אבל מה אעשה? אין לי פנאי, לא, אין לי פנאי...

yossnet1

New member
אבל מה אעשה? אין לי פנאי, לא, אין לי פנאי...

שלום לכולם, כפי ששמתם לב אני כבר לא ממש מוצא זמן להשתתף בפורום ולנהל אותו באופן יעיל. לפיכך אפסיק לנהל את הפורום ברגע שנמצא מישהו שמוכן לקחת הניהול על עצמו. תפוז מוכנים לתת צ'אנס נוסף לפורום למרות שאינו עומד כרגע במכסת ההודעות הדרושות. אינ מאמין שמנהל חדש יוכל להרים את הפורום, בעיקר אם ינצל נכון את העניין שהמופע השנתי צפוי לעורר כפי שהיה בשנים קודמות. מי שהיה רוצה לעזור ולנהל את הפורום מוזמן לפנות אלי במסר או לכתוב בפורום. תודה לכולם, יוסי.

משמרותי

New member
בימינו אלה יש משמעות מיוחדת

לציטטה שלך i'll doudou topaz you all the way to the bahamas... אז שאלתי היא מה המשמעות ומה נדרש ממנהל פורום? ומעניין שתמיד בתקופה זאת של השנה,דווקא לקראת המופע,מאיימת הנהלת הפורומים בסגירה.... דבר אתי יוסף,ונראה מה ניתן לעשות...

על אף שזמן זה דבר שאני אשמח לדון עליו

במסגרת ימים טרופים אלו אשמח לקחת חלק כזה או אחר בעזרה לניהול הפורום. אם ניתן לחלק את המסה - נגיד לשלושה חלקים... סתם. אשמח לעזור ובמידת הצורך להוביל את העגלה שכבר חמקה לנו בין הפסים... חלפו לפחות שנתיים יש אומרים יותר... מדברים על עשור. מוזר.

משמרותי

New member
סבבא ניר

נראה לי שהחשוב ביותר זה לחזור ולמלא את הפורום בפעילות מעשירה,עם דיונים על ענייני רומו של עולם,או תחתיתו,בנקודות מבט מאיריות,וכמובן אישיות,בנוסף על פעילות רגילה של שאלות,הודעות וגידול אבוקדו בבס בבלון(זה מה שצומח עכשיו בחלקת בבל הנודעת,ונקווה גם לקצת פרנסה משם). וכסיפתח...מאז שחזרת...לא סיפרת איך הפצת את מאיר ביבשת ההיא מעבר לים...

למעלה