אבן אזורית מלכית

זהבית20

New member
אבן אזורית מלכית

שלום! קניתי את אבן האזורית מלכית. כיצד ניתן לטהר אותה, מהן תכונותיה והיכן לשים אותה בבית? אשמח לקבל תשובה!

jnei

New member
אזורית מלכית

ניתן לטהר את האבן רק ע"י הנחה על מושבת קוורץ בלבד . זו אבן רכה לכן מים רק יזיקו לה ,גם מלח לא מומלץ. תכונות האבן הם רבות זו אבן מרגיע טובה לסוגים של מחלת הסרטן,אבן מגנה מאנרגיות שליליות היא משלבת עזרה לצקרת הגרון ולצקרת הלב. בבית מומלץ לשים במקום בולט לכל הנכנס לבית. מקווה שעזרתי.

זהבית20

New member
תודה על התשובה. במידה ואין

לי מושבת קוורץ לטיהור אז כיצד לטהר את האבן?

אני לא בטוח בקשר למים

אני שוטף את כל האבנים שלי בערך פעם בשנה. כבר נתקלתי באבנים שהתפרקו לרסיסים אחרי שנשטפו במים, אבל זה עדיף על שורות של גושי אבק שמתחתם מסתתרות אבנים... היו לי הרבה מושבות גבישים של אזורית וללא שטיפה הכחול המדהים שלהן לא נראה לעין. לגבי מלכית זה שונה כי יש כמה סוגים אבל בכל מקרה מותר לשטוף בזרם עדין ולהניח לייבוש המקום מוצל. הייתה לי פעם מושבה מגניבה של ברייט כחול. אחרי שטיפה עדינה היא הונחה אחר כבוד לייבוש. אחרי חצי שעה, כשבאתי לראות אם אפשר להחזיר לויטרינה, לא הייתה אבן ! בקושי הצלחתי למצוא את הרסיסים, המושבה פשוט התפוצצה לאלפי רסיסים קטנטנים ! אין מה לעשות, היא כנראה לא התאימה..

jnei

New member
מלכית אזורית

אסור בשום אופן לשתוף במים אבנים רכות כמו אזורית,אזורית מלכית,שושנת המדבר,וכו, כמו כין גם אבנים מתכתיות שלגבם מה שיקרה זה איבוד הברק והצבע.

יכול להיות..

אבל בזמנו יצא לי לשטוף מגשים שלמים של אזורית וגם אזורית/מלכית (יותר מ1000 יחידות) ולא זכור לי גרגיר כחול אחד שנפל מכל האבנים האלה. לא בדיוק השפרצתי עליהן עם זרנוק של מכבי אש אלה העברתי אותן בעדינות בתוך קערת מים גדולה אבל האבק ירד והכחול הנפלא נחשף. שושנת המדבר מורכבת מחול. מה הכוונה לגבי אבנים מתכתיות? קוביות של פיריט יאבדו את הברק אם אני אשטוף אותן במים ? לא נראה לי... (הווה אומר, לא על פי נסיוני) עדיף להסתכן באבן מפורקת, פעם בשנה, משורה של אבנים מלאות אבק ובלי חיים לתמיד..

אזורית

ללא ספק אחת האבנים האהובות עלי ביותר ולדעתי אחת הדוגמאות לכחול הכי יפה בטבע. סיפור קצר: בשנת 2001, ראש השנה, פסטיבל בומבמלה, יער מגידו. היה לי שם דוכן מכירות של אבנים וגבישים מדהימים. בין היתר, היו לי שם כמה מושבות מדהימות של אזורית. כמה נמכרו אבל אחת, גדולה ומ-ד-ה-י-מ-ה, הייתה הכי יקרה ולא נמצא בפסטיבל מישהו שמוכן לשים 500 ש"ח תבין וטקילין ולקחת אותה. באחד הבקרים הגיעה מישהי שהייתה בסדנת מינרלים בפסטיבל ורצתה רק להעיף מבט. היא ישר נתקלה באותה האזורית ושאלה בנימוס אם אפשר לנסות מדיטציה קצרה עם האבן. כמובן שהשבתי בחיוב והיא התיישבה והניחה את האבן על העין השלישית שלה. לא עברו עשר שניות והבחורה התעלפה לי בדוכן !! הבחורה החמודה הזאת הניחה את האזורית על המצח שלה וישר איבדה את ההכרה !! הייתי בהלם. מיותר לציין שכל הפסטיבל שמע על האינסידנט ובא לבקר. לחמודה שלום.

הבהרה

הדוגמא בתמונה היא לא האבן מהסיפור. הנ"ל נמכרה מזמן (במחיר המצויין, בלי הנחה..)

jnei !!

Welcome back !!! Long time no see

jnei

New member
תודה רבה אני עסוק מאוד לאחרונה ועדיין

משתדל לעקוב בפורום ואני גם הנהל פורום משלי כולם מוזמנים

למעלה