תשובה
שלום מנטי שלחתי לך בדאר האלקטרוני מידע נוסף, כולל מחירים. אני מרגישה שזה לא יהיה הוגן לעשות לי קידום עסקים בפורומים ולכן שמחתי ששלחת אלי מסר ויכלתי לשלוח אליך את הקבצים. אם הם לא עברו בסדר נא מסרי לי ואשלח שוב. יש שני סוגים של קולנים. סוג ידוע הם קולנים מארה"ב שפועלים בעיקר על צליל חזק. אנו נעזרים בחלק מהם לצרכי טיהור הילה, בית, תדרים.... וכן כדי לבצע איבחון היכן בגוף יש לטפל כדי לשחרר את הבעיה וכן איזה קולן מהסוג השני יבצע את הטיפול בתדר המתאים, בכל שלב. לדוגמא, טיפלתי באדם שהשתנק בלילה ואישתו לא ישנה טוב כי פחדה שהוא ימות, היא גם התקשתה לישון בגלל נחירותיו. הטיפולים בו לא היו רק על אזור הגרון והריאות אלא גם במרכזי האנרגיה השני והשלישי, לעיתים בראשון ובשישי גם ולעיתים במרכזי אנרגיה מישניים או על מפרקים שונים בגוף. הסוג השני הם קולנים שמכינים אותם לפי הזמנה, מוסרים לבית החרושת איזה תדרים ואיזו מתכת מעוניינים לצרכי הקולנים ומקבלים את מה שהתבקש. קולנים אלו אפשר להתיחס אליהם כמו אל השיאצו של רפואת התדרים (ריפוי בצליל). הם מעבירים את התדר היוצר גל בעל מבנה מסויים, גל זה משחרר את הקבעונות או הדברים שלא צרכים להיות ומכין את המקום להבראה עצמית מהירה. המורה שלי גרם לאצבע קטנה, שבורה, ברגלי השמאלית, להתאחות בתוך תחום של ארבעה ימים וחמישה טיפולים. האצבע במקום ואני משתמשת בה ומקפלת אותה בגמישות. ילדה שבאה אלי לטיפול לפני ניתוח שקדים, לאחר ארבעה טיפולים שמעתי צליל נקי יותר של הקולנים, שלחתי אותה לרופאת הילדים והתברר שהפוליפים אינם נפוחים והשקדים בסדר - נמנע ניתוח. הקולנים עובדים גם על עניינים רגשיים או מנטליים, על מגוון עניינים אפילו ענייני היום יום התקועים. אני גרה ומטפלת בירושלם, קיימת אפשרות לארגן יום מלא בשבוע בו אטפל בתל אביב אך זה נתון למספר האנשים שירשמו. ברכות אסתיה