אבן דרך
לאחרונה הגעתי לאבן דרך סמלית במסע היפנית שלי.
סיימתי לקרוא עשרה ספרים (לא מאנגות) ביפנית.
הספר האחרון שסיימתי לקרוא הוא All you need is kill
שבעצם עליו מבוסס הסרט משנה שעברה של טום קרוז Edge of Tomorrow
הסרט היה מגניב וכשגיליתי שהסרט מבוסס על ספר יפני, החלטתי לקרוא את הספר המקורי. ואחרי שקראתי הבנתי מה משמעות "מבוסס". הספר המקורי שונה לגמרי מהסרט, חוץ מהרעיון הכללי ושמות הדמויות, העלילה עצמה די שונה. אני יותר אהבתי את הסרט. הספר הוא פשוט... יותר מדי יפני, וזה ברור לי לחלוטין למה שינו אותו בגדול כשעברו לסרט הוליוודי, אני לא חושב שהעלילה המקורית הייתה הופכת לסרט הוליוודי שובר קופות. בכל מקרה, היו בספר כמה קטעים שאמרתי חבל שלא הכניסו לסרט, אבל חוץ מכמה נקודות אלו, כל השאר, הסרט היה יותר טוב לדעתי.
בכל מקרה, אבן דרך רצינית! עשרה ספרים!
הספר העשירי לקח לי 26 שעות לקרוא.
אני יודע שזה דבילי אבל קצת התבאסתי, אם הייתי מצליח לקרוא בעשרים וארבע שעות או טיפה פחות הייתי מרגיש הרבה יותר מסופק שהצלחתי לקרוא כביכול ספר בפחות מיום (למרות שתכלס אי אפשר לקרוא 24 שעות רצוף...)
בכל מקרה, ממשיכים הלאה!
אני עכשיו במהלך קריאת הספר ה 11 וה 12 בו זמנית, אבל בקצב איטי יותר...
מתי כבר אוכל לקרוא ספר בלי להציץ במילון כל רגע? זה כבר סיפור אחר...
לאחרונה הגעתי לאבן דרך סמלית במסע היפנית שלי.
סיימתי לקרוא עשרה ספרים (לא מאנגות) ביפנית.
הספר האחרון שסיימתי לקרוא הוא All you need is kill
שבעצם עליו מבוסס הסרט משנה שעברה של טום קרוז Edge of Tomorrow
הסרט היה מגניב וכשגיליתי שהסרט מבוסס על ספר יפני, החלטתי לקרוא את הספר המקורי. ואחרי שקראתי הבנתי מה משמעות "מבוסס". הספר המקורי שונה לגמרי מהסרט, חוץ מהרעיון הכללי ושמות הדמויות, העלילה עצמה די שונה. אני יותר אהבתי את הסרט. הספר הוא פשוט... יותר מדי יפני, וזה ברור לי לחלוטין למה שינו אותו בגדול כשעברו לסרט הוליוודי, אני לא חושב שהעלילה המקורית הייתה הופכת לסרט הוליוודי שובר קופות. בכל מקרה, היו בספר כמה קטעים שאמרתי חבל שלא הכניסו לסרט, אבל חוץ מכמה נקודות אלו, כל השאר, הסרט היה יותר טוב לדעתי.
בכל מקרה, אבן דרך רצינית! עשרה ספרים!
הספר העשירי לקח לי 26 שעות לקרוא.
אני יודע שזה דבילי אבל קצת התבאסתי, אם הייתי מצליח לקרוא בעשרים וארבע שעות או טיפה פחות הייתי מרגיש הרבה יותר מסופק שהצלחתי לקרוא כביכול ספר בפחות מיום (למרות שתכלס אי אפשר לקרוא 24 שעות רצוף...)
בכל מקרה, ממשיכים הלאה!
אני עכשיו במהלך קריאת הספר ה 11 וה 12 בו זמנית, אבל בקצב איטי יותר...
מתי כבר אוכל לקרוא ספר בלי להציץ במילון כל רגע? זה כבר סיפור אחר...