אבל יותר טוב מלהתעסק עם MTU

eladts

New member
אבל יותר טוב מלהתעסק עם MTU

זה להשתמש בROUTER יעודי שבו אין את BUG הMTU שיש בחלק מתוכנות שיתוף האינטרנט. ככה גם אין צורך במחשב שרת שפועל כל הזמן. יש לך 2 אופציות: 1. לקנות ROUTER 2. אם יש לך מודם SPEEDTOUCH HOME של אלקטל אפשר להפוך אותו לדגם PRO שכולל גם ROUTER. אפשר גם לקנות מבזק את דגם PRO שכולל בנוסף גם HUB ב800 ש"ח, אבל ה"שדרוג" הוא בחינם

eladts

New member
חוקי וחצי ../images/Emo13.gif

בזק לא יגידו לנו מה חוקי ומה לא... אם קנית את המודם (ב400 ש"ח) הרי שהוא רכושך וזכותך לעשות בו מה שאתה רוצה. גם אין צורך להתייחס לשאר ההפחדות של בזק לגבי ירידה בביצועים - ההיפך הוא הנכון. פשוט כואב להם הלב לראות אותך עושה משהו בחינם במקום לשלם להם או למקורביהם.

maCr0T

New member
לא חוקי ושלושת רבעי.

בזק לא... אלקטל כן. בעת השינוי האחריות פגה, בדף ששבו אתה חותם על האחריות כתוב שלא תשנה את תכנת המודם, זה כולל שינויים כאלו. אם יבוא תכנאי בזק בגלל שאתה לא מצליח לגלוש אתה ויגלה את השינוי הקרימינלי תחויב בתשלום מחיר מלא על המודם, גם אם הוא שלך. maCr0T רוצים ראוטר!??! תקנו!!!

dov98

New member
אלעד, בגלל שאני מכיר אותך

אני לא מוחק! גם קבלת מייל בנושא.

antidot

New member
--->

דב, אני בעבודה ולא יכול לבדוק את המייל הביתי. דיברת עם תפוז ? הם מוכנים לסדר את העניין ? Antid0t

dov98

New member
שלחתי להם הכל, אני ממתין ל

תשובות.בטח יהיו מחר בבוקר.

eladts

New member
ביטול אחריות שונה מלא חוקי

ואני לא חתמתי על שום דבר כזה שקניתי את המודם. בכל מקרה השדרוג נועד לכאלו שלא קוראים לטכנאים של בזק על כל פיפס
כמו שכתבתי, מי שרוצה להיות ילד טוב בזק יכול לקנות מהם מודם PRO אמיתי הכולל גם HUB ב800 ש"ח ולקבל גם אחריות בלי שום ויכוחים. ואיך בדיוק תקבלו אחריות לROUTER שקניתם בחו"ל?

dov98

New member
זאת פריצה לרכוש ואני לא רוצה

לעסוק בזה כאן. נקודה.

dov98

New member
בכדי לסגור את הנושא הזה אחת

ולתמיד: המצב הוא כזה שהחלק הארי של המודמים הוא רכוש בזק ובנוסף חברת אלקאטל מסירה אחריות מהמודם במקרה של פריצה. דבר נוסף,ראוטר אמיתי עולה 70$ , האם שווה להתלכלך בשביל זה? ודבר אחרון אתם יודעים כמה הסתבכו עם זה ? ובשביל מה?

eladts

New member
הטענה שלך היתה נכונה אם אפשר היה לק

ואז היו מקבלים איתו אחריות. לרכוש בחו"ל זה לא פתרון למי שרוצה גם לקבל אחריות. מי שרוצה נתב + אחריות יכול לקנות מודם PRO "אמיתי" הכולל גם HUB ב800 ש"ח מבזק. ככה הוא גם נהנה מ: 1. נתב הכולל HUB של 4 יציאות. 2. המודם והנתב משולבים מה שנותן שיפור קל בביצועים (בעיקר הPING יורד) ומשפר את אמינות הקשר. 3. שירות ואחריות דרך בזק. אני לא מכיר פתרון אחר שנותן לך את שלושת הדברים האלו. בין אם אתה משדרג מודם לבד ובין אם אתה קונה נתב בחו"ל אין לך , באופן מעשי, שירות ואחריות. אם יש מקום בארץ שאפשר לקנות בו נתב ב$70 אשמח לשמוע עליו. בלי שום קשר, למי שמתכוון להשאר בADSL הרבה זמן, כדאי לקנות את המודם ב400 ש"ח במקום להשכיר אותו ב20 ש"ח לחודש. ככה גם אפשר לעבור דירה ולא לשלם 300 ש"ח התקנה מחדש אלא רק 100 ש"ח עבור "התקנה עצמית". דרך אגב, בחוזה השרות עם חלק גדול מהISP אתה מתחייב לא לחבר יותר ממחשב אחד, כך שבכל שיטה שלא תשתף אינטרנט אתה מפר את החוזה.

