אבי תראה איזו סייעתא דשמייא

Harrington

Well-known member
מנהל
ראש ממשלת ישראל הנבחר מר בנימין נתניהו נדרש לנסוע לארצות הברית, לצורך קידום האינטרס של מדינת ישראל. אממה, היועמ"ש, אתה יודע, זאת שחושבת שהיא ראש הממשלה בפועל, החליטה להתנגד אז הפרקליטות הגישה התנגדות לבית המשפט, לו נתניהו הגיש בקשה לדחות כמה ימי עדות אישית שלו.

בית המשפט דחה את התנגדות הפרקליטות וקיבל את בקשת ראש הממשלה הנבחר והאיש יוכל אי"ה לקדם את טובת מדינת ישראל למען כולנו.

עכשיו תגיד בעצמך, זאת לא סייעתא דשמייא :)?

פולגאר

Well-known member
ראש ממשלת ישראל הנבחר מר בנימין נתניהו נדרש לנסוע לארצות הברית, לצורך קידום האינטרס של מדינת ישראל. אממה, היועמ"ש, אתה יודע, זאת שחושבת שהיא ראש הממשלה בפועל, החליטה להתנגד אז הפרקליטות הגישה התנגדות לבית המשפט, לו נתניהו הגיש בקשה לדחות כמה ימי עדות אישית שלו.

בית המשפט דחה את התנגדות הפרקליטות וקיבל את בקשת ראש הממשלה הנבחר והאיש יוכל אי"ה לקדם את טובת מדינת ישראל למען כולנו.

לא מדויק, נתניהו ביקש לדחות את שני ורביעי וביהמ"ש אישר לו רק את שני.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא מדויק, נתניהו ביקש לדחות את שני ורביעי וביהמ"ש אישר לו רק את שני.
נכון, אבל זאת על סמך מה שרוה"מ כתב בעצמו בבקשה שלו, קרי שהעדות ביום רביעי עקרונית מתאפשרת מבחינתו. אלמלא היה כותב כך, ביהמ"ש היה מאשר לו דחיה גם ביום רביעי.

פולגאר

Well-known member
נכון, אבל זאת על סמך מה שרוה"מ כתב בעצמו בבקשה שלו, קרי שהעדות ביום רביעי עקרונית מתאפשרת מבחינתו. אלמלא היה כותב כך, ביהמ"ש היה מאשר לו דחיה גם ביום רביעי.
לא, הוא דווקא רצה לדחות גם את יום רביעי לסופ"ש:

Harrington

Well-known member
מנהל

משתפרת1

Well-known member

עכשיו תגיד בעצמך, זאת לא סייעתא דשמייא ?
רק לדייק את הדברים: מסתבר שקראת רק את כותרת הידיעה ב"סרוגים". כשקוראים את התוכן מתברר שהפרקליטות התנגדה לדחיית עדותו של נתניהו ביום רביעי, וזה מה שבית המשפט הסכים לו. ו... אפילו בידיעה הזו בסרוגים לא מוזכרת היוע"משית.

Harrington

Well-known member
מנהל
רק לדייק את הדברים: מסתבר שקראת רק את כותרת הידיעה ב"סרוגים". כשקוראים את התוכן מתברר שהפרקליטות התנגדה לדחיית עדותו של נתניהו ביום רביעי, וזה מה שבית המשפט הסכים לו. ו... אפילו בידיעה הזו בסרוגים לא מוזכרת היוע"משית.
המממ... מת על זה שמחליטים עבורי מה קראתי ומה לא :). תצטרכי לסלוח לי אבל בכל זאת אדייק אותך: לא קראתי לא את הכותרת ולא שום דבר אחר באתר סרוגים. לא ידעתי בכלל שהופיע שם משהו בעניין.

אז כרגיל, כשמחליטים עבורי מהן דעותי או במקרה הזה, מה כן או לא קראתי, אין לי עניין מיוחד בהמשך הדיון. פשוט מרגיש מיותר אם ממילא גם הצד שלי מיוצג על-ידי הצד השני :).

הרבה בריאות ושבוע טוב.

משתפרת1

Well-known member
המממ... מת על זה שמחליטים עבורי מה קראתי ומה לא . תצטרכי לסלוח לי אבל בכל זאת אדייק אותך: לא קראתי לא את הכותרת ולא שום דבר אחר באתר סרוגים. לא ידעתי בכלל שהופיע שם משהו בעניין.

