"אבל הגננת צילה, אני לוידעת לשיר!"

• פותח הנושא nery
  • פורסם בתאריך

nery

New member
"אבל הגננת צילה, אני לוידעת לשיר!"

The Shaggs - Philosophy of the World לפעמים האנשים הקרובים אליי מעירים הערות בנוגע לרעשים שבוקעים מהחדר שלי. "מה זה המוזיקה המוזרה הזאת?" ו"מה אתה שומע, משוגע" הם כבר סיסמאות ידועות בביתנו. מעטות הפעמים בהם גם אני מצטרף לחגיגת התמיהה והלגלוג, אבל בדיוק ככה היה כששמעתי להקה בשם ה-shaggs. אחרי שהקשבתי לכל האלבום, שיצא במקור ב-69, כל מה שיש לי להגיד הוא: קאלט! קאלט! קאלט! :) הלהקה מורכבת משלוש אחיות אמריקאיות, שלא מובן איך נכנסו לעולם המוזיקה. איך זה נשמע? קצת כמו שיעורי מוזיקה ביסודי, כשכל אחד מנגן לעצמו משהו אחר. המנגינות נשמעות רנדומליות לחלוטין, עם קצב תלוש ברקע, וגיטרות מהגראז´ של השכן. אפשר להגדיר את זה כרוקנרול של מפגרים, אבל במובן הטוב P: בקיצור, מה שיצא זה קובץ שירים ביזאריים, קאלטיים - אבל לכן גם מקסימים. התגובה הראשונית שלי הייתה אמנם רתיעה מסויימת, אבל אלה היו 30-ומשהו דקות בחיי שאני לא מצטער שנפרדתי מהן. אם כבר הפייס (face) עושים רשימות, אז שיכניסו את השלישיה המתוקה הזאת במקום ראשון. אין יותר מגניב מזה. מומלץ לחובבי המוזיקה החריגה במיוחד :) דגימות -את זה אתה מאשר, פורקי?- אפשר למצוא כאן

nery

New member
חי חידקי!

רק רציתי להוסיף שאחרי 10 פעמים ששמעתי אותו הוא כבר הצליח להימאס עליי. כמה זמן לקח לי למצוא את ההודעה! sheesh...

nery

New member
אז עכשיו הבנתי...

בגלל זה הת´רדים קופצים חזרה למעלה... כל פעם שמוסיפים תגובה... מעצבן, האמת.

badphish

New member
הורדתי איזה שתי שירים

אין ספק שיש לזה ייחוד אבל מצד שני זה גם סתם שטויות כאילו.... אין לזה יותר מדי פואנטה המוזיקה חביבה אבל השירה סתם מעצבנת

למעלה