אבן המזל של מזל גדי

אבן המזל של גדי...

ובכן, מכל המזלות דווקא את האבן של גדי רצית?? הבעיה היא שהאבן ה``פופולארית`` יותר לגדי היא הטורקיז - אך נראה שהאסטרולוגיה דווקא משייכת את היהלום לגדי... והרי מי יצליח לשבור אותו? אותם אסטרולוגים שמשייכים את הטורקיז לגדי דווקא - משייכים את היהלום לטלה (גם אותו קשה לשבור, אבל הגדי בהחלט עקשן ממנו - וכן, קיימת תופעה כזו) - אך לטלה מתאימה אבן האודם הרבה יותר (זה כזה אובווייס). כך שאבן המזל של הגדי היא היהלום, אחרים יגידו טורקיז... לגבי מה זה אומר.. ובכן, אני צריך לפתוח את המגירה בשביל זה... אבל היא בהחלט יכולה לעזור מבחינה רפואית לבריאות טובה יותר אם בני המזל יענדו אותה מידי פעם עד תמיד. שבי :cool:

tal22

New member
אולי תוכל לייעץ לי

אני בת מזל תאומים , רציתי לדעת אילו מזלות מתאימים לי מבחינה רומנטית ואילו מזלות לא . אשמח לקבל תשובה ממך. טל

התאומים והמזלות...

