אבל למה הם צריכים לפתוח את הפה?!?

מיטללל

New member
אבל למה הם צריכים לפתוח את הפה?!?

(כן כן.. שלום שלום.. אני עדיין חיה, מה שלומכם?) הגיע אליי ליחידה ביום ראשון חייל חדש. בשניה הראשונה שראיתי אותו חשתי ישר קליק... יפה יפה. עיניים כחולות. חיוך מהפנט (ככה חשבתי בהתחלה) גוף שחבל"ז, שער בהיר.. בדיוק הטיפוס שלי (וידוי חושפני) נדלקתי. המון! חייכיתי יותר מדיי. הייתי נחמדה מדיי. הייתי מעט נרגשת מדיי. הוא גם חייך מדיי. היה נחמד מדיי. נרגש לא. ואז אחרי 5 דקות הוא הלך לראיון עם מ.היחידה. לקח את הפלאפון שלי כדי שאני "אעזור" לו אם יהיו לו שאלות והלך... אחרי כמה זמן הלכתי לאכול.. ונוצר מצב ששוב פגשתי אותו רק אחרי כמה שעות. ואז..... הוא פתח את הפה! והתגלה שהוא קצת טיפש (או לפחות פתי מאמין לכל דבר) וכלל בלי חוש הומור. כלל
וזה מבאס המון. כל ההתלהבות ירדה. הקראש בכלל נשכח. אז באמת למה הם צריכים לפתוח את הפה ? ולמה אני לא מצליחה למצוא את ההוא שהוא גם וגם?

Cobe1982

New member
ארר.. זה שגם וגם וגם-אומרים שתפוס..

יש לו חבר כבר ים זמן...

Piren

New member
אני כבר למדתי

את אותו הדבר על בנותף לא ממש שונה מבנים מיטל... מה עושים? מורידים את הסטיגמה מהמראה. ממזמן הפסקתי למיין בנות לפי מראה, קודם כל תפתחי את הפה, אחר כך נראה גם את "העטיפה". יותר קל גם אם תפרידי בין משיכה אמיתית למשיכה מינית, שבתכל'ס, אין שום קשר בינהן.

מיטללל

New member
אז מה? אני רדודה? ../images/Emo13.gif

אז זהו- שלא במיוחד... קודם כל, יש משהו בדבריך. אני יכולה לחשוק בבן אדם ולרצות אותו בכל מאודי, גם אם הוא הניגוד של המראה שתארתי למעלה. ובאמת *משיכה אמיתית* (שנגרמת בגלל הבן אדם כבן אדם שלם מלא רבדים) חזקה יותר מכל מ*שיכה מינית*... יחד עם זאת, לכל אחד מאתנו יש את המראה שעושה לו את זה.. שגורם לו בשניה הראשונה לפרפרי בטן ולמחשבות של "וואו וואו וואו" בראש (או שזה רק אצלי?) יחד עם זאת, מובן מאליו כי המראה שלעצמו לא מספיק. (בטח אצלי) הייתי מוסיפה הערה של: "אוף אבל הוא כזה יפההההההההההה" אבל אני מפחדת אז לא

Piren

New member
לא אמרתי את זה

בתכל'ס בלי ההודעה הזאת הייתי חושב שאת כן קצת רדודה .. מה את היית אומרת לאיזה מישהו פה שהיה בא עם ההצהרה "למה פתחת את פה? תשבי בשקט ותראי יפה, את עדיפה ככה" .. כי זה מה שאמרת. אבל אפשר גם לאמר שאת רדודה כי פשוט ביטלת אותו כי הוא טיפש ולא הבאת לו צ'אנס.. זה די מעגל בלתי נגמר.. כל דבר אפשר לעקם אותו להראות "רדידות". לכל אחד יש את העדפות שלו, ויחסית לשל אחרים - הן תמיד יחשבו "רדודות" כי תמיד את תבטלי איזו תכונה נגדית (האם להעדיף מכוער על יפה זה רדוד? כן ) אז כן.. גם לי יש מראה מסוים שיש מושך אותי, מה לעשות. אבל כמו שאמרתי, זה רק תמריץ להכיר את הבן אדם יותר מאשר האבן בוחנת שלו. לא מבטלים אנשים שאינם לפי הפרופיל, רק נותנים עדיפות לאלו שכן מתאימים. ראי את החתימה שלי .. דומה לרעיון הזה.

ScorpioID

New member
קורה....

מה לעשות.. קרו לי מלא פעמים מקרים הפוכים... גם לגבי עצמי וגם לגבי בת הזוג תלמדי להידלק קודם מהאינטלגנציה ורק אח"כ מהמשיכה הפיזית.. כי, ת'כלס את יכולה ללכת לים ולהידלק שם מפה עד הודעה חדשה.. הבעיה תהיה ש90% מהגברים שם הם בדיוק כמו שתיארת..

tovush

New member
צער לי נשמה../images/Emo10.gif

אך זו היא שאלת השאלות:"למה הם צריכים לפתוח ת'פה
"

למעלה