אבל כמחווה

PRIHADAR

New member
אבל כמחווה

לפורום ולכל המתעמלות פה שנורא רוצות פנים חדשות, דם טרי - אני מוכנה לעשות בחירות, סקר בפורום, ולהכתיר מותמלת (שילוב של "מותג" ו"מתעמלת"...) הייתי בוחרת בין שלוש: 1- סווטלנה קורקינה: על ההתמדה היחסית שלה (הרי הרוב עושות אולימפיאדה אחת והולכות הביתה), וגם על שהיא הראתה לכולם שלא חייבים מסת שרירים ענקית כדי להיות בטופ העולמי, ואפשר גם עם גוף אלגנטי של 1.60 מטר. =יוצא דופן, שינוי מה בענף. 2- דומיניק מוצ'יאנו: שהקסימה את העולם בדרמתיות בגיל 14, ואח"כ יצאה עם ה"כביסה המלוכלכת" החוצה, וסיפרה שהכריחו אותה, טבעה את הוריה לדין, וניצחה. אבל בסופו של דבר הסיפור והפירסום הזה הביאו לשינוי לטובה בחוקה. -הגבלת גיל מינימום למשל. מאז הסיפור הזה- רואים קצת יותר נשים, וקצת פחות ילדות באולימפיאדה. =יוצא דופן , שינוי מה בענף. 3-אוקסנה זמולנצ'יקובה: אין לי כרגע טיעון טוב לגביה, היא פשוט אחת הפיבוריטיות שלי מתמיד. אתן מוזמנות להוסיף עליה, ולהוסיף מועמדות משלכן, אבל תנסו להסביר למה דווקא הן. בסוף נעשה גמר, ונכריז על המותגית החדשה של שנות ה2000 !

N B I

New member
את מתכוונת

אוקסנה צ'וסוביטינה וילנה זומולוצ'יקובה. אלו שתי מתעמלות שונות 3. אוקסנה צ'וסוביטינה הא המתעמלת התחרותית המבוגרת ביותר, בת 35 ואם לילד. החלה את הקריירה שלה בגיל 15 תחת משטר האיימים של ברית המועצות, לאחר מכן עברה אוזבקיסטן וכרגע מייצגת את גרמניה. זוהי האולימפידה החמישית שלה, והיא מתחמה בעיקר בקפיצות ובקרקע. במשך שנים היתה המתעמלת שביצע תרגילים ברמות קושי גבוהות בהרבה מהשאר, בעלת כוח מתפרץ יוצא מין הכלל. אוקסנה צ'וסוביטינה המשיכה להתאמן במשך שנים מכיוון שבנה חלה בלוקימה והיא היתה זקוקה לכסף על מנת לטפלו. לכן גם עברה לגרמניה, שם הובטח למשפחה טיפול רפואי מלא וכן חובבי התעמלות תומכים בה כלכלית. 4. ילנה זומולוצ'יקובה, הינה מתעמלת שמזכירה מחד את המתעמלות הרוסיות "של פעם" בתנועתיות, ומאידך מפתיעה כל פעם בהעזה שלה אלופה אולימפית בקפיצות ובקרקע בסידני 2000. הדבר הכי אנושי שהילך על המשטח במשך שנים, לא נראה דבר כזה לראות את זמולוצ'יקובה בוכה מהתרגשות ולא להצטרף אליה.ולא להרגיש צביטה אמיתית בלב אם נפלה מהקורה. החיוך שלה מחמם את הלב. תוסיפו תמונות וסרטונים שנדע במי אנחנו בוחרות

PRIHADAR

New member
כן, התבלבלתי בשמות הפרטיים

השתדלתי... רציתי שמישהי תגיד את סוצ'וביצ'ינה, אני בעצמי לא יכולתי להגיד את כל המתעמלות שיש... :)

אמא לה3

New member
מוסיפה לתחרות

את 1. סווטלנה בוגינסקיה - שהתרגילי קרקע שלה היו עם כוראוגפיה מדהימה, ממש סיפור תנועתי, צוכן היא הראתה שעם גוף של אשה, אפשר להגיע לטופ. 2. דניאלה סיליבץ' - שהיתה פשוט מוותתק, עם תנועה מקסימה ויכולת עד לשמיים (של פעם, שהיו קצת יותר נמוכים)

נעממהה

New member
אפשר להוסיף את..

ליליה פודקופאיבה Lilia Podkopayeva. אני לא מכירה את הסיפור שלה בדיוק אבל אני יודעת שהיא בהחלט מיוחדת.. זכתה באטלנטה בקרב רב ובקרקע בזהב ובקורה בכסף. אם משהי יודעת עליה קצת יותר.. אני ממש אשמח אם תכתבו עליה יותר פרטים! תודה

I Angel

New member
למה רק מתעמלות של פעם

שאני אומרת פעם הכוונה, לאלה שפרשו, או המבוגרות שבניהן, או מתעמלות שהיו בחוקה הישנה מה קורה עם הצעירות שביניהן??

אשמח אם תאייתו את שמות המתעמלות גם באנגלית,

אני לא מכירה את רובן ורוצה לחפש קטעים שלהן ביוטיוב.

PRIHADAR

New member
נועה,

נו,.......... מסקרן אותי לקרוא מי הפייבוריטיות שלך?.... את מי את מציעה... יאלה!

למעלה