אבל האם אני צודקת שאלה חשובה!

אבל האם אני צודקת שאלה חשובה!

יש ילד בכיהת לשי שאני מאוד מאוד אוהבת שנה שעברה דיברנו ביום האחרון בשיעור חינוך לאיזה שעה עכשיו הוא בקושי מתייחס אלי הוא מתייחס יותר לחברתי (שהוא אל אוהב) רק בגלל שיש לה חזה יותר גדול משלי (בהרבה) ויש לה גוף מושך היא גובהה בקיצור דוגמנית.. היא חברה טובה שלי. נו אז אני מנסה להתלבש כמוהה רק כדי שהוא ישים לב אלי אני אפילו שמה פוש אפ. אוף.. ורק לפעמים אני מקבלת מבט אבל גם זה בקושי. האם עלי לפרוש?

כמה דברים.

דבר ראשון שהוא באמת לא מתוך כוונה רעה... יש פורום בנים בנות שיהיה יותר מתאים לנושאים כאלה, דבר שני- בקשר לנושא שלך מאיפה את יודעת שהוא לא אוהב את חברתך? אולי כן ואת לא יודעת. דבר שני איך את יודעת שזה בגלל שיש לה חזה גדול יותר, באופן כללי: על מה את מבססת את העובדות האלה?, בקשר לפוש אפ אני לא חושבת שאת צריכה ללבוש אותה כי אצלנו לפחות זה לא כבוד גדול ואני חושבת שרק יצחקו עליך אם יגלו(ואנשים לא טיפשים והם יכולים לראות שהחזה שלך לא כמו שהוא היה אתמול) בקשר לזה שאת מחקה אותה אני גם לא חושבת שזה בסדר, אני מניחה שהיא שמה לב וזה מעצבן אותה... ונושא אחרון, כשלא מתייחסים יותר מדי לבנים הם מתחילים להתייחס אליך, אל תקרקרי סביבו כל הזמן, לפעמים כשהוא פונה אליך תגידי לו רגע ושאת עסוקה, חכי לפעמים שהוא יעשה את הצעד הראשון כדי שלא ירגיש שאת מתקרצצת אליו. יעל

newmom

New member
אני לא חושבת שהיא חברה טובה

שלך.וכדאי שלא תנסי להיות מי שאינך!

למעלה