אבל זה אף פעם לא היה לי......

איך חולפת לה תהילת עולם...

כך לפתע, ללא הודעה מראש, בודקת את חשבון העו``ש, ונוכחת לדעת, ששכחה לגעת, בנימים הקטנים של הנוכחים, באותם מופלאים שהפכת לשמחים, לאותם סיפורים של פנטזיות בהיי, ולפתע - שמך המודגש... ודי !! יצאת מהמחזור, הגיע החמור, בלי המשיח, אפילו לא המשגיח, חייכי סקסית - זה לא סוף העולם, הרי אותך רואים כולם, הדגש אינו בכיתוב שמך, אלא במה שמוכנים לעשות למענך, אותם אוהבים, שעליך בלילה חולמים, אותם מאהבים, שעל פתחך הולמים, ולא לשכוח - שאם ברצונך קצת כבוד, המשיכי לכתוב, המשיכי לעבוד. השאר יבוא על מקומו בשלום, גם הפנטזיות גם החלום, ואז שמך יכתב באותיות קידוש לבנה, אם לא מחר...בעוד שנה...(-: נשיקות של אחרי ? של לפני ? של עכשיו ? דגש ? רק על צל המבט המאוהב...

טוב בסדר.....

הבנתי.... ונעלבתי... B-( טוב אני ירד מיזה... נרגעתי קצת.. תודה על הסיכום... נגע לליבי (בצחוק... אבל בלי להעליב חמוד) פשוט לא דיברתי איתך אף פעם.. שלך שרוני

היי סקסית...

נראה לי שאני יודע למה כי זה קרה לי עכשיו גם כן זה קורה כשמנקים קבצים זמניים או שזה נעשה אוטומטית. אבל אל דאגה , אחרי כניסה או שתיים שתרשמי הודעות ההדגשה תחזור! חוץ מזה, הכל טוב? (תני חיוך אם כן ו2 אם לא)

מחשב שחושב שהוא חושב..

הי שרוני מה שלומך חבל שבזעם יוצא כעסך מחשבך התעורר לבוקר שחור כועס הוא עליך מכבה לך ת`אור לא מדגיש לא רוצה להראות לך חיוך נשיקה או ליטוף הם בגדר טירוף מקנא מחשבך בכל הידידים שממך מקבלים נשיקות וליטופים רואה הוא כל יום מתווספים חרמנים שאותך אוהבים שאותך מחבקים ורוצה הוא קצת צומי ממך המלכה טיפול של אחות מסורה מתוקה נשיקה, לו קטנה רק אם יקבל ידגיש את שמך עד שליבך יתפתל ליקוק חם, מרועי.

חולה עלייך....

שיר מקסים רועי קטן שלי.. תודה רבה אבל אני זזה לישון כואב לי הגב.. ביי לכולם נשמות שלי חולה עלייכם שרוני

למעלה