אז כרגיל, כשמחליטים עבורי מהן דעותי או במקרה הזה, מה כן או לא קראתי, אין לי עניין מיוחד בהמשך הדיון. פשוט מרגיש מיותר אם ממילא גם הצד שלי מיוצג על-ידי הצד השני .

הרבה בריאות ושבוע טוב.
שבוע מצוין ותמשיך בכיף להתעלם מטעותך. העיקר שהקוראים יודעים את האמת.
אגב, לא כדאי שתשנה את הכותרת לבסיעתא חלקית דבית הדין?

Harrington

Well-known member
מנהל
שבוע מצוין ותמשיך בכיף להתעלם מטעותך. העיקר שהקוראים יודעים את האמת.
להתעלם מטעותי? חס חלילה וחס לא עלינו טפו טפו טפו. קודם כל אשרי הקוראים שיודעים את האמת. זה תמיד חשוב. אם בתוך כך הם גם יודעים שבניגוד גמור לדברייך לא קראתי "רק" (ולא לא רק) את הכותרת של סרוגים ושאין כל קשר בין סרוגים לדברי במעלה השרשור, אשרינו שזכינו ואשרי כל יודעי האמת :).

לגבי התנגדות הפרקליטות והיועמ"ש, מאחר ועדיין לא נכנסתי לאתר סרוגים אין לי שמץ של מושג ירוק מה מדווח שם. אם נורא חשוב לך לדעת, המקור עליו הסתמכתי הוא המסמכים שהוגשו בעניין לבית המשפט. אבל כאמור קודם ועל אף שנגררתי כעת מעט, מאחר וממילא החלטת שאת מוסמכת לקבוע עבורי מהם מקורותי, על מה אני כן או לא מסתמך, מה כן או לא קראתי ושאר מרעין בישין, הרי שבמהותו של דיון זה אני לגמרי מיותר :).

מכאן, תכריזי שאני מתעלם ממה שתמציאי שאני מתעלם, תכריזי שקראתי את מה שתחליטי שקראתי, תצייני שלא קראתי את מה שאת מרגישה מוסמכת לקבוע שלא קראתי, וכל מה שעושה לך את זה, לכי על זה בכיף :). מה הקוראים ילמדו מכל הנ"ל? אם את טיפ-טיפה מכירה אותי (בואי נאמר, משהו כמו פרומיל מכפי שאת חושבת שאת מכירה בבואך לקבוע עבורי מה כן או לא קראתי :)), את יודעת עד כמה זה מעניין אותי בדיוק או כיצד אני בוחן זאת:cool:.

שבוע טוב ובזאת, מיצינו ובל"נ לא אקרא את תגובתך הבאה אם תחליטי לכתוב כזו ולא אגיב עליה.

משתפרת1

Well-known member
להתעלם מטעותי? חס חלילה וחס לא עלינו טפו טפו טפו. קודם כל אשרי הקוראים שיודעים את האמת. זה תמיד חשוב. אם בתוך כך הם גם יודעים שבניגוד גמור לדברייך לא קראתי "רק" (ולא לא רק) את הכותרת של סרוגים ושאין כל קשר בין סרוגים לדברי במעלה השרשור, אשרינו שזכינו ואשרי כל יודעי האמת
.

לגבי התנגדות הפרקליטות והיועמ"ש, מאחר ועדיין לא נכנסתי לאתר סרוגים אין לי שמץ של מושג ירוק מה מדווח שם. אם נורא חשוב לך לדעת, המקור עליו הסתמכתי הוא המסמכים שהוגשו בעניין לבית המשפט. אבל כאמור קודם ועל אף שנגררתי כעת מעט, מאחר וממילא החלטת שאת מוסמכת לקבוע עבורי מהם מקורותי, על מה אני כן או לא מסתמך, מה כן או לא קראתי ושאר מרעין בישין, הרי שבמהותו של דיון זה אני לגמרי מיותר
.

