אבנים בכליות או יותר נכון חשד ל

orly buba

New member
אבנים בכליות או יותר נכון חשד ל

מה עושים אם יש? והאם אחד הסמפטומים הוא שתן בצבע צהוב זוהר ממש. משהו לא נראה בסדר והרופא לא נותן תשובות ראויות.

אבנים בכליות זה לא עניין פשוט..

מוזר לי שהרופא לא נותן תשובות ברורות, כי בצילומי רנטגן ניתן לראות בבירור אם יש אבנים בכליות.. אני מציעה לך לחזור שוב לרופא, או ללכת לבדיקה אצל רופא אחר.. לא להזניח! עד כמה שידוע לי, הסימפטום הכי ברור לאבנים בכליות הוא פשוט כאב חד בצד בו נמצאת האבן.. נראה לי מוזר שלרופא אין תשובה ברורה.. לכי שוב להיבדק יקירתי.. והמון בריאות

0 אור 0

New member
אבנים בכליות

קודם כל - אם הרופא לא נותן תשובות ראויות אז מחליפים רופא. שתן צהוב זוהר יכול להצביע על כל מיני דברים, אבל קודם כל על אי שתיה מספקת - האם את שותה מספיק? יש תרופת סבתא שמאפשרת הקטנה של האבנים או אפילו העלמותם: שתיה של תה מעלי רוזמרין כל יום במשך מספר שבועות. אבל במקרה הזה שמדובר על מצב שיש בו סיכון חמור - חייבים להקבל אישור מהרופא לכך שאפשר לנסות דברים אחרים לפני טיפול דחוף

כאבי התקפת כליות דומים לכאבי לידה

ממה שאני יודעת, שתן צהוב לא יכול להיות סימטום יחיד, וודאי שלא עיקרי. כמו כן- שתיה מרובה הכרחית, בעיקר לסובלים מבעיה זו. מי שהוכח שיש לו אבן בכליה, יכול לקבל טיפול בשיטת פאולה שהיא מאד חזקה בתחום. עושים כיווצים בשרירים טבעתיים שונים בהנחיית המטפל והאבן יוצאת (בכאב ובדם, אבל יוצאת, וזה עדיף על ניתוח). מצטרפת להמלצה להחליף רופא.

נמחקה לי שורה:

הדמיון בכאבים הוסבר לי ע"י רופא משפחה וע"י חברה שעברה 2 לידות ואין ספור התקפי כליות.

ה מוזה

New member
אורלי

אנא גשי לרופא ,כפי שנכתב בשורת ההסבר בראש הפורום אין הוא תחליף לקבלת ייעוץ וטיפול מקצועי תרופות סבתא רבות טובות קיימות מימים ימימה אך רצוי קודם - להבדק ולשלול דלקת או כל דבר אחר . תחליפי רופא ,תשתי המון המון מים לשטוף את הכליות ודרכי השתן וגשי לבדיקות עד לקבלת תשובות ראויות הוצעה לך כאן שיטת פאולה מידע לגבי זה תוכלי לקבל בפורום רפואה משלימה וההצעה של אור נהדרת ,גם תה סרפד טוב , הכי הכי טוב מים והרבה [ ניחוש פרוע ,את לא שותה הרבה מים בד"כ?] תרגישי טוב
נשמח שתעדכני בהמשך

orly buba

New member
תודה רבה למשיבים

שמחתי לקרוא את תשובותיכם. אני שותה המון וכשאני אומרת המון אני מדברת על לפחות 4 ליטר ביום לפחות! ולכן אני מודאגת. ביום רביעי הקרוב אני עושה צילום סי טי ונראה מה קורה. שוב תודה לכולכם יקירי

למעלה