אבל יוגי...

אבל יוגי...

היי לעצמך!! זה נורא נורא קצר.... מה עם תפילת השמש? אתה מתכוון שהרשימה הזאת היא בסיס ואחרי כמה זמן להוסיף? אז אחרי כמה זמן??? אני מאוד גמישה ויחסית בסדר בשיעורים... אה ועוד משהו, מתי הכי מומלץ לתרגל? בוקר? ערב? בקשר למורה אני לוקחת קורס של פעמיים בשבוע אבל המורה, איך לומר... לא כ"כ מתמקד בנכונות התנועה עצמה, הוא גם לא מדבר כלל על נשימות... ואם עוד לא אמרתי אז ת-ו-ד-ה!!! תודה עצומה על הייעוץ!

ועוד קושיה או שתיים

הרפית פתיחה? דהיינו תנוחת הגופה? בשיעוריפ אנחנו רצים בעיגול עם רגלים פנימה, החוצה, קפיצות, סיבובים, ואז מעגל מחזיקים ידיים מעבירים אנרגיה, נשענים קדימה אחורה כיפוף ולתרגילים... הרפיה בין תרגילים , בשיעור, מידי פעם אנחנו יושבים עם רגליים קדימה ידיים אחורה, ראש גם מוטה אחורה טיפה וזהו.. לזו הכוונה?

../images/Emo6.gif וגם...

הסדר הזה שומא על נאיזון של תנועה ותנועה נגדית? ומה עם הלוטוס המפורסם? ואחרוון אחרון חביב כמה פעמים כל דבר? הרי ישנן וראיציות.... זה בטוח יותר פשוט ממה שאני עושה את זה ועד העשיה עצמה אני מרשה לעצמי לשאול... מקווה שאני לא מציקה עדיין....

יוגי בר

New member
תשובות לקושיות

היי לך אז ככה: 1. הרצף אכן כי כן הרצף כולל, כמובן, את הברכה לשמש (כדינמיקת חימום) עשי כמה שתרצי 2. איזון הרצף הזה שומר על איזון ואיזון כנגדו. כך שאם את מתרגלת ראש ברכיים, את צריכה לאחר מכן לעשות מישור משופע וכו'. 3. הרפייה הכוונה לתנוחת ההרפייה השאווה אסנה. ההרפייה הסופית נחלקת ל3- חלקים. גופנית- מנטלית ורוחנית. 4. לוטוס. תכנסי ללוטוס בכל תנוחות הישיבה. ותישארי כמה שתרצי. 5. גמישות זה סבבה שאת גמישה בגוף. עכשיו תתחילי לתרגל את הגמישות המנטלית. 6. מקום התרגול הרצף הזה הינו לתרגול בבית לכשתשלטי בו תוכלי להתקדם הכיתה לווריאציות נוספות 7. הצקות את אף פעם לא מציקה. נהפוך הוא. מכל אחד ומכל שאלה אני לומד- והרבה. לצערי, לא תמיד אני פנוי לענות בזמן. ואיתך הסליחה. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה