אבל איך עושים את זה מהר?

רמורהאז

New member
אבל איך עושים את זה מהר?

היי, זה רמורהאז. זוכרים אותי? לפני זמן מה הייתה תקופה שכתבתי קצת בפורום הזה.
בתקופה ההיא מאוד התעניינתי בחצלולים, והשקעתי הרבה בבדיקות מציאות ובהכוונת התודעה שלי לנושא. אבל התקופה ההיא עברה, ועכשיו יש לי פחות מוטיבציה להשקיע. זה עדיין נראה לי מאוד מגניב, והייתי מקריב הרבה מאוד דברים כדי להגיע לחלום צלול מדי פעם.
אז השאלה של היא האם יש דרך קלה (חוץ משיטות האיילד למיניהן), לחצלל מעכשיו לעכשיו, בלי הכנה מראש (לא כמו טכניקת הצמא, לדוגמה)?
שמעתי על המכשירים לחלימה צלולה, אבל הבנתי שהם לא מדהימים. יש לכם התרשמות אחרת מהם?
תודה מראש,
רמורהאז

Boglob

New member
השיטה הכי מהירה

השיטה הכי מהירה שאני מכיר זה wild, כבר על הלילה הראשון זה יכול לפעול בתנאי שעושים את זה בצורה הנכונה.
מה שכן, זה מגיע עם שיתוק שינה אז...

זו לא הבעיה עם Wild...

הבעיה היא שזו שיטה שלא מתאימה לכל אחד.
יש אנשים שזו השיטה האידאלית עבורם והם מצליחים ללמוד וליישם אותה מהר.
יש אחרים (כמוני) שלמרות הרבה מאוד ניסיונות לא מצליחים איתה בכלל. זה נורא תלוי ונורא אישי.
שיתוק שינה זה לא כזה זוועה אם יודעים למה נכנסים. סך הכל לא לזוז וקצת קולות...

ברוך השב :)

אני חייב לומר לך.. אם היתה שיטה קלה כזו אני מאמין שכולנו היינו משתמשים בה.
ווילד יכול אולי להתאים, כמו שבוגלוב אמר, אבל זה מאוד תלוי בכמה זה מתאים לך.

אנקדוטה מעניינת- בשנה שעברה יצא מחקר על שיטה חדשה לחלומות צלולים- גרייה מגנטית של המוח באמצעים מלאכותיים (כלומר שמים כובע שמפעיל באופן יזום חלקים מהמוח בעזרת מגנטים. מאוד מדע בדיוני). השיטה הצליחה באחוזים מדהימים (אזור 80% נדמה לי) ללא נזק לנבדקים.
היית מנסה משהו כזה? קצת מפחיד אבל עם פוטנציאל עצום...

רמורהאז

New member
<ללא נושא>

את האמת? אם הייתי יכול, הייתי עושה את השיטה שהמלך בצהוב סיפר עליה.
אבל כרגע אין לי אלקטרומגנטים וכל מיני מכשירים לבדיקות FMRI, אז כנראה שאיאלץ לוותר על זה :(
אבל, כמו שציינתי בשאלה הראשונית שלי, יש את המכשירים הייעודיים למטרה הזו. הם פועלים כמו שהיצרנים אומרים? כי המחיר קצת מרתיע מדי בשביל להמר שזה יעזור.
בקשר לווילד, ניסיתי אותה כמה פעמים, אבל כל מה שיצא לי מזה הוא לילה בן 6 שעות שינה וחצי שיתוק שינה. אולי אנסה שוב, אבל נדמה לי שזו לא השיטה בשבילי...

המכשירים...

המכשירים האלו שאתה מדבר עליהם (למשל נובה דרימר המוכר) עשויים לעזור, אבל באופןדי מוגבל.
הם לא משפרים זיכרון חלומות כלל, ולמעשה רק מאותתים לך שאתה חולם.
האיתות שלהם נכנס לתוכן החלום (או לפחות אמור לעשות כן), ואתה אמור להבין שאתה חולם מההבהוב.
הבנתי שלא כולם שמים לב ולא כולם מצליחים להבין מזה שהם חולמים.
אם אתה שואל אותי- אתה צודק, זה באמת הימור. בכל מקרה, גם עם המכשירים, אתה עדיין צריך להתאמן על בדיקות מציאות ויומן חלומות...

למעלה