מכאן, תכריזי שאני מתעלם ממה שתמציאי שאני מתעלם, תכריזי שקראתי את מה שתחליטי שקראתי, תצייני שלא קראתי את מה שאת מרגישה מוסמכת לקבוע שלא קראתי, וכל מה שעושה לך את זה, לכי על זה בכיף
. מה הקוראים ילמדו מכל הנ"ל? אם את טיפ-טיפה מכירה אותי (בואי נאמר, משהו כמו פרומיל מכפי שאת חושבת שאת מכירה בבואך לקבוע עבורי מה כן או לא קראתי
), את יודעת עד כמה זה מעניין אותי בדיוק או כיצד אני בוחן זאת
.

שבוע טוב ובזאת, מיצינו ובל"נ לא אקרא את תגובתך הבאה אם תחליטי לכתוב כזו ולא אגיב עליה.
מאחר ולא הבאת מקור להמצאותיך לא נותר לי אלא לא להאמין למילה שכתבת, ביחוד כשדבריך לא מתיישבים עם שלל ההודעות שברשת (מהן בחרתי רק את זו של סרוגים עם הכותרת ההיא).
ככל שאתה מסתבך ונתפס בהסתבכויותך- אתה כותב מגילות ארוכות יותר. בשלב הזה אני (וכנראה לא רק אני) מפסיקה לקרוא, ובניגוד להבטחותיך שלא תקרא ולא תגיב- אני דווקא עומדת במילתי.
מיציתי.

boriska1

Well-known member
המממ... מת על זה שמחליטים עבורי מה קראתי ומה לא :). תצטרכי לסלוח לי אבל בכל זאת אדייק אותך: לא קראתי לא את הכותרת ולא שום דבר אחר באתר סרוגים. לא ידעתי בכלל שהופיע שם משהו בעניין.

אז כרגיל, כשמחליטים עבורי מהן דעותי או במקרה הזה, מה כן או לא קראתי, אין לי עניין מיוחד בהמשך הדיון. פשוט מרגיש מיותר אם ממילא גם הצד שלי מיוצג על-ידי הצד השני :).

הרבה בריאות ושבוע טו

מממ... מת על זה שמחליטים עבורי מה קראתי ומה לא :).
על מה אתה מלין? אצלי אנשים יודעים מה אני עושה 24/7,
היידה שרה

Harrington

Well-known member
מנהל
על מה אתה מלין? אצלי אנשים יודעים מה אני עושה 24/7,
היידה שרה
חלילה מלין. רק מצביע אל השיטה. הא ותו לא. ועל אף שמגיע לך שאפו על העקיצה, הדברים לא דומים לענ"ד. זה דבר אחד לראות משהו literally בכל פוסט של מישהו ואז לומר שהוא עוסק בכך ללא הרף וזה משהו אחר לחלוטין להמציא למישהו מה הוא קרא או לא קרא, מנין שאב את אשר כתב וכיו"ב. לטעמי לפחות.

נערך לאחרונה ב:

boriska1

Well-known member
חלילה מלין. רק מצביע אל השיטה. הא ותו לא. ועל אף שמגיע לך שאפו על העקיצה, הדברים לא דומים לענ"ד. זה דבר אחד לראות משהו literally בכל פוסט של מישהו ואז לומר שהוא עוסק בכך ללא הרף וזה משהו אחר לחלוטין להמציא למישהו מה הוא קרא או לא קרא, מנין שאב את אשר כתב וכיו"ב. לטעמי לפחות.
מטפורה :)

אבי בן 1231

Well-known member

כתבת בפרוש ש"בית המשפט דחה את התנגדות הפרקליטות וקיבל את בקשת ראש הממשלה הנבחר וכו'"
האם בית המשפט יושב בשמיים|תוהה|
לא ראיתי שהשמים התערבו!!
על כל פנים לא מוזכר במה שכתבת שהיתה התערבות כל שהיא מהשמים|תוהה|

Harrington

Well-known member
מנהל
כתבת בפרוש ש"בית המשפט דחה את התנגדות הפרקליטות וקיבל את בקשת ראש הממשלה הנבחר וכו'"
האם בית המשפט יושב בשמיים|תוהה|
לא ראיתי שהשמים התערבו!!
על כל פנים לא מוזכר במה שכתבת שהיתה התערבות כל שהיא מהשמים|תוהה|
אחחח... הייתי בטוח שתבין. שוין, לא נורא. העיקר הכוונה :).

למעלה