנו שבתוך כל הבנאליות, יהיה נחמד אם נעשה ריקוד לשיר שאנחנו מתחברים אליו , גם במחיר שהקהל קצת יצחק. עוד לא החלטנו אבל מדובר בשיר ותיק, קיצבי לא בסגנון לטיני. הריקוד יבוא כחלק מערב ולא כמשהו מתוכנן דרמטי עם הפסקת מוסיקה והושבת האורחים כי "זוג תיכנן משהו". פשוט בתיאום עם הDJ השיר יכנס כחלק מרפרטואר השירים שאוהבים, אלא שאנחנו נרקוד אותו אחרת, ואת זה אנחנו רוצים/שוקלים לעשות. זה יהיה יותר "קטע" ולא משהו פומפוזי. אשמח לשמוע תגובות.

אתי@

New member
כמו שהצעתי לפמקין - ריקוד עם הומור

בסרט "ספרות זולה" יש את הריקוד של מיה וואלס ווינסנט וגה במועדון בסגנון שנות ה- 70 (אני חושבת). זה ריקוד מדליק, לא קשה ועם המון הומור. מה דעתכם???

Sharon_1

New member
והנה האלופה הגיעה, ובאמתחתה מילות

השיר - שלדעתי, לא מתאים- אבל לשיקולך. כל מה שתרצי מה שתבקשי בכל כוחי אעשה בשבילך שבוי בקיסמך רק תלחשי כל מה שתרצי אעשה בשבילך לילה עייפים את מתעקשת יוצאים, את מתלבשת איך את עושה את זה איך זה פתאום הישלת מעלייך את תלאות היום אם ילדי שרק עכשיו נרדמו אשה עובדת שרק לא יפטרו אני גמור ממרדף החיים לך יש זמן לעסוק בכשפים כל מה שתרצי...... שערך המבושם בקוסקוס משכר מטה מיומן שפתיים מצייר רוח אביב על גופך עכשיו וכמו פעם אלייך שב. כמו אז בבית ההורים חיוך ענקי במלוא הפנים חוצה דרכים חוצה שנים רוצה לעוף בין עננים אני מחזיר בך ואני רוצה לא משנה לי היכן נמצא

Sharon_1

New member
זה לא מהאינטרנט. צריכה עזרה בעוד

משהו? רעיונות - שיר פרידה של שלמה ובן ארצי. טלפני טלפני - מהדיסק של שלמה ארצי - חום יולי אוגוסט. (זה שיר שהוא כתב לבת שלו). שרון

pumpkin

New member
אם כבר בשירים עסקינן

למישהו יש רעיון לשיר אהבה עברי של אשה לגבר ולא איתך של אילנה אביטל

אינצה

New member
אני אוהבת אותך יותר מכל דבר אחר

של ריקי גל זה שיר קצת איטי אז צריך לחשוב אם זה משתלב (אם תרצי יש לי את המילים)

pumpkin

New member
אני מכירה את השיר אבל לא זוכרת את המילים

אשמח עם תכתבי לי אותם המון תודה מראש על ההשקעה

אינצה

New member
המילים...

יותר מאשר השמש אוהבת את היום יותר מאשר הקיץ אוהב את החום יותר מאשר החורף אוהב את הקור יותר מאשר היין אוהב את השיכור יותר מאשר הגשם אוהב את הענן יותר מהשעון שאוהב את הזמן יותר מאשר רומאו אוהב את ג´ולייט יותר מאשר סוקרטס אוהב את האמת יותר מאשר החופש אוהב פרפרים יותר מאשר שופן שאוהב את הפסנתר אני אוהבת אותך יותר מכל דבר אחר

pumpkin

New member
תודה ! שיר מקסים ומאוד מתאים

אני אנסה לחפש אותו בדיסק למרות שנראה לי שדי קשה לשיר אותו (אם את לא ריקי גל) אבל אני אנסה wish me luck

למעלה