אבל שלא תחשבו שאני סתם שונאת אותה

• פותח הנושא karyn
  • פורסם בתאריך

karyn

New member
אבל שלא תחשבו שאני סתם שונאת אותה

יש לי סיבות: 1.כי היא הביאה לנאראקו את רסיסי האבן! 2.כי לקחה אותם מקגומה 3.כי היא משחקת ברגשות של אינויאשה 4.כי היא טיפשה חשבה שהיא יכולה להרוג את נאראקו... קיקיויא סתומה לא ידעת שהוא יתחזק מהרסיס שאת נתת לו?? מזל שהוא רוצה להרוג אותך! 5.את גונבת נשמות ללא סיבה רק כדי שאת תחיי את מתה!! תגברי על זה!! נ.ב אה דרך אגב גם יש לי אתר אינויאשה אשמח אם תיכנסו! www.inuyashanow.tipo.co.il

Naraku SeXy

New member
ניכנס ... אני אוהבת אתרים חדשים !

אבל אני לא מבינה למה פתאום כתבת על קיקיו ?

Kagome13

New member
יש עוד סיבה

סיבה כוללת!! והכי חושבה היא פשוט נולדה..וזאת הסיבה הכי טובה לשנוא אותה

blck angel1

New member
אני חושבת שזה עבר כל גבול ../images/Emo11.gif

זה לא אישית אלייך, ואני לא אומרת עם אני בעד או נגדך , אבל זה די מציק שמקללים דמויות מכמה סיבות:
אנשים מפחדים להביע דעה פה .. כי הם חושבים שאוהבי קיקיו או שונאי קיקיו יסקלו אותם.. ואני לא אומרת סתם.. וזה לא אישי לאף אחד
אנשים רק אומרים לי את זה...
הסיבה הפחות נחוצה זה שזה רק סידרה, ואת בטח לא ראית את כולה , ואולי יש תפנית בסידרה? אולי קיקיו לא סתם מתנהגת ככה?
זאת רק דמות!!!! למה לשנוא אותה!? היא עשתה לך משהו?! זאת רק דמות T.T
ממ שמתם לב לזה שאם אתם מקללים את קיקיו במראה החיצוני אתם מקללים את קוגמה
ממ זהו .. סקלו אותי.. אבל אני חושבת שזה נכון
יאי לי ^-^ יאי לכם!! נרקוד סמבה!!

Fay Wood

New member
ת'אמת את צודקת....

אני אישית לפעמים מפחדת להביע פה דעה.... יש כאן תגובות נזעמות מידי לפעמים...

ברור שאת צודקת

אני חושבת שכדאי לאנשים ללמוד ממני
אני פשוט לא שונאת אף אחד!!!! או אף אחת >< אבל אם להיות כנה, אני מרגישה סלידה מפני קיקיו
אבל זה לא רלוונטי. וכמו שבלאק אנג'ל אמרה(דרך אגב, אני לא יודעת איך קוראים לך), יש הפתעות בחיים!
וכמו כן, גם בסדרה שכולנו אוהבים. אני אומרת לא לשנאה! איפה דרך ארץ שלנו אנשים? ^^

karyn

New member
כן אני יודעת

קיקיו לא הייתה רעה לפני שהקימו אותה לתחיה אבל היא השתנתה לרעה

blck angel1

New member
או או !! איזה כיף!! צרחיתי על המובי

ל!! הוא הביא תא המקרר באיחור ועוד צעק עליי אז צרחתי עליו וגרמתי לו להיות צימוק *.* *_______* מרוקאנא שולטים!!

למעלה