*תאומים, עם מי הם מסתדרים?* ____________________________ טלה - עם ילידי מזל זה יש לתאומים הצלחה רבה. שני המזלות חושבים, מדברים ועושים הכל בקצב מהיר. שניהם ספונטניים תקשורתיים וקלילים. הטלה הוא בעל כבוד עצמי רב, כך שהתאומים צריך להיזהר שלא להשתמש בציניות שלו יותר מדי.. ובכלל לא להתחיל ללכת סחור סחור עם הדיפלומטיות שלו... הטלה רוצה להיות ישיר ושיהיו אליו ישירים... שור - לתאומים ולשור מערכת יחסים מסובכת. השוורים אוהבים ללכת לאט לאט לטרה שלהם, הוא אוהב להתקדם בטוח, וזה קצת איטי מידי לתאומים קל הרגליים והקופצני... מה גם שקלות הדעת התאומית מעצבנת את השור ``הכבד``. התאומים אוהב להעמיס ידע על אחרים - מחפש שותף לשיחה אינטלקטואלית - ושור מסתפק בארבע מילים וחצי בממוצע בכל שיחה... ובכלל, הפרטים הלא רלוונטיים של התאומים לא מעניינים אותו. במערכת יחסים כזו, ייקח התאומים את רגליו הקטנות - ויעוף, אחרי שהשור קיבל את הכאב ראש שלו ונרדם.. תאומים - בהחלט התאמה כמעט מושלמת, והפגם היחיד יכול להיות מחלוקת על זכות הדיבור... הם שניהם אוהבים לדבר, ולדבר, ולדבר ואז שוב לדבר ועוד קצת לדבר - וחוזר חלילה... כך שאולי הם לא ממש יצליחו לבנות משהו מהמערכת יחסים הזו 0 חוץ מדיבורים ``באוויר``. ידידות מצויינת, קשר מהנה. סרטן - קצב החיים של התאומים מהיר מידי לסרטנים חסרי הביטחון.. הם גם מחפשים בקשר הרבה יותר ממה שהתאומים הקריר אי פעם יצליח להעניק... ובכלל הסרטן ``חונק`` את התאומים האווירי... ידידות טובה בהחלט תצא מזה כי הם שניהם ``שכנים`` בגלגל... אבל הצרכים הרומנטיים שלהם לא תואמים - כך שכדאי לעבור הלאה. אריה - בהחלט התאמה חיובית, אם כי מתישהו צפוי לפחות מאבק אחד על מנהיגות בתחום הידע. כמובן שההומור התאומי גם יכול לפגוע באגו הנפוח של האריה, ואז המצב ייצא מכלל שליטה - האריה יתחיל לשאוג... התאומים יישמע רק ``מיאו`` קטן, ועוד יותר ילעג... והאגו ייפגע בשנית - ואז המצב אבוד! אבל כל עוד יש כבוד בין השניים - מערכת היחסים תגיע רחוק, כאשר האריה יותר פעיל במערכת היחסים. בתולה - פה כבר הבתולה האחראית תתחיל להציק לתאומים חסר האחריות בקטנוניות שלה. התאומים לא מעשי ודייקן כמו שרוצה הבתולה שיהיה - במקום זה הוא ממשיך להשאיר את הבגדים על הריצפה, שוכח פגישות שקבעו... ורק מזכיר לה עד כמה הוא ``מסודר``. אין ספק שהבתולה תגרום לתאומים ``להדק את החגורות``, ובהחלט ייצא מזה קשר מעניין - שווה בדיקה... אין שום הבטחה.. מאזניים - שניהם טיפוסיים רוחניים, שאוהבים רעיונות מופשטים ותיאוריות... התאומים אוהב לדבר - המאזניים להקשיב... בהחלט השלמה! לשניהם הרבה מה לדבר עליו.. ושניהם אינטלקטואליים וידידותיים. עשייה משותפת לא תהיה פה - כל אחד מהמזלות האלה - הוא בעצם שניים! כך שאף אחד לא ממש צריך את עזרתו של השני... וגם עומק רגשי אין, ולמרות הסימפטיה הרבה - המערכת שטחית מרגשות. עקרב - העקרב ייצור דיסקרטי וחשאי, כאשר התאומים חברותי, עם המון קשרים וידידים, שלא מהסס לשחרר אינפורמציה - אותו דבר שהעקרב שומר כל כך בקנאיות... כל מפגש עם עקרב הוא מיוחד ומרתק - כך שהתאומים מקסימום ייצא עם חוויה מיוחדת - במיוחד בגלל שהוא מתוודע לסגנון חיים שונה כל כך.. קשת - מבחינה אסטרולוגית השילוב מנצח - כי מדובר במזלות משלימים (קוטביים בגלגל), ועל כן ההפכים פה משלימים. הקשת החולמני עסוק באידיאלים ורמנטיקה, כאשר התאומים חי את הרגע - כך שהקשת יעניק מעוף וביטחון לקשר, והתאומים יתרום הרבה מהידע שלו שכל כך מעניין את הקשת. לפעמים הקשת חסר התחשבות - והתאומים גורם לכאב ראש מרוב פטפטת.. אבל חוץ מזה - מושלם!! גדי - אולי הצלחה גדולה במישור העסקי. התאומים ילווה את הרעיונות המקוריים במסחר, הגדי יגייס את השאפתנות וכושר הביצוע, ובין השניים תשרוד הערכה הדדית. חברות גם אופציה פה... אבל כשמדובר במערכת יחסים, האהבה לא תחזיק מעמד. הגדי יאשים את התאומים בחוסר מעשיות.. התאומים יתייאש מהמעשיות של הגדי - וביי ביי. דלי - שניהם מרווים אחד את השני בשיחות אינטלקטואליות לאורך הלילה. בהחלט זיווג יפה.. רק שהחברותיות והסתגלתנות של התאומים גורמת לו להיות מושפע הרבה מהחברה, בעוד שהדלי לא מתרגש מאופנות חולפות - ומעדיף את המקורי ויוצא הדופן... מומלץ עם אופציה להארכה. דגים - שניהם ניחנו במצבי רוח, אבל חוץ מזה אין שום דבר במשותף! ידידות עמוקה בהחלט יכולה לצמוח מזה.. אבל באהבה הם שניהם חסרי ביטחון וצריכים מישהו לחזק אותם.. הדגים אוהב שקט ומסתגר בעולמו הפנימי - והתאומים אוהב חברה. התאומים קריר ברגשותיו, בעוד שהדגים ``שופע`` ברגשות. כך, שקשר בין השניים בהחלט בעייתי, בעיקר בגלל חוסר יציבות שמאפיין את שניהם.. בהצלחה עם בן זוגך לעתיד ;-) שבי

ELY

New member
שבי... B-)

אמרו לך שיש לך סיגנון כתיבה ממש הומוריסטית?? מתאים לך להיות כתב במעריב לנוער או איזה עיתון כלשהו... :cool:

Thank you, thank you very much...

אלי (למה את אף פעם לא מתחברת לאיי סי?!), תודה רבה על המחמאות... ולמען האמת - רציתי להיות כת``צ במעריב לנוער או ראש אחד, והייתה תחרות - אבל לא עמדתי בלוחות הזמנים והכתבות שלי נשארו בארון.. לא נורא, שנה הבאה עוד תחרות.. ;-) ותמיד יש את גלי צהל...!! אז מה שלום התאומים החביבה עליי? :) שבי :cool:

ELY

New member
תשובה

גם ככה זנחתי מספיק את הלימודים... אין לי זמן לאי סי ולהכנס לאנטרנט אבל אכנס בהזדמנות.. אני חייבת לגמור עם הלימודים האלה 8-( אבל באמת.. מתאים לך להיות כת``צ.. לך על זה!!! אני דרך אגב אחלה... B-)

HP86

New member
וואו איזה יופי תודה לך שבי

אני בת מזל תאומים. והייתי זקוקה לניתוח הזה אז תודה רבה

למעלה