אבלים על מותו של רם כהן ז"ל

אבלים על מותו של רם כהן ז"ל

23/5/06 ועד הישוב לפיד מתנדבי ספרית לפיד והתושבים אבלים על מותו הפתאומי של חברינו רם כהן ז"ל משתתפים בצער המשפחה יושבים שבעה ברח' האורנים 5

המומים מהידיעה על מותו של רם

הכרתי את רם מהתנדבותי בסיפריה, אני המומה מהידיעה על מותו ומשתתפת בצערה של המשפחה. יעל דיין-פרחי

אא33978

New member
../images/Emo16.gif לא יאומן, אדם יקר

יהה זכרו ברוך. מה קרה לו? התקף לב?

sagd

New member
משתתפים בצער המשפחה

משתתפים בצער המשפחה, שלא תדעו עוד צער. תרומתו והשקעתו בספריה הייתה גדולה. יהי זכרו ברוך. שגיא וג'ינה

kalmarm

New member
היה שלום חבר,אני פשוט המום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אני המום,מרכין ראש לאדם יקר ונפלא שהכרתי בעת התנדבותי בספריה,ובמשא"ז ואני משתתף בצער המשפחה !!! ממני מוטי

רם ז"ל

לא הכרתי מעודי אדם שהשקיע את כל מרצו, זמנו ויכולותיו כמו רם ז"ל ופרוייקט הספריה שלו. אהבת הספר והמילים הכתובות בערו בעצמותיו, והוא פעל ללא ליאות לקדם את הספריה שלנו ולהופכה למרכז תרבותי-קהילתי. עצוב לי שהוא לא זכה לראות בהתגשמות חלומו/חזונו, ואני מקווה שבכל זאת נמשיך בדרכו. שני ועומרי - ליבי איתכם.

ומי מכם שהולך לנחם

אולי נציגי הוועד , בידקו טוב אם יש צורך בעזרה והודיעו לנו , אנחנו נתארגן , אוכל , שתיה , כסאות , כיבוד למנחמים , עזרה נפשית , טיפול בעומרי הקטן

משתתפת בצער המשפחה

אני הכרתי את רם דרך עומרי שהיה עם ביתי בחוג אנגלית. רם ראה תקלה בביתי ולא נח עד שתיקן את המיפגע. רוחב לב העזרה והנתינה איפינו אותו. גם אני מרכינה ראש ומשתתפת בצער המשפחה.

אירילה

New member
../images/Emo16.gif מרכין ראשי לזכרו של רם ז"ל

רם ז"ל מוכר לי עוד מימי תפקידי כמפקד בסיס ההפעלה בלפיד ,תמיד היה מוכן להתנדבות ורוחו העידה עליו כי היה מלח הארץ. תנחומיי למשפחה יהי זכרו ברוך גרשון

רם כהן ז"ל

שני ועמרי היקרים. משתתף אני בצערכם העמוק בהילקח מכם רם היקר בפתע פתאום. אין מילים לנחם על אובדן אדם בשיעור קומתו של רם. מן השמים תנוחמו ולא תוסיפו לדאבה עוד. יהודה ישרים

shaiko2004

New member
המומים וכואבים על פטירתו של מרצה...

בשמי ובשם תלמידיי כיתה יד' במכללת אורט ירושלים רוצה אני להביע את תנחומינו למשפחתו של רם כהן האהוב אשר הלך לעולמו בטרם עת.
רם היה בראש ובראשונה אדם, אכפתי ותורם לסביבה... היה חשוב לו שנצליח בלימודים ולא הרפה מאיתנו לרגע רם יחסר לנו מאוד ,מי ייתן שלא נדע עוד צער. יהי זכרו ברוך
וסליחה אם אי פעם פגענו שי ניסן ומשפחת מכללת אורט בגבעת רם י-ם

למעלה