eladts

New member
אם קניתי את המודם הוא רכושי

ומותר לי לעשות בו מה שאני רוצה: לזרוק אותו ממגדל עזריאלי, לשים אותו בתנור, וגם לשדרג אותו לPRO. השדרוג לא כולל שום שינויי חומרה ואפילו לא החלפת תוכנה, בסה"כ פקודה שנותנים למודם דרך TELNET - זה הכל. זה פחות או יותר מקביל לקודים בשלט שהופכים מכשירי DVD ל REGION FREE. ההבדל שיבואני הDVD, בניגוד לבזק בד"כ כבר מקישים את הקודים למכשיר לפני שהם מוכרים אותו. ואם במקרה הם שכחו הם שולחים טכנאי שיעשה את זה עוד באותו היום (מנסיון), בעוד שבזק מעדיפה לאיים ולהפחיד את לקוחותיה (די בהצלחה לפי המשתמע מהתגובה שלך, דב). טוב מה ציפיתם, בזק...

eladts

New member
מה שטויות במשפט שהגבת לו?

"אם קניתי את המודם הוא רכושי" - אתה לא מסכים? אז של מי הוא?

maCr0T

New member
אתה צודק.

אך מה אתה היית עושה אם היית מוכר מוצר, ומוצר מתקדם במחיר כפול ואנשים היו קונים את הפשוט וחוגגים עליו? ma

eladts

New member
דופק את הראש בקיר ../images/Emo13.gif

מה אנשים לא עושים OVERCLOCKING? לא ראיתה בכבישים חיפושית קרביולט מתוצרת עצמית? אם אפשר לשנות מוצר פשוט למוצר יקר בהרבה בהשקעה מינימלית (או אפילו אפסית, במקרה של המודם) זה פשוט מעיד שהמחיר של המוצר המתקדם מופקע

dov98

New member
עוד פעם! אני מדבר על הרוב שה

מודם לא שלהם. והם הרוב כי הם ממתינים לכבלים
. אם תחפש כאן תראה שאני ממש מפחד מהם
רק שתדע שהייתי שומר על רכושך באותה מידה של דבקות! זה לא קשור של מי!

eladts

New member
של מי המודם קשור לזה אם מותר לשדרג

מדבריך משתמע שאתה חושב שהשדרוג מסוכן ו/או מסובך. אז זהו, שלא. מדובר בפקודה פשוטה, שלמי שיש ידע טכני קשה מאוד לטעות בה. לקנפג את המודם לאחר השדרוג לא שונה מקינפוג נתב (דרך הWEB, תסתכל באמולטור ותראה), ובכל מקרה קל מאוד להחזיר את המודם למצבו הרגיל (יש כפתור DEFAULTS מאחורה). ברור שמי שלא יודע מה זה TELNET עדיף שלא ינסה את זה, אבל פה בפורום כולם חכמים, כולם נבונים וכולם יודעים את התורה

dov98

New member
עזוב אותך, תתחיל לארגן חומר

לאתר, זה עוזר ליותר אנשים

eladts

New member
על מה אתה רוצה שאני אכתוב?

יש 4 שיטות לשיתוף ADSL: 1. מחשב שרת עם שני כרטיסים 2. מחשב שרת עם כרטיס אחד + HUB 3. נתב יעודי 4. שדרוג המודם לנתב בשביל שיטות 1 ו3 אתה לא צריך אותי
ואת שיטה 4 שאני משתמש בה אישית אתה לא אוהב. מה שמשאיר לנו את שיטה מס´ 2. השאלה אם בכלל השיטה הזו שימושית למישהו...

למעלה